Почвам да мисля, че банкова паника в Гърция ще се отрази добре у нас. Не ангажирам никого, но аз съм заложил на това.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Софикс чак с ръст, няма такава ирония...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеПравилната дума е : пародия ....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕбати, толкова сме отрепани, че даже не можем да паднем като хората, чак растем
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеВ червеното се крие разковничето - май не си го разбрал още
Така че гръцката криза косвено е печеливша за нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа бога братя, НЕ ПРОДАВАЙТЕ!
Това че Гърция фалира -> изхвърлят я от еврозоната и после от Евросъюза и евентуално се превръща в "Задунайска губерния" не е причина да се притеснявате ...
Може би само акциите на туристическите компании, защото почивките в Гърция сметнати в драхми ще са по-евтини от българските сметнати (косвено) в евро!
Коментар
-
За бога братя, НЕ ПРОДАВАЙТЕ!
Това че Гърция фалира -> изхвърлят я от еврозоната и после от Евросъюза и евентуално се превръща в "Задунайска губерния" не е причина да се притеснявате ...
Може би само акциите на туристическите компании, защото почивките в Гърция сметнати в драхми ще са по-евтини от българските сметнати (косвено) в евро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз гледам Азия ,всичко пада над 2%.
Все пак аз мися че на референдума ще надделее разума и ще бият шута на Ципрас.
Не е препоръка а лично мнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз гледам Азия ,всичко пада над 2%..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато гледам гърците как се редят на банкоматите за 60 евро на ден ми се струва че ще сме с гап надолу а не нагоре както предвиждаше бат Крет Енчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакво му е доброто ,на мен ми прилича на черен понеделник?Наште може и да пасуват
ама на вън ще бъде" Мама мия"..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Очаквам днешния ден да ни предложи доста емоции
ама на вън ще бъде" Мама мия".
Коментар
Коментар