If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обратното е, днес основно те купуват и върнаха пазара на зелено след сутришния спад. Но виж това за намалените позиции и аз не мога да го обясня. Очакваме г-н Василев или Янков да дадат някакво логично обяснение...
разпродават по-ликвидните 40 000 ХИМ; 10 000 ФИБ и 20 000 СФАРМ , а с малко средства крепят останалите на софка 530
не е препоръка ................... изказвам само предположения...
не ти ли хрумва, че някой е подал заявка да му купят акциите като сумата възлиза на около 450 хил.лв.
Обратното е, днес основно те купуват и върнаха пазара на зелено след сутришния спад. Но виж това за намалените позиции и аз не мога да го обясня. Очакваме г-н Василев или Янков да дадат някакво логично обяснение...
Идинственото, което ми хрумва, е да е имало заявка за обратно, да са разпродали горните 3 позиции, а след това да имат заявка за доста по-голямо записване и днес да купуват обратно
Обаче най-интересното е, че докато ХИМ и СФАРМ падат, то ЦЕНХЛ гони шестака!
Емоции...
Идинственото, което ми хрумва, е да е имало заявка за обратно, да са разпродали горните 3 позиции, а след това да имат заявка за доста по-голямо записване и днес да купуват обратно
не ти ли хрумва, че някой е подал заявка да му купят акциите като сумата възлиза на около 450 хил.лв.
Коментар