IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Русия според мен ще направи всичко възможно да превземе и Одеса и да откъсно Украйна от Черно море. Вече какво ще се случи никой не знае но на мен лично позиция в Молдова не ми трябва.
    Румънците са в Украйна да дърпат ушите на Киев за Преднестровието.Смята се,че украинците търсят конфликкт за да вземат военнопленици /там са основно руснаци/ за да ги заменят с пленници от Мариупъл.
    Last edited by 0; 27.04.2022, 15:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Еее стига де, толкова верващи имаше в доверие, сега станаха недоверие
      Доверие си е супер и банката също. Проблемът е в съседите... Както селата и кварталите в България, където има едни определени съседи. И там имотите стават много евтини, независимо от локация, природа, гледка и пр.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
        Следя подробно военните действия. В Донбас настъплението върви бавно и общо взето нищо сериозно няма да постигнат руснаците. Събитията в Молдова са блъф, за да държат укр. сили заковани в Одеса и да не подпомагат на изток. За никакво руско нахлуване не може да се говори - нямат такива сили в момента. Същото е и газа - Путин усеща че Запада сериозно се ангажира с Украйна и се чуди с какво да отговори. Бих натоварил и аз като Мапата, но си вкарах свободния кеш в Неохим на 45лв, там мисля че по-бързо ще се успокоят нещата
        Русия според мен ще направи всичко възможно да превземе и Одеса и да откъсно Украйна от Черно море. Вече какво ще се случи никой не знае но на мен лично позиция в Молдова не ми трябва.

Коментар

• Следя подробно военните действия. В Донбас настъплението върви бавно и общо взето нищо сериозно няма да постигнат руснаците. Събитията в Молдова са блъф, за да държат укр. сили заковани в Одеса и да не подпомагат на изток. За никакво руско нахлуване не може да се говори - нямат такива сили в момента. Същото е и газа - Путин усеща че Запада сериозно се ангажира с Украйна и се чуди с какво да отговори. Бих натоварил и аз като Мапата, но си вкарах свободния кеш в Неохим на 45лв, там мисля че по-бързо ще се успокоят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Молдова в момента е много рискова дестинация, дано да успеят да дръпнат някой лев дивидент преди да стане някой гаф.
            Еее стига де, толкова верващи имаше в доверие, сега станаха недоверие

Коментар

• Молдова в момента е много рискова дестинация, дано да успеят да дръпнат някой лев дивидент преди да стане някой гаф.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Ами да ядат боб по време на пътуването и после в тръбата.
                Добре бе, вас не ви касае, Вие сте току до фронтовата линия. А там или добро или нищо
                Обърках темата - мислех че поствам в темата на Неохим

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                  Извънредно включване по тв от Киро-Харварда - тече в момента
                  Утре тръгвали из Европата, специално да се борят срещу "шантажа" - както се изрази.
                  Имали подкрепата на фон дер Лайен. Ех тая Урсула
                  Парите са върнати обратно и сега вкарвали нови доставки. От Гърция и Турция основно ....
                  Ами да ядат боб по време на пътуването и после в тръбата.

Коментар

• Извънредно включване по тв от Киро-Харварда - тече в момента
                    Утре тръгвали из Европата, специално да се борят срещу "шантажа" - както се изрази.
                    Имали подкрепата на фон дер Лайен. Ех тая Урсула
                    Парите са върнати обратно и сега вкарвали нови доставки. От Гърция и Турция основно ....

Коментар

• Първоначално изпратено от offnews.bg
                      Ескалацията в Приднестровието съвпадна с изявлението на генерал Рустам Минекаев, заместник-командир на войските на Централния военен окръг.
                      Въпросният генерал не каза нищо ново. Всеки, който погледне картата на бойните действия, ще забележи това, което е казал Минекаев. Неговото изказване просто беше повод за тези, които имат интерес от дестабилизиране на региона, да хвърлят вината за това на рускоговорящите.

В криминалистиката, за да се открие извършителят на едно деяние, винаги се търси кой има мотив за извършването му. В тази връзка е добре да прочетем какво казва Бутусов Юрій, съветник на украинския министър на отбраната в своя собствен сайт:

"Для спасения Мариуполя остался один шанс - удар по Приднестровью

Украине жизненно необходимо нанести удар по Приднестровью по пяти причинам:
                      1. Захват многих тысяч российских пленных для обмена;
                      2. Устранение угрозы прорыва российских войск, российское наступление Миннекаева потеряет свой смысл, ведь мы передадим освобожденное Приднестровье под контроль законным властям и вооруженным силам Молдовы;
                      3. Ликвидация черной дыры на границе Украины, через которую Россия гонит потоки контрабанды, и зарабатывает миллиарды на этой контрабанде;
                      4. Захват больших арсеналов российских боеприпасов;
                      5. Освобождение двух бригад, которые вынуждены охранять украинский юг от угрозы со стороны Приднестровья"
                      26.04.22 00:21 - Бутусов Юрий: Для спасения Мариуполя остался один шанс - удар по Приднестровью. Путин выбрал путь тотальной войны. И единственным шансом спасти сейчас от массовых убийств наших пленных российскими карателями... Перегляд резонанса.

Коментар

• Въпреки изключителната предпазливост в действията и реториката на молдовските власти от началото на руската инвазия в Украйна, заплахата от въвличане в конфликта става все по-реална за Молдова. Серио

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

И все по-ниско ги събира
                          и все по-информирани сме за което

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
                            А пък за мен най-важни са покупките на Мападона! Ето човекът пак събра акциите до 7,60 лв! Не можем да се вредим от него.
                            И все по-ниско ги събира
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              Вход днес с 3500 артии на цена между 7.80 и 8.06 и утре съм се заредил за поне още толкова..... да видим дали ще ме огрее
                              А пък за мен най-важни са покупките на Мападона! Ето човекът пак събра акциите до 7,60 лв! Не можем да се вредим от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Напълно споделям!
                                Отчетите са миналото, а пазара го интересува бъдещето.. Да видим!

*нямам акции
                                Евалата, рахатяса се. Дишай сега свободно
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X