Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Цената на петрола за един месец се срина с $15 за барел. Опасенията от голям шок в глобалното търсене на черното злато продължават да нарастват. Потреблението в Китай е спаднало с 20%. Очаквам агресивни действия от страна на OPEC+, за да се избегне катастрофален излишък на пазара. Цените на петрола ще се стабилизират около нива от $50-52 за барел.
У нас цените на горивата не мърдат от началото на годината, а би трябвало да са вече поне с 15ст/литър по- евтини. Или бензин А95- 2.08лв/литър и дизел- 2.13лв/литър.
СЛАВА НА БХ, ЧЕРЕШКО И ШИШИ
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Би ли дал пример ако не е тайна?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
По принцип си прав, но има позиции по които спокойно може да се влезе сега и след около година след 50% печалба да се излезе.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Викаш,Костолани бая би се зачудил ,каква крилата фраза да "пусне " за нашето БФБ.....Винаги съм знаел ,че българите сме уникални в много отношения...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А когато борсата не реагира ни на добрите ни на лошите новини и оборота пада и пада а ПФ излизат от маркета що да правим.....?и така вече повече от година
Винаги съм знаел ,че българите сме уникални в много отношения...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
,,Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай,,
Костолании така вече повече от година
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Защо , около тези нива бяхме вече близо година преди две години / 560-580/ , в момента сме в период на възход след неуспеха на пробива на 540 и с поражение на опит на пробива на 580 ,сега се връщаме към 560 .....така че идва 560 ...и пак опит на 540....
,,Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай,,
Костолани
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Не,
сега трябва да почне да с е влиза поетапно , докато властва силно негативния сентимен./ Аз лично ако търгувах тук бих изчакал още малко да се понапечат нещата и индекса да спре да реагира на негативните новини или поне не много и тогава бих заел позиции. В момента гравитираме около дъното.
Продажбата сега ще доведе до сериозни загуби и пропуснати ползи тези до сега са купували по - скъпо.
Коментар
� -
По принцип си прав, но има позиции по които спокойно може да се влезе сега и след около година след 50% печалба да се излезе.и корумпираните гербаджии да получат позволение за влизане в "клуба на богатите".
Кой знае какво предстои... Само гледам отстрани случващите се събития с пуканки и с все по-голям интерес...Last edited by Frosty; 04.02.2020, 19:26.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
По принцип си прав, но има позиции по които спокойно може да се влезе сега и след около година след 50% печалба да се излезе.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАприл месец, когато шефовете от Западна Европа покажат червен картон на Мухобойко и крадливата му корумпирана партия за еврозоната,
ще има още турболенции. Така ми се струва на мене. Който има някакви активи в тази пародия на борса, да се освобождава от тях докато все още не е късно. Препоръка е.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАприл месец, когато шефовете от Западна Европа покажат червен картон на Мухобойко и крадливата му корумпирана партия за еврозоната,
ще има още турболенции. Така ми се струва на мене. Който има някакви активи в тази пародия на борса, да се освобождава от тях докато все още не е късно. Препоръка е.
сега трябва да почне да с е влиза поетапно , докато властва силно негативния сентимен./ Аз лично ако търгувах тук бих изчакал още малко да се понапечат нещата и индекса да спре да реагира на негативните новини или поне не много и тогава бих заел позиции. В момента гравитираме около дъното.
Продажбата сега ще доведе до сериозни загуби и пропуснати ползи тези до сега са купували по - скъпо.
Last edited by Todor Sabev; 04.02.2020, 18:25.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Април месец, когато шефовете от Западна Европа покажат червен картон на Мухобойко и крадливата му корумпирана партия за еврозоната,
ще има още турболенции. Така ми се струва на мене. Който има някакви активи в тази пародия на борса, да се освобождава от тях докато все още не е късно. Препоръка е.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
�
Коментар