IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не давам акъл, но понеже някак си ми по-близък да споделя моето мнение. Значи война в съседна нам държава не можа да срути Софикс под 600. Някак си ми е трудно да си представя да стане нещо по-лошо в следващите 6 месеца да кажем, за да стигнем 500. Ти си знаеш, просто мнение

Аз обаче не мога да разбера на какво се дължи този огромен ръст в ЕВропа и в САЩ днес! Залагат, че ще има преговори ли, че ако/ като падне Зеленски всичко ще е в историята ли? Питам, не го казвам с ирония! Обикновено разбирам защо са станали движенията, макар и в повечето случаи /за съжаление/ след като са факт, но този път съм в шах!
    Нищо не залагат до някой час или ден темата Украйна ще е приключила . Живота продължава това консумират пазарите

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Не, моите дялове си ги държа
      Не давам акъл, но понеже някак си ми по-близък да споделя моето мнение. Значи война в съседна нам държава не можа да срути Софикс под 600. Някак си ми е трудно да си представя да стане нещо по-лошо в следващите 6 месеца да кажем, за да стигнем 500. Ти си знаеш, просто мнение

Аз обаче не мога да разбера на какво се дължи този огромен ръст в ЕВропа и в САЩ днес! Залагат, че ще има преговори ли, че ако/ като падне Зеленски всичко ще е в историята ли? Питам, не го казвам с ирония! Обикновено разбирам защо са станали движенията, макар и в повечето случаи /за съжаление/ след като са факт, но този път съм в шах!
      Last edited by 15%; 25.02.2022, 20:14.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

продадените 10К броя на 0,829 твои ли са? ​​​​​​​
        Не, моите дялове си ги държа

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
          В ден в който биковете атакуват

продадените 10К броя на 0,829 твои ли са?

Last edited by 15%; 25.02.2022, 20:05.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• В ден в който биковете атакуват

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Няма смисъл да го заяждаш.... важното е, че пак е в играта направил е врътка човека, което е хубаво. А също се справих отлично вчера и днес.... истината е, че в тези бурни времена се правят добри пари, даже и на наща малка борса
              Така е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Значи тоя път си купил 5 бройки. Щом е малка част от предните.
                Няма смисъл да го заяждаш.... важното е, че пак е в играта направил е врътка човека, което е хубаво. А също се справих отлично вчера и днес.... истината е, че в тези бурни времена се правят добри пари, даже и на наща малка борса

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Важно е!
                  Въпросът е принципен, аз не обичам плямпане назад-напред. Когато твърдиш нещо трябва да застанеш зад думата си, ако си мъж.
                  ​​​​​​А козльо е ясно, че е женски полов орган.
                  Нямам идея каква ще е цената, но мисля, че няма да е тази. Затова си купих отново малка част от продадените бройки.
                  Смятам, че до неделя ще се разберат и ситуацията ще се нормализира, което би дало импулс на цялата борса.
                  ​​​​​​
                  Значи тоя път си купил 5 бройки. Щом е малка част от предните.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Да ти кажа какво са ми казали агропроизводителите ли.. информацията е пари... ти пари даваш ли май не
                    Що реши, че искам да ми казваш нещо?!?

Коментар

Важно е!
                      Въпросът е принципен, аз не обичам плямпане назад-напред. Когато твърдиш нещо трябва да застанеш зад думата си, ако си мъж.
                      Нямам идея каква ще е цената, но мисля, че няма да е тази. Затова си купих отново малка част от продадените бройки.
                      Смятам, че до неделя ще се разберат и ситуацията ще се нормализира, което би дало импулс на цялата борса.
                      ​​​​​​
                      Да ти кажа какво са ми казали агропроизводителите ли.. информацията е пари... ти пари даваш ли май не

Коментар

не е важно това с бройките.... ако някой иска може да се обзаложим за цената: колко ще е след отчета за Q1 ?
                        Важно е!
                        ​​​​​​

Коментар

Айде бе смелчага покажи колко струваш?!
                          Всъщност то се вижда, нищо не струваш.
                          не е важно това с бройките.... ако някой иска може да се обзаложим за цената: колко ще е след отчета за Q1 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Остави го тоя Полаксчо. Продаде трийсе бройки на безценица, взе сто кинта печалба и сега не можеш да му затвориш устата.
                            Реве с всичка сила.
                            Айде бе смелчага покажи колко струваш?!
                            Всъщност то се вижда, нищо не струваш.

Коментар

Какъв е облога за Неохим, че не го намирам?
                              С удоволствие бих се включил
                              Остави го тоя Полаксчо. Продаде трийсе бройки на безценица, взе сто кинта печалба и сега не можеш да му затвориш устата.
                              Реве с всичка сила.

Коментар

Какъв е облога за Неохим, че не го намирам?
                                С удоволствие бих се включил
                                Не стигнахме до облог, козльо се скри.
                                Твърдеше, че съм продал 30 акции на НЕО, аз твърдя, че са повечко и предложих да застане зад думите си срещу 100, 200 или колкото каже, ама както казах страхлив ппдви опашка и за мълча.
                                Козлето е с голяма уста и малки то*ки.

Коментар

X