IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Страхотна победа на ПП!
    Макар че лично според мен заслужават 40-45% вот!
    Вярвам че помните какво писах тук още когато Кирил и Асен обявиха проекта си.. Доста хора тогава ми се присмяха. Може би сега са ококорени или пък натъжени че белия кон се разминава на Тиквун
    Вярвам че тези резултати са силно позитивни за Борсата! Биковете могат смело да продължат атаката си!
    Да гласуваш за партия, едното от водещите лица на която е нарушило закона, а за другото има подозрения за кражба на интелектуалната собственост, едва ли е повод за оптимизъм. Фактът, че си завършил престижен западен университет, не те прави нито "света вода ненапита", нито е гаранция за добри управленски качества, а още по-малко, че не си проводник на чужди интереси в собствената си страна, колкото и да го отричаш. Според мен "изстрелването" им не се дължи на факта, че са носители на качества като почтеност (такава вече се видя, че липсва) и неподкупност (кой наивник би повярвал на мантрата за нулева корупция), а на факта, че всичко след предишните управници би стояло по-добре. И оттук по темата. Не очаквам кой знае какъв позитивен тласък за борсата.
    Last edited by sultan; 15.11.2021, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
      Това не е вярно. Те казаха, че няма да подкрепят управление с мандат на БСП, всичко останало подлежи на преговори.
      Управлението ще е с мандата на ПП а не на БСП.Но няма да стане защото бесепетата взеха много малко гласове.Сега ще трябва и Слави да мисли трезво.Става трудно. Освен ако Херо не направи правителство ПП+ГЕРБ+ДСБ, като Бойко го пенсионират.....Което е много малко вероятно....Пак патова ситуация.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        ПП+БСП ще направят коалиция.ДБ не могат да я подкрепят официално, но ще дадат 5-10 точки за гласуване и ще подкрепят без да са във властта.Би следвало да са 121.Слави ....каквото му кажат.
        Това не е вярно. Те казаха, че няма да подкрепят управление с мандат на БСП, всичко останало подлежи на преговори.

Коментар

• Ще направят кабинет, иначе са аут всички и ще останат само тиквата, костя и доган
          Надявам се да оставят Рашков министър, защото показа, че има топки да разрие оборите
          Какъв само си го вкарахме с костята, като нищо ще е 2-3 сила на следващите избори, перфектен тайминг за него, ще яхне всички кризи
          Last edited by Yori; 15.11.2021, 14:51.

Коментар

• Няма да има стабилно мнозинство. Може и да не успеят с кабинет. Дано да им се получи, но...
            Има известен шанс за програмно правителство, ама да видим.

Коментар

• ПП+БСП ще направят коалиция.ДБ не могат да я подкрепят официално, но ще дадат 5-10 точки за гласуване и ще подкрепят без да са във властта.Би следвало да са 121.Слави ....каквото му кажат.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Еми тройнната коалиция, като преди време . ПП + ДПС + БСП .. хората ще излязат да протестират , тия ще откраднат още някой милиард и така ..

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Аз мисля че ще имаме праветилство, но това са само догадки. Времето ще покаже...
                  Ми дано си прав - успех в брефчето
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И защо мислиш, че Слафчу ще влезе в управлението сега? Очаква се крива зима, а той рече, че квото е нрпавил тогава, това ще направи и сега - играе ва банк. Вероятен модел е правителство на малцинстово, но на кое малцинство? ПП+ДБ, значи БСП не могат да играят? ПП+БСП, значи ДБ не могат да играят? ИТН са контра, Волен 2 е контра, ДПС са за, ама никой не ги ще, БХ не го броим. Аз залагам на служебно правителство и нови избори през април, като ПП ще кажат, че са направили всичко възможно, но не се е получило. Ако си изиграят картите правилно, Слафчу ще е наполовина, БСП ще свали още, ДБ може и да не влязат, Копейкин ще качи още и БХ ще продължи да пада. Така ще имат шанс да вземат едни към 40% (евентуално) и тогава да го мислят напролет
                    Аз мисля че ще имаме праветилство, но това са само догадки. Времето ще покаже...
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Би рябвало да стане ПП+ДБ+ИТН ядро. БСП ако се направят на интересни, аз лично съм за управление на малцинството. Пък ако искат от ГЕРБ и ДПС да направят вот на недоверие, да видим кой ще се самоубие като ги подкрепи в това.
                      И защо мислиш, че Слафчу ще влезе в управлението сега? Очаква се крива зима, а той рече, че квото е нрпавил тогава, това ще направи и сега - играе ва банк. Вероятен модел е правителство на малцинстово, но на кое малцинство? ПП+ДБ, значи БСП не могат да играят? ПП+БСП, значи ДБ не могат да играят? ИТН са контра, Волен 2 е контра, ДПС са за, ама никой не ги ще, БХ не го броим. Аз залагам на служебно правителство и нови избори през април, като ПП ще кажат, че са направили всичко възможно, но не се е получило. Ако си изиграят картите правилно, Слафчу ще е наполовина, БСП ще свали още, ДБ може и да не влязат, Копейкин ще качи още и БХ ще продължи да пада. Така ще имат шанс да вземат едни към 40% (евентуално) и тогава да го мислят напролет
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А кои ще са до 3? Създаването на коалиция и в момента е доста сложен въпрос. Да видим, нека бъдем оптимисти
                        Би рябвало да стане ПП+ДБ+ИТН ядро. БСП ако се направят на интересни, аз лично съм за управление на малцинството. Пък ако искат от ГЕРБ и ДПС да направят вот на недоверие, да видим кой ще се самоубие като ги подкрепи в това.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Най вероятно ще имаме 3+1 управление. Пък дали 1то ще са бсп или итн - не е от голямо значение.
                          А кои ще са до 3? Създаването на коалиция и в момента е доста сложен въпрос. Да видим, нека бъдем оптимисти

Коментар

Да видим сега дали ще съберат мнозинство, защото наранените его-та са много.
                            Най вероятно ще имаме 3+1 управление. Пък дали 1то ще са бсп или итн - не е от голямо значение.

Коментар

Тези с его-тп, ако се дръпна сега на следващи избори въобще няма да влязат.

Коментар

Да не ги нарани народа, че бързо ще забравят, че за нараненото си его.

Коментар

Working...
                                X