Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеДа, стой и запяй отстрани, поизчакай, помисли, има време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес е преоценка....
Утре ще го мислим ако си прав...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеАми... то винаги така почва,ама за твоЙо успокоение така да бъде
Утре ще го мислим ако си прав...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе им се връзвай....
Всяко чудо за три дни....
Има купувачи само при ТИМ позициите .....при другите няма и кьораво цигане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбсолютно всичко разбирам от това, което ми казва дддд, но просто не съм съгласен със силната ориентация към теорията на модела му и с използването на междувременно стари и моментни статисистически данни за подкрепата му. Аз ясно съм писал какво искам да кажа, а собственият опит е само пример за нестандартната ми теория. Както виждаш разговорите са на фундаментална тема за развитието на българската икономика, а не за случващото се в момента на борсата. А ако борсата те вълнува, защо не търгуваш акции вместо да ми даваш акъл с кого да говоря и да се месиш в чужди дискусии?
Всяко чудо за три дни....
Има купувачи само при ТИМ позициите .....при другите няма и кьораво цигане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКакто нашият приятел Батя обича да казва: ножът е гумен. Още 5-6 пункта. Тик-так....разбирам да кажеш чакам 100 или 1000 въз основа на фундаментални фактори и елементи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеГетоф какво точно не разбираш от това което ти казва 4Д ? Излизат макро данни които показват значими подобрения, а ти пак твоите разходи.Ако няма значимо намаляне на разходите за гориво при теб, ами говори си със работниците
Ако имаш проблем с бизнеса не ти е виновна борсата!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеМай дявола в тая пенсионна реформа няма да излезе толкова черен!
https://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQoxGgwЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеМай дявола в тая пенсионна реформа няма да излезе толкова черен!
Коментар
Коментар