If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Младежо празните приказки са за теб.Аз достатъчно съм спечелил и печеля и сега .
От какво печелиш, да си показваш егото или реално пари печелиш от борсова търговия???
Нещо си раздвоен ..и приказките ти са празни, щото явно печелиш .хахаха от КАКВО ОБАЧЕ???
Ха,ами ти какъв си да не си спечелил нещо от тука последните 7 години...??? Айде, да те видим следващите 7 години, тогава ела пак да пишеш?
Смешно е в този мащаб да изпадаш в такива крайности.. но нищо... явно празните приказки за Вас са нещо добро.. аххах
Младежо празните приказки са за теб.Аз достатъчно съм спечелил и печеля и сега .
Polax за тоя който говориш не може да ми е компания.Той само ме забавлява.Смея се от сърце с него щото ще се пръсне от яд и злоба че е лузър.
Ха,ами ти какъв си да не си спечелил нещо от тука последните 7 години...??? Айде, да те видим следващите 7 години, тогава ела пак да пишеш?
Смешно е в този мащаб да изпадаш в такива крайности.. но нищо... явно празните приказки за Вас са нещо добро.. аххах
Ха, кога ще дойде това време..... след още няколко десни правителства ли ???
Нищо чудно.... вече 7 години, компаниите листнати на тази борса са с падащи цени....
Тази история, няма да я подмине никой ..камо ли инвеститори... !!!
Просто е Путин + Гърция, е голям проблем за целият регион.. А в днешни дни, не стават така нещата... ще гледаме..
Тренда е изчерпан тотално - видно е по слабите обороти. Вече трудно и 100 хил лв. става.
Няма койт да купува дивидентните акции - те порастнаха много последните години, съответно вече виждаме изчерпване на потенцияла - следва спад при увеличен обем,.
Дивидентните ги делят от другите, така ли? Не ги искат... Не мисля.
Тренда е изчерпан тотално - видно е по слабите обороти. Вече трудно и 100 хил лв. става.
Няма койт да купува дивидентните акции - те порастнаха много последните години, съответно вече виждаме изчерпване на потенцияла - следва спад при увеличен обем,.
А, след отваряне на банките в Гърция, идните седмици и месеци може да видим миграция на някой друг милиард към банковата ни система. Какво ще ги правим е друга тема.
Коментар