IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

г-н Василев, при какви условия бихте създали ЕТФ и върху други индекси на БФБ като BGTR30 или BGREIT?
    Аз бих добавил и дивидентен, активно управляван. Никой до сега не го е направил, а има масов интерес към дивидентни акции

Коментар

• не съм фен на Николай Василев, но за фонда смятам , че ползите за борсата са много повече от евентуалните негативи.
      за мен основен проблем (при това евентуален) е ако фонда 'натежи' в един момент и тогава от мотор може да стане котва ...така че по-добре да стане 100 милиона когато пазара е 'по-изправен'
      апелирам към пряко участващите във управлението на фонда лица, които имат достъп до информацията първи (вход/изход на големи инвеститори) да поддържат нивото и да не се поддават на изкушения за разни дребни схеми, които рано или късно идват на акъл, когато се работи с чужди пари...при това много.

поздрави и успех
      Last edited by bertram; 29.08.2017, 13:23.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

Уважаеми Еминем,
        Нашето усещане не е за зацикляне. За една година сме пораснали от нула до 32 милиона. Всеки би се радвал да стартира фонд и да стигне до 32 милиона. Продължаваме нататък. Гледаме десетилетия напред. Стискаме палци и на Вас. Търговията тази година се раздвижи, може така да продължи и през следващата. Поздрави, Н
        г-н Василев, при какви условия бихте създали ЕТФ и върху други индекси на БФБ като BGTR30 или BGREIT?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
          Фондът помага на всички, като създава ликвидност. Винаги съм се чудил на хората, които не са имали, нямат и не мислят да имат дялове от фонда, но са винаги готови да критикуват и недоволстват. С какво право го правят това???
          Благодаря, "Бик".
          Все пак редовно казваме, че за нас форумът е много полезен, защото ни помага да си сверяваме часовника. Щеше да бъде много скучно никой нищо да не ни пише.
          Хайде, "атакувайте" есенния пазар.
          Успех! Н

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Г-н Василев, според мен яко зациклихте, дано не съм прав, но не виждам как ще стигнете 100 млн. лв. прогнозирани от вас по-долу в темата.
            Дела трябват, а не писане във форум от всезнайковци.
            ПС: Имам 5 от 15-те ви позиции.
            Уважаеми Еминем,
            Нашето усещане не е за зацикляне. За една година сме пораснали от нула до 32 милиона. Всеки би се радвал да стартира фонд и да стигне до 32 милиона. Продължаваме нататък. Гледаме десетилетия напред. Стискаме палци и на Вас. Търговията тази година се раздвижи, може така да продължи и през следващата. Поздрави, Н

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Да интересно г-н Василев не отговяря на този въпрос, дали не са започнали малко по малко да излизат
              Не са, Интинт.
              Но по принцип няма да клюкарим кои са инвеститорите. Няма и голямо значение. За нас и инвеститорът с 5 дяла, и институциите с по 5 милиона са еднакво важни.
              Поздрави, Н

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ами ако започнат да излизат регулярно с малки суми,а не извъднъж ......тогава какво казват правилата
                Ако имаме кеш, плащаме първо кеш. Ако нямаме достатъчно, може да върнем кошница от акции, ако не успеем да съберем достатъчно кеш. Засега не се е случило.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

А тази ваша ОБНОВЕНА графика само аз ли не мога да я предизвикам за данни по различни и дълги -
                  от -09,06,2017г. ???
                  Здравейте, Инта.
                  Не, не сте само Вие. Трябва да сме обяснили, че новата графика е от момента, в който регулаторът одобри новите ни правила. Тогава отпаднаха ограниченията за концентрация и успяваме доста по-добре да репликираме структурата на индекса. Така и графиката на нетната стойност на активите на фонда следва много по-близо самия индекс.
                  Поздрави, Н

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Историята ви подсказва, че ще е от нула до минус безкрайност ...
                    -1

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

Нищо конкретно не казвам. Просто прогнозирам, че до края на годината и през следващите години фондът ще расте, а няма да намалява. Теоретично размерът му винаги може да бъде от нула до безкрайност...
                      Историята ви подсказва, че ще е от нула до минус безкрайност ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Софарма?
                        да

Коментар

• Фондът помага на всички, като създава ликвидност. Винаги съм се чудил на хората, които не са имали, нямат и не мислят да имат дялове от фонда, но са винаги готови да критикуват и недоволстват. С какво право го правят това???
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            определено фондът и на мен помага и то доста
                            Софарма?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ами ако започнат да излизат регулярно с малки суми,а не извъднъж ......тогава какво казват правилата
                              Да интересно г-н Василев не отговяря на този въпрос, дали не са започнали малко по малко да излизат

Коментар

• определено фондът и на мен помага и то доста

Коментар

Working...
                                X