Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Еее стига де, толкова верващи имаше в доверие, сега станаха недоверие
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеСледя подробно военните действия. В Донбас настъплението върви бавно и общо взето нищо сериозно няма да постигнат руснаците. Събитията в Молдова са блъф, за да държат укр. сили заковани в Одеса и да не подпомагат на изток. За никакво руско нахлуване не може да се говори - нямат такива сили в момента. Същото е и газа - Путин усеща че Запада сериозно се ангажира с Украйна и се чуди с какво да отговори. Бих натоварил и аз като Мапата, но си вкарах свободния кеш в Неохим на 45лв, там мисля че по-бързо ще се успокоят нещата
- 1 like
Коментар
-
Следя подробно военните действия. В Донбас настъплението върви бавно и общо взето нищо сериозно няма да постигнат руснаците. Събитията в Молдова са блъф, за да държат укр. сили заковани в Одеса и да не подпомагат на изток. За никакво руско нахлуване не може да се говори - нямат такива сили в момента. Същото е и газа - Путин усеща че Запада сериозно се ангажира с Украйна и се чуди с какво да отговори. Бих натоварил и аз като Мапата, но си вкарах свободния кеш в Неохим на 45лв, там мисля че по-бързо ще се успокоят нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Молдова в момента е много рискова дестинация, дано да успеят да дръпнат някой лев дивидент преди да стане някой гаф.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Ами да ядат боб по време на пътуването и после в тръбата.
Обърках темата - мислех че поствам в темата на Неохим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеИзвънредно включване по тв от Киро-Харварда - тече в момента
Утре тръгвали из Европата, специално да се борят срещу "шантажа" - както се изрази.
Имали подкрепата на фон дер Лайен. Ех тая Урсула
Парите са върнати обратно и сега вкарвали нови доставки. От Гърция и Турция основно ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от offnews.bgЕскалацията в Приднестровието съвпадна с изявлението на генерал Рустам Минекаев, заместник-командир на войските на Централния военен окръг.
В криминалистиката, за да се открие извършителят на едно деяние, винаги се търси кой има мотив за извършването му. В тази връзка е добре да прочетем какво казва Бутусов Юрій, съветник на украинския министър на отбраната в своя собствен сайт:
"Для спасения Мариуполя остался один шанс - удар по Приднестровью
Украине жизненно необходимо нанести удар по Приднестровью по пяти причинам:
1. Захват многих тысяч российских пленных для обмена;
2. Устранение угрозы прорыва российских войск, российское наступление Миннекаева потеряет свой смысл, ведь мы передадим освобожденное Приднестровье под контроль законным властям и вооруженным силам Молдовы;
3. Ликвидация черной дыры на границе Украины, через которую Россия гонит потоки контрабанды, и зарабатывает миллиарды на этой контрабанде;
4. Захват больших арсеналов российских боеприпасов;
5. Освобождение двух бригад, которые вынуждены охранять украинский юг от угрозы со стороны Приднестровья"
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
И все по-ниско ги събира
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеА пък за мен най-важни са покупките на Мападона! Ето човекът пак събра акциите до 7,60 лв! Не можем да се вредим от него.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВход днес с 3500 артии на цена между 7.80 и 8.06 и утре съм се заредил за поне още толкова..... да видим дали ще ме огрее
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Напълно споделям!
Отчетите са миналото, а пазара го интересува бъдещето.. Да видим!
*нямам акцииhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
Коментар