If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо много бързате ) на чичката сметката е проста ) да ви обере за три години акциите без парички да си взема лихва от облигациите да си ги конвертира тънко и после като се отчаяте ) да пусне варанатите ) и бития пак бит
Не знам, не съм го смятал така. За мен важна е другата сметка.. през Р/Е. Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв. Това е временен пазарен дефект според мен.
Да дадат дивидент и може да се коригира, е БАКБ удвои като повториха дивидента тази година.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Не знам, не съм го смятал така. За мен важна е другата сметка.. през Р/Е. Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв. Това е временен пазарен дефект според мен.
Да добавя, от началото на 21 г. до Q324 има отчетена нетна печалба на акция 10,70 лв ;-), т.с. нетна печалба 231 мил. пазарна капитализация 173 мил :-0
Според мен проблема при Доверие е в явно неефективна структурата, организирана в защита на определени интереси.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
На колко оценяваш бизнеса на Доверие без банката? Лично аз му давам към 60 милиона някъде
Всеки такъв месец натяга пружината още и още..
А накрая търпението ще бъде щедро възнаградено с трицифрена доходност. И пак ще има изненадани лисичета под лозата! Еми БФБ брат, как да не го обичаш
На колко оценяваш бизнеса на Доверие без банката? Лично аз му давам към 60 милиона някъде
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Всеки такъв месец натяга пружината още и още..
А накрая търпението ще бъде щедро възнаградено с трицифрена доходност. И пак ще има изненадани лисичета под лозата! Еми БФБ брат, как да не го обичаш
С малко по-малка печалба се очертава да финишираме тази година, което е очаквано заради по-ниските лихви. Въпреки това резултатът е много добър според мен. Кредитният портфейл нараства с 30% от началото на годината, общо активите с 12 %, а депозитите с 15% - много добри показатели.
Оценката при ускореното проучване се извършва в срок до 25 работни дни, в който комисията се произнася с решение по чл. 82, ал. 3 от ЗЗК. Съгласно Чл. 84, ал.1 от ЗЗК Комисията извършва задълбоченото проучване и приключва производството в срок до 90 работни дни след публикацията в електронния регистър по чл. 68, ал. 2.
1. Одобрява извършването на придобиване от „ДЖЕНЕРАЛИ ЦИЕ ХОЛДИНГ Б.В.“ на пряко квалифицирано участие в размер на 100% от капитала на „ОБЕДИНЕН ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДОВЕРИЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО“ АД и придобиване от „АСИКУРАЦИОНИ ДЖЕНЕРАЛИ С.П.А“ на непряко квалифицирано участие в размер на 100% от капитала на „ОБЕДИНЕН ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДОВЕРИЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО“ АД.
Коментар