Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеГруев, за пореден път деменстрирате икономическа некомпетентност. БФБ не печели от цените на тока. Обмислете възможността да запишете ВИНС-а задочно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе, зададох 2 конкретни въпроса - ок ли сме с това с помощи от ковид да се раздават дивиденти, като в старопланинските дирижабли. И ок ли сме с това при тези цени на енергията да даваме помощи на бизнеса, а бфб да си раздава тлъсти дивиденти, спечелени точно от тези цени на тока? Това са въприсите, не ги извъртай! Имах и трети към батя, но той очаквано ще замълчи, пък и всички знаем отговорато това е и проблемът у нас - всеки чака ма държавата, лъже я, мами я и накрая вика - ама къде е държавата, аз зашо плащам данъци на минимума на тая държава? Парадокс - едва ли, просто лицемерие
- 7 Харесвания
Коментар
-
Не, зададох 2 конкретни въпроса - ок ли сме с това с помощи от ковид да се раздават дивиденти, като в старопланинските дирижабли. И ок ли сме с това при тези цени на енергията да даваме помощи на бизнеса, а бфб да си раздава тлъсти дивиденти, спечелени точно от тези цени на тока? Това са въприсите, не ги извъртай! Имах и трети към батя, но той очаквано ще замълчи, пък и всички знаем отговорато това е и проблемът у нас - всеки чака ма държавата, лъже я, мами я и накрая вика - ама къде е държавата, аз зашо плащам данъци на минимума на тая държава? Парадокс - едва ли, просто лицемерие
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабсолютно вярно! Интересни са ми две неща - колко са твоите данъци - почти съм сигурен, че се осигуряваш на минимума, дано ме опровергаеш! И второ интересно нешо - а съгласен ли си с пари от ковид помощи да се плащат дивиденти, като в старопланинските дирижабли? Или при тези цени на тока и наливане на нали пари като помощи, бфб заради енергийната борса, да си плаща тлъсти бонуси - просто ми е интересен аршинът на мерене, че на родния бай Ганьо всичко му е в стил дайте да дадем
по темата - КЗлитекс, ЦСКА умре и така. Поздрави от Катарино - инвеститорите, които сме доволни от годината, отдавна сме в заслужена почивка
Сименс,фоксваген пежо дюпон басф тн.н..няма да фалират защото владеят пазара, а тука почти всичко ще гушне букета при тези цени - най-бедните в европа плащат евроенергията по пазарни цени, Та срещу всичко това ли си или изобщо срещу всичко?
Не е ли добре да имаш решение на проблемите, преди да искаш рутим каквото е останало непорутено?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, точно! Аз не съм фен и не съм съгласен с моите данъци да се издържа който и да е футболен отбор. Излизат на частния пазар и се борят както всички останали!
по темата - КЗлитекс, ЦСКА умре и така. Поздрави от Катарино - инвеститорите, които сме доволни от годината, отдавна сме в заслужена почивка
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
По-лошо. Локо СофияА иначе Батя абсолютно съм съгласен с теб, че не трябва да има отбори на издръжка на държавата ! Такива ведомствени отбори имаше по времето на комунизма, а той би трябвало отдавна да си е отишъл ! Нека всички бъдат равнопоставени !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Май си фен на Берое !Аз не съм, но защо пък да не се тупаме в гърдите като горди собственици на футболен отбор
! А иначе пародиите по смяна на собственост на българските отбори са много и големи ! И с Берое не бяха малки драмите ! За да се отърват от Банев се наложи Тиквата да ги спасява с народна пара !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Май си фен на Берое !Аз не съм, но защо пък да не се тупаме в гърдите като горди собственици на футболен отбор
! А иначе пародиите по смяна на собственост на българските отбори са много и големи ! И с Берое не бяха малки драмите ! За да се отърват от Банев се наложи Тиквата да ги спасява с народна пара !
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Когато Сашо Апашо щеше да спасява ЦСКА с ИПО, българските посредници видяха небивал скок в клинетските си договори. Спомянм си стария офис на Елана на "Раковска". Бях отишъл за нещо си, не помня какво, и там срещнах дори познати, които се бяха наредили да набиват в чорбата. Бях 6-и или 7-и поред на опашка
Сектор Г така и не се зариби за инвестиции на БФБ. Ако вярват на Томов, защо да не повярват и на SOFIX...
Иначе т.нар. акции на говедата също станаха повод за шеги и майтапи, когато Сашо Диков ги разнасяше в папка след евакуацията на Черепа. Голям майтап и с тези "акции". Кой го знае какви бумаги е носел под мишница тогава
Иначе бай Здравко, навит съм за твоята инициатива.
Между другото, Юнайтед разпределя дивидент, нищо че са на загуба. С лятната селекция (Санчо, Варан, Роналдо) не ги виждам на плюс и тази фискална година, освен ако не стигнат финал на ШЛ, което е малко вероятно. Нямам идея как вървят продажбите на фланелки на Рон, но човекът е изгубил от блясъка си несъмнено и меко казано не прави фурор.
NYSE:MANU
Борусия Дортмунд и Ювентус също можем да ги придобием враждебно през пазара, ако вместо да набиваме в BEAM, направим един краудфъндинг за инициативата на Здравко.
П.П. Извинения на цесекарите и левскарите за използването на враждебните прякори, всичко е в кръга на коледно-новогодишните шеги. Весел и ползотворен търговски ден, колеги.Аз не съм, но защо пък да не се тупаме в гърдите като горди собственици на футболен отбор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМомци какво ще кажете да си купим футболен клуб ?
Сектор Г така и не се зариби за инвестиции на БФБ. Ако вярват на Томов, защо да не повярват и на SOFIX...
Иначе т.нар. акции на говедата също станаха повод за шеги и майтапи, когато Сашо Диков ги разнасяше в папка след евакуацията на Черепа. Голям майтап и с тези "акции". Кой го знае какви бумаги е носел под мишница тогава
Иначе бай Здравко, навит съм за твоята инициатива.
Между другото, Юнайтед разпределя дивидент, нищо че са на загуба. С лятната селекция (Санчо, Варан, Роналдо) не ги виждам на плюс и тази фискална година, освен ако не стигнат финал на ШЛ, което е малко вероятно. Нямам идея как вървят продажбите на фланелки на Рон, но човекът е изгубил от блясъка си несъмнено и меко казано не прави фурор.
NYSE:MANU
Борусия Дортмунд и Ювентус също можем да ги придобием враждебно през пазара, ако вместо да набиваме в BEAM, направим един краудфъндинг за инициативата на Здравко.
П.П. Извинения на цесекарите и левскарите за използването на враждебните прякори, всичко е в кръга на коледно-новогодишните шеги. Весел и ползотворен търговски ден, колеги.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар