If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Охоооо кефя ви се,ама вие наистина ли мислите,че всичко полезно и важно което съм научил с много мъка и за съжаление с много изгубени пари ще го споделя с вас.Ами огледайте се поговорете с когото трябва пък може и да разберете кво става. Гледайте мача и утре.
Извинявай, но неразбирам? Би ли обяснил какво става моля. На мен ми изглежда, че се вкарват много пари във фонд, който ще ги насочи към акции на СОФИКС. Някаква значителна част от дяловете са записани чрез трансфер на акции, а не на свеж кеш, но все пак!
Аз мисля, че ако утре СОФИКС скочи с 1 пункт, фондът ще подскочи с 2 пункта заради ливъриджа. Бъркам ли?
Малко пояснение - Знам, че фондът не ползва ливъридж, но набльдавам, че покупките на фонда се тракват от пазара и тълпата пазарува заедно с фонда, опитва се да го фронтрънва и това създава ливъридж ефект, т.е. фонда купува за 100 лева, а пазарът купува за допълнителни 100! е това е ливъридж ефект
Вие как го оценявате?
Направо ви се радвам на такива дилетанти,като тебе.Голям ми кеф,че не вдявате какво всъщност става.(За нищо не е препоръка все пак,даже и за П.П. на акцийки на "Б.Ф.Б"-то.)
Извинявай, но неразбирам? Би ли обяснил какво става моля. На мен ми изглежда, че се вкарват много пари във фонд, който ще ги насочи към акции на СОФИКС. Някаква значителна част от дяловете са записани чрез трансфер на акции, а не на свеж кеш, но все пак!
Аз мисля, че ако утре СОФИКС скочи с 1 пункт, фондът ще подскочи с 2 пункта заради ливъриджа. Бъркам ли?
Направо ви се радвам на такива дилетанти,като тебе.Голям ми кеф,че не вдявате какво всъщност става.(За нищо не е препоръка все пак,даже и за П.П. на акцийки на "Б.Ф.Б"-то.)
Тук все още няма нов кеш от фондовете или е минимален. Това е просто размяна, което наблюдаваме.
Поздравления на фонда
Поздравления за експат
Поздравления за пенсионните фондове, че са взели решение за инвестицията
Когато стартира търговията със фонда най-учтиво Ви споменах че с фондовете е говорено за бъдещето на борсата......
а, и още нещо, днес има анонс за ..... бъдещето
Аз нямам дялове от фонда и имам само в една СОфикс компания акции .... но не рИвЪ а напротив .... радвам се, защото това, което се случва е добре за всички .....
Аз съм само в три от Софикс
А днес мисля да съм на текила по тоя случай
Ще взема да се окажа прав... казах 50-60 млн. активи, а те само за 40 дни вече са 24 млн. лв. Който няма акции от софикс или дялове от фонда ще рИве като Тити Папазов
Аз нямам дялове от фонда и имам само в една СОфикс компания акции .... но не рИвЪ а напротив .... радвам се, защото това, което се случва е добре за всички .....
На Николай Василев и Никола Янков - Честито и дерзайте!!! И като минете 100-те милиона не забравяйте да споделяте с тези оказали ви доверие. Защото и Огнян Донев и Керезов от ТИМ се отказаха да са форумджии
И имайте предвид, че тези от форумджиите, които купиха дялове от конкуренти ги превърнахте в клиенти.
Ще взема да се окажа прав... казах 50-60 млн. активи, а те само за 40 дни вече са 24 млн. лв. Който няма акции от софикс или дялове от фонда ще рИве като Тити Папазов
Коментар