If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ето примерно некъпаният индианец се радва, че е стискал паричките 10 години и сега ще накупи .... вярно, но и аз мога да си стискам хартийките 10г със същия успех, даже и дивидента е по-сосен от лихата
Петьо това,че си лузър и алчен не ти дава право да ме обиждаш.Обаче щом съм некъпан според теб ти сега ще ми ядеш некъпания и ще питаш къде ходят по нужда гладните а аз ще си накупя евтини акции и ще почивам на Хавай.За твое сведение съм събрал 400 бинки в зелено точно за ей тоя прекрасен момент.Аз ще накупя евтини артии и след 6-7 г ще съм с над милион $ на борсата в щатите а ти ще се радваш на некъпания ми приятел Айде сега пий си хапчетата и не се занимавай повече с борса.Тя е за умните .
Пеца ….. смятай само ...алчния сам си продавал и купува и сам си е писа с няколко ника ……. смятай какъв е !!!!!!!! има си медицинско обяснение .. това бе жокер
Купувах.. вече на дъното.. и до там стигнах.. а с няколко ника както някои тук и в момента пишат ...агитирах да се купува... защото вече и никой не пишеше ...нещо като удавник за сламка се хваща.. които има акъл ще ме разбере а ти си пълни ще има много желаещи да продават
Пеца ….. смятай само ...алчния сам си продавал и купува и сам си е писа с няколко ника ……. смятай какъв е !!!!!!!! има си медицинско обяснение .. това бе жокер
не мога да не се съглася, че има резон, но зависи какво търсиш в борсата. Ако е само спекулация - ок. Но ако оценяваш компаниите ато дългосрочна инвестиция и доходности не е нъжно да търсиш точно дъното
Няколко дни виждам основно да се цитират нива за дъна без никаква обосновка! 450 било добре за влизане. 400 вече задължително трябвало да се влезне!
Без никакви апокалиптични сценарии, само базов при сериозна рецесия:
1.Срив на автосектора в световен мащаб имаме вече! Тука целия клъстър ще го замете, от тук на сетне! Безработни много!
2.Имаме колосален спад на туризма миналата година. Сега лятото може да е на 80%, ако нещата вървят така!
3.Срив на ИТ сектора. Ще има замитане на 70%. Крах на ивестициите в проекти. Маса съкращения и безработни!
4.Масово свиване на всички малки и средни предприятия, които изнасят!
5.Съкращаване на парите, които идват от гастарбайтерите, защото там нещата много ще се влошат.
6.Завръщане на маса гастарбайтери поради липса на работа навън!
Веки да си прецени, до колко така описаните неща са валидни!
Това е без не дай си Боже да имаме голяма епидемия и без глобална кредитна имплозия и икон. депресия!
п.п.
Не е препоръка за покупка ил ипродажба. Но правете реална преценка. А не че нещо, ще се вдигне, само защото е паднало! Иначе кинжали много!
Пишеш глупости и ние така пишехме предишната криза.. не искам да съм ти на мястото.. но колко и глупости да пишете никой няма да се засили да купува... миналата криза по едно време май само аз купувах и сам си пишеш във форума с няколко ника... та прави си изводите какво ви чака.. а и дано не ви потрябват пари защото ще се стопят като сняг и няма да ви стигнат за нищо...
споко, направил съм си добре сметката на парите. Само не разбрах кой е писал с няколко ника?
ПП разбира се няма да се заклевам, че няма да продавам, защото всичко може да стане.Ето Черепа, уж милиардер, а виж да къде я докара ...
ето примерно некъпаният индианец се радва, че е стискал паричките 10 години и сега ще накупи .... вярно, но и аз мога да си стискам хартийките 10г със същия успех, даже и дивидента е по-сосен от лихата
Пишеш глупости и ние така пишехме предишната криза.. не искам да съм ти на мястото.. но колко и глупости да пишете никой няма да се засили да купува... миналата криза по едно време май само аз купувах и сам си пишеш във форума с няколко ника... та прави си изводите какво ви чака.. а и дано не ви потрябват пари защото ще се стопят като сняг и няма да ви стигнат за нищо...
Преди няколко дни ви казах, че който излезне на корективната вълна, излезне! Който НЕ! Остава да гони на кучето опашката!
Основната причина повечето играчи, да не могат да хванат дъната, е факта, че винаги избързват!
А избързват, не защото толкова ги е страх, да не изпуснат момента, а защото борсовата спекулация, когато не е пасивна инвестиция е вид хазард. Този хазард създава, психологическа пристрастеност към търсенето на този тип адреналин.
Всеки иска да е в играта, и това желание води до избързване, не друго!
Всеки иска да си бие дозата и си търси оправдания, колкото се може по-бързо да влезне на нова позиция, за да си удоволетвори нуждата от емоции и адреналин!
не мога да не се съглася, че има резон, но зависи какво търсиш в борсата. Ако е само спекулация - ок. Но ако оценяваш компаниите ато дългосрочна инвестиция и доходности не е нъжно да търсиш точно дъното
Преди няколко дни ви казах, че който излезне на корективната вълна, излезне! Който НЕ! Остава да гони на кучето опашката!
Основната причина повечето играчи, да не могат да хванат дъната, е факта, че винаги избързват!
А избързват, не защото толкова ги е страх, да не изпуснат момента, а защото борсовата спекулация, когато не е пасивна инвестиция е вид хазард. Този хазард създава, психологическа пристрастеност към търсенето на този тип адреналин.
Всеки иска да е в играта, и това желание води до избързване, не друго!
Всеки иска да си бие дозата и си търси оправдания, колкото се може по-бързо да влезне на нова позиция, за да си удоволетвори нуждата от емоции и адреналин!
Коментар