If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А четете ли въобще нещо ?
И аз не съм фен на Прокопиев ,но информацията е полезна винаги и може да се погледне през собствена призма.
И какво правят съседите - Румънската борса се отваря за малки и средни компании
Според ръководителя на букурещката борса България е един от пазарите в ЦИЕ с най-голям нереализиран потенциал
В необявена стачка се намираме на БФБ. Пенсионните стачкуват определено, понеже ги няма на БФБ, дребните и те стачкуват като цяло - никой не иска да прави сделки.
Е и това с двойни винетки на тези калпави пътища ....как ще се зарадват транспортните фирми.... да пълнят джобовете на тиквените симпатизанти...
В необявена стачка се намираме на БФБ. Пенсионните стачкуват определено, понеже ги няма на БФБ, дребните и те стачкуват като цяло - никой не иска да прави сделки.
Е те пенсиите ще се включат в края на следващия месец.Нали трябва да правят доходности
И аз не съм фен на Прокопиев ,но информацията е полезна винаги и може да се погледне през собствена призма.
Според ръководителя на букурещката борса България е един от пазарите в ЦИЕ с най-голям нереализиран потенциал
Нито съм видял интервю с шефа на БФБ, нито това за Румъния, аз следя тук за да не пропускам статии дето са важни http://www.capital.bg/all/ само дето тук статия от 17:55 няма, а тази дето си дал е от този час, мерси, но явно имат проблем.
Показателно за безвремието е в което сме попаднали е и ,че никой дори не споменава за интервюто на шефа на БФБ в Капитал относно развитието на борсата.
Показателно за безвремието е в което сме попаднали е и ,че никой дори не споменава за интервюто на шефа на БФБ в Капитал относно развитието на борсата от 2.11.2015
Вероятно стачката е принудителна и по скоро клони към безработица
На текущите нива търговията е поизчерпана и е време за промяна - нанякъде.
Болинджъра е твърде тесен вече.
Възможности винаги има.Стига всеки да знае какво иска и да знае какво да прави ако го постигне.
Коментар