Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа петък не позна, в края на деня ще видим дали и за днес ще объркаш. Според мен силно надценяваш връзката между българския и външните пазари. Ние още не сме и frontier market. Според мен ключовото нещо са отчетите и наличието на кеш по акаунтите на активните играчи. Лично аз съм оптимист за БФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Мине ли 1 лев, после отива много лесно на 1.50 и после 2......
Да има някакъв кух оптимизъмНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Само нагоре, а моите позиции ще са с най-голям ръст
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа петък не позна, в края на деня ще видим дали и за днес ще объркаш. Според мен силно надценяваш връзката между българския и външните пазари. Ние още не сме и frontier market. Според мен ключовото нещо са отчетите и наличието на кеш по акаунтите на активните играчи. Лично аз съм оптимист за БФБ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякои решиха, че Меца е вдигнала бялото знаме.
Голяма грешка!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякои решиха, че Меца е вдигнала бялото знаме.
Голяма грешка!
Ще поиграе още на мечото хорцеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Някои решиха, че Меца е вдигнала бялото знаме.
Голяма грешка!Last edited by Агресивен бик; 28.02.2022, 08:08.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тук не бяв влизал почти 2 години бяхте на 520 нещо такова по спомен и сега сте едва на 600за CHIM да не говорим две години не може да минете 1 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
На нас ни изглежда сериозно ,но за световните пазари е шум.........Ако както казват наши колеги сме част от света и се влияем силно от световните борси то в понеделник трябва да сме над 2 процента на Софка
- 1 like
Коментар
-
Нищо не залагат до някой час или ден темата Украйна ще е приключила . Живота продължава това консумират пазарите
- 1 like
Коментар
-
Така е, а тук в БГ борсата пътят към 700 на Софикса е откритза CHIM да не говорим две години не може да минете 1 лв
- 1 like
Коментар
-
Нищо не залагат до някой час или ден темата Украйна ще е приключила . Живота продължава това консумират пазарите
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар