IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
    Индиректно от цените
    И каква е зависимостта между печалбата на БФБ и цената на електроенергията - права или обратна?

Коментар

• Индиректно от цените

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

А от какво печели !?!?
        От оборота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Груев, за пореден път деменстрирате икономическа некомпетентност. БФБ не печели от цените на тока. Обмислете възможността да запишете ВИНС-а задочно.
          А от какво печели !?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Не, зададох 2 конкретни въпроса - ок ли сме с това с помощи от ковид да се раздават дивиденти, като в старопланинските дирижабли. И ок ли сме с това при тези цени на енергията да даваме помощи на бизнеса, а бфб да си раздава тлъсти дивиденти, спечелени точно от тези цени на тока? Това са въприсите, не ги извъртай! Имах и трети към батя, но той очаквано ще замълчи, пък и всички знаем отговора то това е и проблемът у нас - всеки чака ма държавата, лъже я, мами я и накрая вика - ама къде е държавата, аз зашо плащам данъци на минимума на тая държава? Парадокс - едва ли, просто лицемерие
            Груев, за пореден път деменстрирате икономическа некомпетентност. БФБ не печели от цените на тока. Обмислете възможността да запишете ВИНС-а задочно.

Коментар

• Не, зададох 2 конкретни въпроса - ок ли сме с това с помощи от ковид да се раздават дивиденти, като в старопланинските дирижабли. И ок ли сме с това при тези цени на енергията да даваме помощи на бизнеса, а бфб да си раздава тлъсти дивиденти, спечелени точно от тези цени на тока? Това са въприсите, не ги извъртай! Имах и трети към батя, но той очаквано ще замълчи, пък и всички знаем отговора то това е и проблемът у нас - всеки чака ма държавата, лъже я, мами я и накрая вика - ама къде е държавата, аз зашо плащам данъци на минимума на тая държава? Парадокс - едва ли, просто лицемерие
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                абсолютно вярно! Интересни са ми две неща - колко са твоите данъци - почти съм сигурен, че се осигуряваш на минимума, дано ме опровергаеш! И второ интересно нешо - а съгласен ли си с пари от ковид помощи да се плащат дивиденти, като в старопланинските дирижабли? Или при тези цени на тока и наливане на нали пари като помощи, бфб заради енергийната борса, да си плаща тлъсти бонуси - просто ми е интересен аршинът на мерене, че на родния бай Ганьо всичко му е в стил дайте да дадем

по темата - КЗлитекс, ЦСКА умре и така. Поздрави от Катарино - инвеститорите, които сме доволни от годината, отдавна сме в заслужена почивка
                Груйка, да разбираме, че си срещу дивидентите или срещу помощи за бизнеса при набалончената евроенергия? Да оставим дружествата да фалират ли?
                Сименс,фоксваген пежо дюпон басф тн.н..няма да фалират защото владеят пазара, а тука почти всичко ще гушне букета при тези цени - най-бедните в европа плащат евроенергията по пазарни цени, Та срещу всичко това ли си или изобщо срещу всичко?
                Не е ли добре да имаш решение на проблемите, преди да искаш рутим каквото е останало непорутено?
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Да, точно! Аз не съм фен и не съм съгласен с моите данъци да се издържа който и да е футболен отбор. Излизат на частния пазар и се борят както всички останали!
                  абсолютно вярно! Интересни са ми две неща - колко са твоите данъци - почти съм сигурен, че се осигуряваш на минимума, дано ме опровергаеш! И второ интересно нешо - а съгласен ли си с пари от ковид помощи да се плащат дивиденти, като в старопланинските дирижабли? Или при тези цени на тока и наливане на нали пари като помощи, бфб заради енергийната борса, да си плаща тлъсти бонуси - просто ми е интересен аршинът на мерене, че на родния бай Ганьо всичко му е в стил дайте да дадем

по темата - КЗлитекс, ЦСКА умре и така. Поздрави от Катарино - инвеститорите, които сме доволни от годината, отдавна сме в заслужена почивка

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Това не е тема за футбола в България и в частност отбори на държавна ясла.
                    Направете си отделна тема и си пишете в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

По-лошо. Локо София
                      Е разбирам болката ти тогава ! А иначе Батя абсолютно съм съгласен с теб, че не трябва да има отбори на издръжка на държавата ! Такива ведомствени отбори имаше по времето на комунизма, а той би трябвало отдавна да си е отишъл ! Нека всички бъдат равнопоставени !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Май си фен на Берое ! Аз не съм, но защо пък да не се тупаме в гърдите като горди собственици на футболен отбор ! А иначе пародиите по смяна на собственост на българските отбори са много и големи ! И с Берое не бяха малки драмите ! За да се отърват от Банев се наложи Тиквата да ги спасява с народна пара !
                        Да, точно! Аз не съм фен и не съм съгласен с моите данъци да се издържа който и да е футболен отбор. Излизат на частния пазар и се борят както всички останали!

