If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момци не е добре тук работата.Късмет ви желая.Немам.
Не е само проблема в този холдинг........повечето мажоритари отрязаха клона на който седяха, сега очакват да се финансират от БФБ......."да ама не", както казва Петко Бочаров......
И кой ще бъде този юнак дето ще издуе платната до 4 лв.
Г-н Донев
Какво да ти кажа ,ти го каза....
При увеличение на капитала се избира ИП и в едно от задълженията му влиза доколкото си спомням в интервала на 15-30 дни след увеличението да запази диапазон на подкрепа на цената на която се извършва увеличението. В даденият случай е 3.00- 3,5 лв. Затова смятам че 3,5- 4 лв ще видим до края на годината ако е успешно увеличението...
Не е препоръка....
Тук ми се струва по-възможно да ходи до емисионната, отколкото при ССВ. Макар че е по-далеч засега.
Но знае ли човек, като полудее това ми ти БФБ, всичко е възможно.
Затова съм се запасил и с двете, пък каквото дойде.
Купил по 3К от двете и ще проверя колко си прав.....
Въпреки че свободните акции който се разхождат по борсата тук са значително по малко от ССВ и на 3 лв минаха доста стотици хиляди преди няколко месеца ...
Интересно е да се види как завърши акцията миналата година... с изкупуване
Проспекта е публикуван в Х3news:
Таблица № 21: Очакван график на предлагането:
Дата на публикуване на Проспекта 09.10.2011 г.
Дата на публикуване на съобщението за предлагането в
„Държавен вестник” и в централен ежедневник – в. „24 Часа” 09.10.2011 г.
Начало на търговията с права на „БФБ –София” АД и на
записването на новите акции 27.10.2011 г.
Последен ден на търговията с права на „БФБ-София” АД 09.11.2011 г.
Изтичане на периода за прехвърлянето на правата 11.11.2011 г.
Служебен аукцион на „БФБ-София” АД за продажба на
неупражнените права 18.11.2011 г.
Крайна дата за записване на акции 05.12.2011 г.
Регистрация на емисията нови акции
и увеличението на капитала в Търговския регистър 19.12.2011 г.
Регистриране на новите акции по сметки на инвеститорите в
Централния Депозитар 29.12.2011 г.
Начало на търговията с новите акции на „БФБ-София” АД 26.01.2012 г.
Ами май вече не остана толкова много време
- Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 21.10.2011 год. /петък/
Според мен Оги Донев ще даде 4 млн колкото да мине успешно увеличението. Пък пазарът ще го видим как ще върви
От трите дето ще правят увеличение този месец - Доверие, ЦКБ и ЕУБГ, определено предпочитам първото!
Аз също ....
Забравяш че тук са много бабешките акции и те няма да записват а и Донев сигурно иска да вземе 50 % в холдинга а не да запише всичко ....
Не е препоръка
Ами май вече не остана толкова много време
- Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 21.10.2011 год. /петък/
Според мен Оги Донев ще даде 4 млн колкото да мине успешно увеличението. Пък пазарът ще го видим как ще върви
От трите дето ще правят увеличение този месец - Доверие, ЦКБ и ЕУБГ, определено предпочитам първото!
Коментар