Може и спекуланти от гърция да очакваме, ако тяхната борса стои по-дълго затворена, не като да не познават нашия пазар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеОбщо взето за новина от такъв ранг нищо не се случва. Да видим кои банки ще прилапат гръцките, че са апетитна хапка..Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи хубаво, щом мислиш така - купувай на поразия, няма смисъл от чесане на езика...
Мен неликвидна пародия на борса пълна с боклуци и оценена с 1/5 по скъпо от дакса не ми е интересна, още повече щом мога да си натоваря тия дни германци на промоция.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНе знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!
Без препоръки
Мен неликвидна пародия на борса пълна с боклуци и оценена с 1/5 по скъпо от дакса не ми е интересна, още повече щом мога да си натоваря тия дни германци на промоция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеОпределено ще се пръснат съвсем скоро - дано е заради кеша обаче
И ти ли Верваш че има кеш у баММките?Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеОще няколко милиарда ще се запътят към нашата стабилна банкова система. Банките ще се "пръснат" от кешТова ни очаква.
И ти ли Верваш че има кеш у баММките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНе знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!
Без препоръкиТова ни очаква.
Bulls on BSE
Коментар
-
Не знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!
Без препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеОбрат: Брюксел омекна, днес дава на Атина още един шанс
Жан-Клод Юнкер ще направи предложение за "нов курс на следване"
http://www.blitz.bg/news/article/345362Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеВиж какъв ръст има по света на годишна база. Китай е нагоре около 100%, Япония +30%, Германия нагоре около +17%, Америка нагоре около +7%, а ние сме на минус -8% та при нас Гръцкият проблем е до голяма степен е оценен. Може и да има спадове но мисля че сме оформили дъно през последните няколко месеца.
Все пак аз мися че на референдума ще надделее разума и ще бият шута на Ципрас.
Не е препоръка а лично мнение!
Коментар
-
Обрат: Брюксел омекна, днес дава на Атина още един шанс
Жан-Клод Юнкер ще направи предложение за "нов курс на следване"
http://www.blitz.bg/news/article/345362
Коментар
-
Когато банките у кумшията са затворени, нормално е от това да се възползват близките банки у кушиите - димек у нас. Аз не очаквах, банкова криза и паника в Гърция, мислех, че това е глупаво да се допуска, но вече случило се, мисле, че това е добре за нас. Във финасите нищо не се губи, просто прелива от едно място и форма в другаBulls on BSE
Коментар
Коментар