Коментар

Май си фен на Берое ! Аз не съм, но защо пък да не се тупаме в гърдите като горди собственици на футболен отбор ! А иначе пародиите по смяна на собственост на българските отбори са много и големи ! И с Берое не бяха малки драмите ! За да се отърват от Банев се наложи Тиквата да ги спасява с народна пара !
                          По-лошо. Локо София

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Когато Сашо Апашо щеше да спасява ЦСКА с ИПО, българските посредници видяха небивал скок в клинетските си договори. Спомянм си стария офис на Елана на "Раковска". Бях отишъл за нещо си, не помня какво, и там срещнах дори познати, които се бяха наредили да набиват в чорбата. Бях 6-и или 7-и поред на опашка

Сектор Г така и не се зариби за инвестиции на БФБ. Ако вярват на Томов, защо да не повярват и на SOFIX...

Иначе т.нар. акции на говедата също станаха повод за шеги и майтапи, когато Сашо Диков ги разнасяше в папка след евакуацията на Черепа. Голям майтап и с тези "акции". Кой го знае какви бумаги е носел под мишница тогава

Иначе бай Здравко, навит съм за твоята инициатива.

Между другото, Юнайтед разпределя дивидент, нищо че са на загуба. С лятната селекция (Санчо, Варан, Роналдо) не ги виждам на плюс и тази фискална година, освен ако не стигнат финал на ШЛ, което е малко вероятно. Нямам идея как вървят продажбите на фланелки на Рон, но човекът е изгубил от блясъка си несъмнено и меко казано не прави фурор.

NYSE:MANU

Борусия Дортмунд и Ювентус също можем да ги придобием враждебно през пазара, ако вместо да набиваме в BEAM, направим един краудфъндинг за инициативата на Здравко.

П.П. Извинения на цесекарите и левскарите за използването на враждебните прякори, всичко е в кръга на коледно-новогодишните шеги. Весел и ползотворен търговски ден, колеги.

Коментар

Момци какво ще кажете да си купим футболен клуб ?
                              Когато Сашо Апашо щеше да спасява ЦСКА с ИПО, българските посредници видяха небивал скок в клинетските си договори. Спомянм си стария офис на Елана на "Раковска". Бях отишъл за нещо си, не помня какво, и там срещнах дори познати, които се бяха наредили да набиват в чорбата. Бях 6-и или 7-и поред на опашка

Сектор Г така и не се зариби за инвестиции на БФБ. Ако вярват на Томов, защо да не повярват и на SOFIX...

Иначе т.нар. акции на говедата също станаха повод за шеги и майтапи, когато Сашо Диков ги разнасяше в папка след евакуацията на Черепа. Голям майтап и с тези "акции". Кой го знае какви бумаги е носел под мишница тогава

Иначе бай Здравко, навит съм за твоята инициатива.

Между другото, Юнайтед разпределя дивидент, нищо че са на загуба. С лятната селекция (Санчо, Варан, Роналдо) не ги виждам на плюс и тази фискална година, освен ако не стигнат финал на ШЛ, което е малко вероятно. Нямам идея как вървят продажбите на фланелки на Рон, но човекът е изгубил от блясъка си несъмнено и меко казано не прави фурор.

NYSE:MANU

Борусия Дортмунд и Ювентус също можем да ги придобием враждебно през пазара, ако вместо да набиваме в BEAM, направим един краудфъндинг за инициативата на Здравко.

П.П. Извинения на цесекарите и левскарите за използването на враждебните прякори, всичко е в кръга на коледно-новогодишните шеги. Весел и ползотворен търговски ден, колеги.

Коментар

• Направо разфасовки ще правим

Коментар

Working...
                                X