If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
толкова се самоизбушиха с тоя референдум, че станаха циркаджиите на Европа - когато и да фалират оттук насетне - все е късно )))
автокорелация един вид ))
Не се бой, в момента се пече хлябът и всеки момент аха да отворят обаче като се отвори фурната и вътре ще се окаже, че има само един развален стар гирос и няколко драхми....
Изумен съм как е възможно спадът на GREK днес да е едва 20%????
Избушеняците в момента "отлежават" под "специален надзор". Очаква се да отворят в "кратък" срок, точно като КТБ.
нямам препоръка
толкова се самоизбушиха с тоя референдум, че станаха циркаджиите на Европа - когато и да фалират оттук насетне - все е късно )))
автокорелация един вид ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Спрял ли е, нищо не показва. Лично съм убеден на 100%, че тия идиоти ще ни скъсат нервите и накрая ще се разберат. Те всъщност ни ги скъсаха. Остава само да се разберат.
На който са му лабави нервите..... не ходи в гората ...
Спрял ли е, нищо не показва. Лично съм убеден на 100%, че тия идиоти ще ни скъсат нервите и накрая ще се разберат. Те всъщност ни ги скъсаха. Остава само да се разберат.
И да се разберат какво? Проблемите си остават, просто ги отлагат. Кога Гърция ще има излишъци, та да си плаща сметката? Мен ако питате, няма да е в нашите животи... Така мисля, но акциите си ги държа - тъпа работа
Да са ми скъсали нервите ли?! Няма такова нещо. Тия хич не си ги слагам дерт!
И спрения часовник показва точното време два пъти в денонощието.
Коментар