Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Не, моите дялове си ги държа
Аз обаче не мога да разбера на какво се дължи този огромен ръст в ЕВропа и в САЩ днес! Залагат, че ще има преговори ли, че ако/ като падне Зеленски всичко ще е в историята ли? Питам, не го казвам с ирония! Обикновено разбирам защо са станали движенията, макар и в повечето случаи /за съжаление/ след като са факт, но този път съм в шах!Last edited by 15%; 25.02.2022, 20:14.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
продадените 10К броя на 0,829 твои ли са?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВ ден в който биковете атакуват
Не давам акъл, но понеже някак си ми по-близък да споделя моето мнение. Значи война в съседна нам държава не можа да срути Софикс под 600. Някак си ми е трудно да си представя да стане нещо по-лошо в следващите 6 месеца да кажем, за да стигнем 500. Ти си знаеш, просто мнениеLast edited by 15%; 25.02.2022, 20:05.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма смисъл да го заяждаш.... важното е, че пак е в игратанаправил е врътка човека, което е хубаво. А също се справих отлично вчера и днес.... истината е, че в тези бурни времена се правят добри пари, даже и на наща малка борса
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Значи тоя път си купил 5 бройки. Щом е малка част от предните.направил е врътка човека, което е хубаво. А също се справих отлично вчера и днес.... истината е, че в тези бурни времена се правят добри пари, даже и на наща малка борса
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Важно е!
Въпросът е принципен, аз не обичам плямпане назад-напред. Когато твърдиш нещо трябва да застанеш зад думата си, ако си мъж.
А козльо е ясно, че е женски полов орган.
Нямам идея каква ще е цената, но мисля, че няма да е тази. Затова си купих отново малка част от продадените бройки.
Смятам, че до неделя ще се разберат и ситуацията ще се нормализира, което би дало импулс на цялата борса.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Да ти кажа какво са ми казали агропроизводителите ли.. информацията е пари... ти пари даваш ли май не
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Важно е!
Въпросът е принципен, аз не обичам плямпане назад-напред. Когато твърдиш нещо трябва да застанеш зад думата си, ако си мъж.
Нямам идея каква ще е цената, но мисля, че няма да е тази. Затова си купих отново малка част от продадените бройки.
Смятам, че до неделя ще се разберат и ситуацията ще се нормализира, което би дало импулс на цялата борса.
Коментар
� -
не е важно това с бройките.... ако някой иска може да се обзаложим за цената: колко ще е след отчета за Q1 ?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Айде бе смелчага покажи колко струваш?!
Всъщност то се вижда, нищо не струваш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Остави го тоя Полаксчо. Продаде трийсе бройки на безценица, взе сто кинта печалба и сега не можеш да му затвориш устата.
Реве с всичка сила.
Всъщност то се вижда, нищо не струваш.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Какъв е облога за Неохим, че не го намирам?
С удоволствие бих се включил
Реве с всичка сила.
Коментар
� -
Какъв е облога за Неохим, че не го намирам?
С удоволствие бих се включил
Твърдеше, че съм продал 30 акции на НЕО, аз твърдя, че са повечко и предложих да застане зад думите си срещу 100, 200 или колкото каже, ама както казах страхлив ппдви опашка и за мълча.
Козлето е с голяма уста и малки то*ки.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар