А на БФБ мога да кажа че има един голям проблем - ниската ликвидност, няма достатъчно активни участници. И последното нещо което ти трябва за да увеличиш ликвидността е да махнеш малкото активни участници. Определено ми се вижда глупаво и контрапродуктивно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
BullsonBSE, кое е скъпо и кое евтино е супер относително понятие. Нещо което на теб ти изглежда скъпо, на друг му изглежда евтино. Пазар какво да се прави, иначе ще е комунизъм - BullsonBSE определя кое колко щяло да струва
Явно си си ушил и си търсиш виновни, съжалявам!
Киро, а ти пък новобранците подведени от Батя... Винаги съм твърдял че е безумно да вземаш решения на базата на писания в някакъв форум, нядявам се че никой не го прави. Тук всеки си казва какво мисли, споделяне на мнения. Ако някой ник дето уважавам ми каже "оуууу дружеството Слънчо си струва да се разгледа" (не знам отде за него се сетих, но никога не съм имал акции там) то аз би отворил отчета, разгледал, ако ми стане интересно ще разгледам тенденции - стари отчети, новини назад във времето и ще взема решение за себе си. Но определено няма да кажа че онзи ник ме бил подвел. Безумие си е това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМоже ли да катализираш прогноза по- конкретно- през 2016г ли или през 2017
Но, винаги може да има изненади и сериозния ръст да почне утреДа се появи някой лидер с визия.
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКога прогнозираш Софикс 1000, харесва ми тази шега.Знаеш ли колко изтерзани души чакаме, поне един пророк да познае
Едно, което е най-логичното е Пенсионните ни да почнат пак да инвестират на БФБ, говорим да се излее да кажем 1 милиард лв., защото те от години не инвестират, а трупат кеш и дцк които не им управят проблема с доходността.Bulls on BSE
Коментар
-
Кога прогнозираш Софикс 1000, харесва ми тази шега.Знаеш ли колко изтерзани души чакаме, поне един пророк да познае
Забрави да пишеш и колко милиарда има в населението
.Може ли да ни обясниш, защо не се покачва Борсата при тези прекрасни условия
Слепи ли са чуждите инвеститори и фондове
Last edited by Kiro; 15.03.2016, 13:24.
Коментар
-
Иначе новината за новоизтеглените от чуждите пазари 2 милиарда евра, е от тази като това, че Пенсионните гонят 10 милиарда лв., депозитити може би 40 милиарда, ливите падат, включваме се в СЕЕ Линка и т.н. които говорят за системно и сериозно подобрение на ликвидността, което ще доведе и до инвестиции на БФБ, неминуемо.
Тогава Софикс 1000 ще е като шега.Bulls on BSE
Коментар
-
Няма такова нещо, аз съм 90% в акции, заради такива като Батинката.Лошото е , че те се превърнаха от инвеститори в ъпари, без да отчитат реалното положение.Знаеш ли колко новобранци поведе Батката.Ти не би ли се радвал индекса да е 1000.Батинката с месеци ни убеждаваше, че ще стане, за съжаление не позна..За пореден път се видя, че няма значение ние какво искаме, пазара е цар
.Ти колко процента си в акции, като си такъв голям ъпър- или ти си само писател
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКиро, като те чета се чудя все едно нещо, хубаво бе да вземат да се развият зле нещата и Батя да изпие много вода имам чувството че ще си умреш от кеф. Обясни ми го това чудо "на Вуте да му е зле" .....
Ти как си правиш парите на БФБ, като се прецака някой да купи шита на висока цена, след което да чака с годиниако въобще дочака.
Така е когато за спекулата няма спирачка.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБатинка, под вола на твоите репа има ли телета.Ти биеш ли ги яко- нещо се умълча..
Кога ще става индекса 1000, вече 2 години минаха от твоите прогнози.Хайде ние чакаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧестито- дългът ни мина 30% от БВП.
Това добре ли е за инвеститорите
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...i_niski_lihvi/
България зае 2 млрд. евро от пазарите при ниски лихви
Коментар
-
Честито- дългът ни мина 30% от БВП.
Това добре ли е за инвеститорите
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...i_niski_lihvi/
България зае 2 млрд. евро от пазарите при ниски лихви
Коментар
Коментар