Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Едва ли, локдауна се очакваше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДнес пазарът май е на път да изтрещи,вероятно заради локдауна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами да разпродават,имаме си къс индекс......много повече е от нищо !Случи ли се този път мисля да го използвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тук не знам но на запад се понапомпиха доста индексите време е за корекция ,което ще доведе разпродажби тук .
Просто много ще е по изгодно тук да се затвори къде що може и да се бяга на вън
В момента съм 100%кеш и тук и на вънСлучи ли се този път мисля да го използвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ми виж какво става юли месец, когато пак са се пресекли
Просто много ще е по изгодно тук да се затвори къде що може и да се бяга на вън
В момента съм 100%кеш и тук и на вън
Коментар
-
Това какво е ще ни обясниш ли моля
- 1 like
Коментар
-
Това какво е ще ни обясниш ли моля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз се чудя, кой нормален чужд инвеститор, който е с акъла си, би рискувал да прави бизнес в подобна безумна среда. Изключвам разните монополни корпорации, които идват да диктуват правилата от позицията на силата. Обаче капитализъм не се гради с картели и монополи, а само с конкуренция и свободен пазар. Откакто австралопитекът от банкя и дружките му се възцариха на власт, последните две условия изобщо липсват...
Базираната в Швейцария медийна група Ringier AG сключи договор за придобиването на мажоритарен дял в Sportal Media Group, която притежава водещи дигитални медии в България и Digital Ventures, технологичната компания, стояща зад създаването на водещата платформа за управление на спортно съдържание - Sportal365. Придобиването бележи важна стъпка на Ringier по отношение на ускоряването на тяхната спортно медийна стратегия.
За Ringier AG, Швейцария
Ringier AG е иновативна, дигитализирана и диверсифицирана швейцарска медийна компания, оперираща в Европа, Азия и Африка. Портфолиото включва около 125 дъщерни дружества в печатни и дигитални медии, радио, разпространение на билети, развлекателна индустрия, електронна търговия, както и водещи дигитални платформи свързани с обяви за работа, автомобили и имоти. Като инвеститор в дялови участия, Ringier подкрепя иновативни стартиращи компании. Ringier, която е семейна компания създадена през 1833г. като печатница и издателство, постоянно инвестира в своята дигитализация и планове за експанзия. През 2019г. служителите на компанията, които наброяват 7,100 души и оперират в над 19 държави са генерирали приходи в размер на 984.8 милиона швейцарски франка. Към днешна дата над 72% от оперативната печалба на компанията вече се генерира от дигитална дейност, където Ringier заема водещо място сред европейските медийни компании. Oсновни ценности на Ringier са: независимост, свобода на словото и пионерски дух. https://novini.bg/biznes/pazari/651735
- 2 Харесвания
Коментар
-
MARKET WRAP-UP
SOFIX (491.55) rebounded from its 50-days moving average by 0.63% on Tuesday, terminating the downtrend from the beginning of the month. Volumes on the other hand were unconvincing and the turnover slipped below the 15-days average as few of the members remained untraded.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Виж сега, аз няма нужда да търся в търсачката защото съм наясно със ситуацията в България ! Най добре е ако ти не си чел достатъчно да потърсиш там за най пресния пример от борсовите компании Монбат ! По натам може да потърсиш за Булгартабак, за Юрий Гагарин, за Софарма и медиите, за делото и подсъдимите за ЕВН, за Прокопиев, за Джуджетата и за Изамет, за Хиполенд, Списъка може да стане няколко страници и съм сигурен, че пак ще пропусна нещо. Вземи седни и чети как се случват нещата в България, защото някой ден мафията, която ни управлява може и на твоята врата да почука ! Хубаво е преди да пишеш и ни сравняваш с други държави да се запиташ защо така сме последни във всичко и защо инвестициите ни заобикалят !
Last edited by Frosty; 17.03.2021, 01:03.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Терзиев, тезата ти, че корупцията няма връзка с икономиката и инвестициите на държавата е най-нелепото нещо, което може да се прочете в такъв форум. Или си на партийна хранилка чрез държавни поръчки, или си на заплата някъде, или просто си твърде млад. Не знам откъде да започна, че е дълго, но ще спомена само най-основното нещо - за да има просперитет, то трябва да има конкуренция! Това поне не би трябвало да го опроваргае и най-слепият човек, но все пак ако ти намираш тази теза за грешна, ще се радвам да я комунтираме. Ако нямаш против тази теза веднага изниква точка 2 и тя е корупцията. Тя убива конкуренцията и това е най-лошото в нея! Не е толкова лошо, че някой чиновик взима неправомерно пари, проблемът е, че чрез нея се убиват читавите и остават некачествените, както при комунизма.
Направо нямам думи за нивото ти на разсъждения, а и с такъв назидателен тон и от високо говориш....
Много добро мнение!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар