IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

За него няма особено значение дали познава или не.. Открил е перпето мобиле.. залага и на черно и на червено и винаги печели

Коментар

• Още 4 млн оборот за днес и ще имаме най-голям оборот от началото на годината, за период Януари-Февруари, от 2015 досега.
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        За петък не позна, в края на деня ще видим дали и за днес ще объркаш. Според мен силно надценяваш връзката между българския и външните пазари. Ние още не сме и frontier market. Според мен ключовото нещо са отчетите и наличието на кеш по акаунтите на активните играчи. Лично аз съм оптимист за БФБ.
        За него няма особено значение дали познава или не.. Открил е перпето мобиле.. залага и на черно и на червено и винаги печели

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Мине ли 1 лев, после отива много лесно на 1.50 и после 2......
          ...Иии после 3, .. и после 5 ...
          Да има някакъв кух оптимизъм
          Не е препоръка

Коментар

Само нагоре, а моите позиции ще са с най-голям ръст
            Кои са твоите

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              За петък не позна, в края на деня ще видим дали и за днес ще объркаш. Според мен силно надценяваш връзката между българския и външните пазари. Ние още не сме и frontier market. Според мен ключовото нещо са отчетите и наличието на кеш по акаунтите на активните играчи. Лично аз съм оптимист за БФБ.
              Само нагоре, а моите позиции ще са с най-голям ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                Някои решиха, че Меца е вдигнала бялото знаме.

Голяма грешка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                  Някои решиха, че Меца е вдигнала бялото знаме.

Голяма грешка!
                  И аз така мисля
                  Ще поиграе още на мечото хорце
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Някои решиха, че Меца е вдигнала бялото знаме.

Голяма грешка!
                    Last edited by Агресивен бик; 28.02.2022, 08:08.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Тук не бяв влизал почти 2 години бяхте на 520 нещо такова по спомен и сега сте едва на 600 за CHIM да не говорим две години не може да минете 1 лв
                        ​​​​​​
                        Мине ли 1 лев, после отива много лесно на 1.50 и после 2......

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

На нас ни изглежда сериозно ,но за световните пазари е шум.........Ако както казват наши колеги сме част от света и се влияем силно от световните борси то в понеделник трябва да сме над 2 процента на Софка
                          Покрай новите управници БФБ ще привлича все повече погледи на чуждестранни инвеститори.Успех

Коментар

Нищо не залагат до някой час или ден темата Украйна ще е приключила . Живота продължава това консумират пазарите
                            На нас ни изглежда сериозно ,но за световните пазари е шум.........Ако както казват наши колеги сме част от света и се влияем силно от световните борси то в понеделник трябва да сме над 2 процента на Софка

Коментар

Така е, а тук в БГ борсата пътят към 700 на Софикса е открит
                              Тук не бяв влизал почти 2 години бяхте на 520 нещо такова по спомен и сега сте едва на 600 за CHIM да не говорим две години не може да минете 1 лв
                              ​​​​​​

Коментар

Нищо не залагат до някой час или ден темата Украйна ще е приключила . Живота продължава това консумират пазарите
                                Така е, а тук в БГ борсата пътят към 700 на Софикса е открит

Коментар

Working...
                                X