Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
не съм фен на Николай Василев, но за фонда смятам , че ползите за борсата са много повече от евентуалните негативи.
за мен основен проблем (при това евентуален) е ако фонда 'натежи' в един момент и тогава от мотор може да стане котва ...така че по-добре да стане 100 милиона когато пазара е 'по-изправен'
апелирам към пряко участващите във управлението на фонда лица, които имат достъп до информацията първи (вход/изход на големи инвеститори) да поддържат нивото и да не се поддават на изкушения за разни дребни схеми, които рано или късно идват на акъл, когато се работи с чужди пари...при това много.
поздрави и успехLast edited by bertram; 29.08.2017, 13:23.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
Уважаеми Еминем,
Нашето усещане не е за зацикляне. За една година сме пораснали от нула до 32 милиона. Всеки би се радвал да стартира фонд и да стигне до 32 милиона. Продължаваме нататък. Гледаме десетилетия напред. Стискаме палци и на Вас. Търговията тази година се раздвижи, може така да продължи и през следващата. Поздрави, Нdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеФондът помага на всички, като създава ликвидност. Винаги съм се чудил на хората, които не са имали, нямат и не мислят да имат дялове от фонда, но са винаги готови да критикуват и недоволстват. С какво право го правят това???
Все пак редовно казваме, че за нас форумът е много полезен, защото ни помага да си сверяваме часовника. Щеше да бъде много скучно никой нищо да не ни пише.
Хайде, "атакувайте" есенния пазар.
Успех! Н
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Г-н Василев, според мен яко зациклихте, дано не съм прав, но не виждам как ще стигнете 100 млн. лв. прогнозирани от вас по-долу в темата.
Дела трябват, а не писане във форум от всезнайковци.
ПС: Имам 5 от 15-те ви позиции.
Нашето усещане не е за зацикляне. За една година сме пораснали от нула до 32 милиона. Всеки би се радвал да стартира фонд и да стигне до 32 милиона. Продължаваме нататък. Гледаме десетилетия напред. Стискаме палци и на Вас. Търговията тази година се раздвижи, може така да продължи и през следващата. Поздрави, Н
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Да интересно г-н Василев не отговяря на този въпрос, дали не са започнали малко по малко да излизат
Но по принцип няма да клюкарим кои са инвеститорите. Няма и голямо значение. За нас и инвеститорът с 5 дяла, и институциите с по 5 милиона са еднакво важни.
Поздрави, Н
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами ако започнат да излизат регулярно с малки суми,а не извъднъж ......тогава какво казват правилата
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
А тази ваша ОБНОВЕНА графика само аз ли не мога да я предизвикам за данни по различни и дълги -
от -09,06,2017г. ???
Не, не сте само Вие. Трябва да сме обяснили, че новата графика е от момента, в който регулаторът одобри новите ни правила. Тогава отпаднаха ограниченията за концентрация и успяваме доста по-добре да репликираме структурата на индекса. Така и графиката на нетната стойност на активите на фонда следва много по-близо самия индекс.
Поздрави, Н
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Историята ви подсказва, че ще е от нула до минус безкрайност ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
Нищо конкретно не казвам. Просто прогнозирам, че до края на годината и през следващите години фондът ще расте, а няма да намалява. Теоретично размерът му винаги може да бъде от нула до безкрайност...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеопределено фондът и на мен помага и то доста
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами ако започнат да излизат регулярно с малки суми,а не извъднъж ......тогава какво казват правилата
Коментар
Коментар