IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може и спекуланти от гърция да очакваме, ако тяхната борса стои по-дълго затворена, не като да не познават нашия пазар
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Общо взето за новина от такъв ранг нищо не се случва. Да видим кои банки ще прилапат гръцките, че са апетитна хапка..
      Ами новината е силно положителна за нас - като затвори една закусвалня, печели закусвалнята от другата страна на улицата защото хората отиват там, не е ли така? Сега при затворени гръцки банки, нормално е да спечелят Българските и Румънските банки, не е ли така?
      Bulls on BSE

Коментар

• Общо взето за новина от такъв ранг нищо не се случва. Да видим кои банки ще прилапат гръцките, че са апетитна хапка..

Коментар

• Днес е много добър ден за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Ми хубаво, щом мислиш така - купувай на поразия, няма смисъл от чесане на езика...
            Мен неликвидна пародия на борса пълна с боклуци и оценена с 1/5 по скъпо от дакса не ми е интересна, още повече щом мога да си натоваря тия дни германци на промоция.
            И ти ще си купиш както се казва на Софикс 1000
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Не знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!

Без препоръки
              Ми хубаво, щом мислиш така - купувай на поразия, няма смисъл от чесане на езика...
              Мен неликвидна пародия на борса пълна с боклуци и оценена с 1/5 по скъпо от дакса не ми е интересна, още повече щом мога да си натоваря тия дни германци на промоция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                Определено ще се пръснат съвсем скоро - дано е заради кеша обаче

И ти ли Верваш че има кеш у баММките?
                Ами да - банките не инвестират, не раздват и много кредити последните години. А вложенията в депозити е новото спортно състезание в БГ. Хората мизеруват, но за депозит винаги имат да отделят. Сега и гърците, които от години държат стабилни депозити, сега ще ги увеличат с още няколко милиарда
                Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                  Още няколко милиарда ще се запътят към нашата стабилна банкова система. Банките ще се "пръснат" от кеш Това ни очаква.
                  Определено ще се пръснат съвсем скоро - дано е заради кеша обаче

И ти ли Верваш че има кеш у баММките?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                    Не знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!

Без препоръки
                    Още няколко милиарда ще се запътят към нашата стабилна банкова система. Банките ще се "пръснат" от кеш Това ни очаква.
                    Bulls on BSE

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Не знам вие как тълкувате тази реакция на нашата борса спрямо гръцката катастрофа на лайновоза, но на мен ми се чини като пореден знак, че надолу няма накъде да се рие повече. Е, една две позиции ще изядат малко шамари (заслужено), но пазарът е свръхпродаден, отчаянието е на пик, по-зле не може да става. Та Биг Кеш все повече ще му се потят ръцете, но не от жегата навън (дето и нея я няма). Ке има изригване, ей (все някога....)!

Без препоръки

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Обрат: Брюксел омекна, днес дава на Атина още един шанс
                          Жан-Клод Юнкер ще направи предложение за "нов курс на следване"

http://www.blitz.bg/news/article/345362
                          Все по-близо сме до отваряне с голяма гап - спайк
                          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Виж какъв ръст има по света на годишна база. Китай е нагоре около 100%, Япония +30%, Германия нагоре около +17%, Америка нагоре около +7%, а ние сме на минус -8% та при нас Гръцкият проблем е до голяма степен е оценен. Може и да има спадове но мисля че сме оформили дъно през последните няколко месеца.

Все пак аз мися че на референдума ще надделее разума и ще бият шута на Ципрас.

Не е препоръка а лично мнение!
                            В кой момент кризата се калкулира и ограничи импакта си? Що две тримесечия сме в цикъл (зачервени)? Кой точно пазарен участник ще се зарадва на фалит и ще изкупи?

Коментар

• Обрат: Брюксел омекна, днес дава на Атина още един шанс
                              Жан-Клод Юнкер ще направи предложение за "нов курс на следване"

http://www.blitz.bg/news/article/345362

Коментар

• Когато банките у кумшията са затворени, нормално е от това да се възползват близките банки у кушиите - димек у нас. Аз не очаквах, банкова криза и паника в Гърция, мислех, че това е глупаво да се допуска, но вече случило се, мисле, че това е добре за нас. Във финасите нищо не се губи, просто прелива от едно място и форма в друга
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X