IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Че то къде не е така вече ?
    Все от някъде трябва да се даде тон за песен. Май европейският Детройт е добро място за старт....
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Утешението е, че държавата Гърция скоро ще изчезне и на нейно място ще се заселят приветливи етноси от африканския регион.
      Че то къде не е така вече ?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Не съм учудено, като ги видяхме вече какви са театрали - всичко очаквай. Но няколко дни по 20% са си като 1 седмица по 50% ))
        Утешението е, че държавата Гърция скоро ще изчезне и на нейно място ще се заселят приветливи етноси от африканския регион.
        Custodite sortem vestram

Коментар

Изумен съм как е възможно спадът на GREK днес да е едва 20%????

Нямам препоръка
          Не съм учудено, като ги видяхме вече какви са театрали - всичко очаквай. Но няколко дни по 20% са си като 1 седмица по 50% ))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

толкова се самоизбушиха с тоя референдум, че станаха циркаджиите на Европа - когато и да фалират оттук насетне - все е късно )))
            автокорелация един вид ))
            Не се бой, в момента се пече хлябът и всеки момент аха да отворят обаче като се отвори фурната и вътре ще се окаже, че има само един развален стар гирос и няколко драхми....

Изумен съм как е възможно спадът на GREK днес да е едва 20%????

Нямам препоръка
            Custodite sortem vestram

Коментар

Избушеняците в момента "отлежават" под "специален надзор". Очаква се да отворят в "кратък" срок, точно като КТБ.

нямам препоръка
              толкова се самоизбушиха с тоя референдум, че станаха циркаджиите на Европа - когато и да фалират оттук насетне - все е късно )))
              автокорелация един вид ))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

мизерниците няма да могат да го докарат и до нова година и ще ми объркат мрежовия график с паричните потоци здраве да е
                Избушеняците в момента "отлежават" под "специален надзор". Очаква се да отворят в "кратък" срок, точно като КТБ.

нямам препоръка
                Custodite sortem vestram

Коментар

На мен ми замириса на greek bullshit, ама не се трае

Нямам препоръка
                  мизерниците няма да могат да го докарат и до нова година и ще ми объркат мрежовия график с паричните потоци здраве да е
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• http://www.wsj.com/articles/east-eur...6?mod=yahoo_hs

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Спрял ли е, нищо не показва. Лично съм убеден на 100%, че тия идиоти ще ни скъсат нервите и накрая ще се разберат. Те всъщност ни ги скъсаха. Остава само да се разберат.
                      На който са му лабави нервите..... не ходи в гората ...
                      Life won't wait for you.

Коментар

Спрял ли е, нищо не показва. Лично съм убеден на 100%, че тия идиоти ще ни скъсат нервите и накрая ще се разберат. Те всъщност ни ги скъсаха. Остава само да се разберат.
                        И да се разберат какво? Проблемите си остават, просто ги отлагат. Кога Гърция ще има излишъци, та да си плаща сметката? Мен ако питате, няма да е в нашите животи... Така мисля, но акциите си ги държа - тъпа работа
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          И спрения часовник показва точното време два пъти в денонощието.
                          Спрелият часовник е като спаднал полов член за нищо не става

Коментар

Да са ми скъсали нервите ли?! Няма такова нещо. Тия хич не си ги слагам дерт!

Коментар

Новите часовници като спрат ( свърши им батерията ) - нищо не показват.
                              Винаги има дребни,но важни нюанси !

Коментар

Коментар

Working...
                                X