IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

... Влезна им в капана глупакът .
    Мда, това което сам си направиш - никой не може да Ти го направи. Остава само ФЕД да повдигнат лихвите и стръмната пързалка е готова.

Дали "Някой" не чака много надолу в ниското да им обере кинтите, след като ги е шортил миналата седимца ...
    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Като колегата LaCosta по долу мисля, че това снощи беше кулминацията на конфликта ! Мисля, че и двете страни добре го отиграха, без поражения, освен за Украйна разбира се ! Двете области и без това бяха отцепени отдавна и Путин направи най логичното и безболезнено за изток и запад ! Защото другите варианти бяха или някакъв вид военни действия или Путин да се оттегли пораженчески ! Така че, мисля шоуто приключи ! Санкции и да има се вижда, че не са проблем за никоя от страните !
      Дългосрочно според мен Путин ще търси повече територия но и аз мисля че на тоя етап ще се озаптят страните. Сега да видим какви ще са санкциите за Русия.

Коментар

Санкции и да има се вижда, че не са проблем за никоя от страните !
        Зависи какви ! Според мен ще му наложат "рекордно" строги и този път ще ги усети ! Влезна им в капана глупака .

Коментар

Като колегата LaCosta по долу мисля, че това снощи беше кулминацията на конфликта ! Мисля, че и двете страни добре го отиграха, без поражения, освен за Украйна разбира се ! Двете области и без това бяха отцепени отдавна и Путин направи най логичното и безболезнено за изток и запад ! Защото другите варианти бяха или някакъв вид военни действия или да се оттегли пораженчески ! Така че, мисля шоуто приключи ! Санкции и да има се вижда, че не са проблем за никоя от страните !
          Напълно съм съгласен.
          Дано остане така и всички да са доволни.
          Сега чета, че Германия спира сертифицирането на Северен поток 2, а той е нужен и на двете страни.
          Както и да е, само да мирясат....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Само да не се окаже накрая, че след евентуални санкции срещу Русия, Европа да е по пострадала от резултата. Вече видяхме, какво става с цената на газа и как ни се отразява на всички в уж силната Европа.
            Като колегата LaCosta по долу мисля, че това снощи беше кулминацията на конфликта ! Мисля, че и двете страни добре го отиграха, без поражения, освен за Украйна разбира се ! Двете области и без това бяха отцепени отдавна и Путин направи най логичното и безболезнено за изток и запад ! Защото другите варианти бяха или някакъв вид военни действия или Путин да се оттегли пораженчески ! Така че, мисля шоуто приключи ! Санкции и да има се вижда, че не са проблем за никоя от страните !
            Last edited by Zdravko; 22.02.2022, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

сигурен ли си )) за ника ) ?
              100%

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

винаги можеш да купиш билет и да се приместиш в Русия там ще ти е по спокойно
                Няма нужда от заяждания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Тук съм и никога не се крия. Аз за разлика от много други пиша само с този профил.
                  сигурен ли си )) за ника ) ?
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

+++
                    къде се покри оня смешник Софикс ) с многото никове и крещенето )) само излъга хората да си хвърлят хартиите без пари )
                    Тук съм и никога не се крия. Аз за разлика от много други пиша само с този профил.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Само да не се окаже накрая, че след евентуални санкции срещу Русия, Европа да е по пострадала от резултата. Вече видяхме, какво става с цената на газа и как ни се отразява на всички в уж силната Европа.
                      винаги можеш да купиш билет и да се приместиш в Русия там ще ти е по спокойно

Коментар

• Само да не се окаже накрая, че след евентуални санкции срещу Русия, Европа да е по пострадала от резултата. Вече видяхме, какво става с цената на газа и как ни се отразява на всички в уж силната Европа.

Коментар

Екстра сме си ! Треперещите ръчички ще продадат за да се отвори пътя нагоре ! Спадовете действат очистващо и пречистващо за пазара !
                          +++
                          къде се покри оня смешник Софикс ) с многото никове и крещенето )) само излъга хората да си хвърлят хартиите без пари )
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Според мен пък нищо не предстои - снощи преживяхме връхната точка на паниката по пазарите и вече се намираме по пътя на нормализацията на украинския конфликт. Съвсем скоро ще си проличи, че Западът няма какво да направи срещу Русия /освен още да мота Северен поток 2/. Борсите в Европа и у нас дори са калкулирали прекалено много рискове поради западната медийна паника през последните седмици.
                            Според мен в момента ЕС и САЩ обмислят санкциите за Русия и не знаем какви ще бъдат. Като ги разберем, ще видим и как Путин ще отговори на тях. Един вид икономическите последици според мен тепърва ще се изясняват. В момента мина пика на военните действия. Но, всеки си има мнение, разбира се и на борсите отговаря за него с парите си. Но очевидно наистина не искаме да паднем под 600.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Според мен пък нищо не предстои - снощи преживяхме връхната точка на паниката по пазарите и вече се намираме по пътя на нормализацията на украинския конфликт. Съвсем скоро ще си проличи, че Западът няма какво да направи срещу Русия /освен още да мота Северен поток 2/. Борсите в Европа и у нас дори са калкулирали прекалено много рискове поради западната медийна паника през последните седмици.
                              Не е сигурно, може путин да тръгне да прави коридор към Крим, може да иска двете области в административни граници

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                ...... но санкциите и негативните последици тепърва предстоят. Търпение му е майката.

Коментар

Working...
                                X