Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеToлкова май се очертава за прословутото V...следва другото ченгелче за W то или WWW та....
- 1 like
Коментар
-
Батя, давай пиши добри новини хвали си шитовете..Ти нали все така ги пробутваш на новобранците..Батинка как са твоите репа..Колко останаха и ще ги удържиш ли..Да не мислиш нови да вземеш- нали си много рисков играч..
КНСБ изброи над 63 големи и средни предприятия, ударени от кризата
Има бум на безработните в Благоевград, Казанлък, Димитровград, Перник, твърдят синдикатите
https://www.segabg.com/hot/category-...dareni-krizata
Предлагам Батя да си отвориш една темичка- купете ми шитовете, че имам много репа..Иначе си голям играч..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Ма той умрял, ма!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
До септември нищо няма да се случи ,ще се движи около сегашните дъна като ще преобладават продавачи.Към края на годината може да
мръдне от кумова срама малко нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеЪп ъъъъъъъъъп Софикс 1000
мръдне от кумова срама малко нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа 10 дни 20 000 българи останаха без работа
От тях само половината са обявили, че са съкратени заради извънредното положение
https://www.segabg.com/hot/category-...uZZKFTDkFggxE0
СТАБИЛНА ДЪРЖАВА...
Давай Кире, напъни се.. сега ще има много линкове с лоши новини за пействане..
Даже предлагам да си отвориш една темичка - "Апокалипсиса дойде, линковете на Кирчо!" И там на воля да си я пълниш
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеЪп ъъъъъъъъъп Софикс 1000
- 3 Харесвания
Коментар
-
За 10 дни 20 000 българи останаха без работа
От тях само половината са обявили, че са съкратени заради извънредното положение
https://www.segabg.com/hot/category-...uZZKFTDkFggxE0
СТАБИЛНА ДЪРЖАВА...Last edited by Kiro; 01.04.2020, 09:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Има голяма вероятност и аз да съм му ги купилНе,че беше много мъдро решение от моя страна,ама карай
Коментар
-
Първоначално изпратено от д-р Куин лечителката Разгледай мнениеВсичи дивидентни Полки, но най много на дружествата на Стара планина холдинг - от 2009-2010г. още...
докторке, днес това го чета за втори път ........ ника "три без картони" и той купувал само през 2009-2010 г.
докторке, вярвам, че и други никове ще пишат същото в скоро времеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от д-р Куин лечителката Разгледай мнениеПолки, ти нали си управлявал портфейлите на роднини и казват , че си ги занулил през миналата криза..Сега да не би репото пак да ти е от близки и роднини..
Първоначално изпратено от д-р Куин лечителката Разгледай мнениеДобре де не пий хапчета, но си направи твоя тема- спама на Полки , изнервен от репото и шитовете..
Първоначално изпратено от д-р Куин лечителката Разгледай мнениеНе е много хубаво да спамиш по цял ден в другите теми..fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар