IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Най накрая една прогноза от теб От мен 800 през тази година
    От мен 500 ако е, пак добре.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      Време е да тропнем едно кръшно мечо хоро Аз викам поне до SOFIX 500 да го играем
      Пак си се надрънкал с евтина пиячка.
      Най-много да се изтропаш на едно друго място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

) разпродай се тогава ) Софикс ) покажи ) и да ти гледаме сеира )
        стига си крещял ) да плашиш гаргите с ТА )
        Ти пък! Нали ако разпродаде пък пазара откаже да пада ще се е прецакал? Той е много по хитър.. Пуска и къси, и дълги и кеш. Така каквото и да стане все ще се бие в гърдите че е познал и ще разтяга акордеона

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Ще признават двете бандитски републики, моекса е вече - 16,5%
          И за мен това е шум, всички големи играчи реално се страхуват колко ще вдигнат лихвите от ФЕД. Може би Март 15-16 ще видим започване на новата възходяща вълна до тогава всички ще се услушват и ще продължават да преоценяват скъпите акции.

Коментар

Време е да тропнем едно кръшно мечо хоро Аз викам поне до SOFIX 500 да го играем
            ) разпродай се тогава ) Софикс ) покажи ) и да ти гледаме сеира )
            стига си крещял ) да плашиш гаргите с ТА )
            Last edited by Майната; 22.02.2022, 00:15.
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Кой от вас двамата ще познае първи? Отговора на този въпрос може да ви донесе много пари
              Life won't wait for you.

Коментар

Най накрая една прогноза от теб От мен 800 през тази година

Коментар

Ама ти верно ли 500 чакаш,това от графиките ли?При нас освен инфлация не виждам друг риск.......?
                  За 500 при софка - Алтерко ,Фармата и Еврохолда трябва доста вода да глътнат......не че е невъзможно ама............
                  Last edited by спекуланта; 21.02.2022, 22:23.

Коментар

То преди години никой не вярваше, че SOFIX може да се срути от 1960 до 260, но се случи
                    Е само тая попара не съм сърбал ! Ама ако се наложи и нея ще сърбам, какво да правя
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Как 500 бе човек ? Ние не щем 600 да стигнем. Мноооого ми е трудно да го повярвам, но не споря.
                      То преди години никой не вярваше, че SOFIX може да се срути от 1960 до 260, но се случи

Коментар

Това е шум на пазара. Важните неща навън са лихвите в САЩ и имотите в Китай. Русия е без значение. Просто шум.

Коментар

Как 500 бе човек ? Ние не щем 600 да стигнем. Мноооого ми е трудно да го повярвам, но не споря.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Време е да тропнем едно кръшно мечо хоро Аз викам поне до SOFIX 500 да го играем

Коментар

Взеха глътка въздух на перископска височина.
                              Утре може пак да засилят подводницата надолу..., зарад двете бандитски републики, чорт вазмьот
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Ще признават двете бандитски републики, моекса е вече - 16,5%

Коментар

Working...
                                X