Първоначално изпратено от Иво Орозов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнениеETF-ът няма мандат да купува "евтино" или "скъпо", а да репликира максимално близко структурата на индекса.
Коментар
-
Уважаеми Г-н Василев,
Наскоро си спомних един идиом ("Put money where mouth is!"), та във връзка с него имам един въпрос лично към вас: Колко дяла на Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF имате вие лично и семейството Ви? Благодаря Ви предварително и желая да кажа, че не се съмнявам ни най-малко в успеха на фонда Ви.
С Уважение,
Alee
ПС: Нямам.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеХехе вчера купувахте на 7 мцх при положение че можехте и на по ниска цена днес продавахте на 6-6.3 как да са купи дялове от вас човек. Ама така то като не ви интересува цената на която купувате а само теглата. Да видим как ще следвате като извадят една и вкарат друга компания в индекса ми е много интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеоборота по софарма бе над 5 млн лв, няма как да е само този фонд
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivivanov.bg Разгледай мнениемай някой разтовари .... 1/2 от записаните преди дни дялове
Най-много ми харесва покупката и продажбата на гише как се оформя на NAV, а останалите след мен да го ду...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Хехе вчера купувахте на 7 мцх при положение че можехте и на по ниска цена днес продавахте на 6-6.3 как да са купи дялове от вас човек. Ама така то като не ви интересува цената на която купувате а само теглата. Да видим как ще следвате като извадят една и вкарат друга компания в индекса ми е много интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетой е ,кой друг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПо важния въпрос е ако е той, защо е продал? Може и да не е той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНикиту купи на 2.80 и продаде на 2.51 - 600 хилки назад - ама не той, а фонда.
Тази схема на този фонд не е за нас - който иска да държи там дялове.
Коментар
-
10,000 дяла разлика
Първоначално изпратено от Dimov Разгледай мнениеАз искам само да попитам от къде идва разликата в броя на дяловете в сайта на БФБ и тези на Експат. Има разминаване от 10 000 бр.
Благодаря предварително
Коментар
Коментар