IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Преци, кефиш ли се на движенията?

Движенията кефят и позволяват преливане на части от виртуални в реални части
    във владения , а и страх лозе пази ! да се не окаже повторение на Коледното рАли ????
    Ентусиазма слаб ми се чини , - няма "Мичигани" няма роторни багери ! Сал леки балончета кат за жабешки сън ...
    Ха дано , ама на дали ???

Коментар

• Както обичам да казвам - да нокаутираш мечка - безценно

Бий мечетата по дупетата бий, бий, бий!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Преци, кефиш ли се на движенията?
        Ей мезерници, (към мезерниците се обръщам, не се отнася за теб) продавате ли си портфейлите, и бягайте из чужди борси, да проверите кон боб яде ли!? Точно насъбрах кеша и пак мезерия, а как само ме сърбят ръчичките, бегайте от черешарската борса и стига вече негативи.)))) Къде е киро на кирия - кирето ще каже, а с деведентните дирижабли, до нова година - на буксир))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Преци, кефиш ли се на движенията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Уффф, всички чакаха да тръгнем че да се включат.. ама как се купува сега..
            Нахитрели са мечоците))) Ама сега входа е тесен и ще си помагат с лакти))))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз си признавам .... шест месеца портфейла ми е на "-", мамка му.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Трола си е трол, а лъжеца лъжец
                Кой тва?

Коментар

• Трола си е трол, а лъжеца лъжец

Коментар

• Ма признавайте си грешките бе хора! От какво се притеснявате? Всеки греши. Вчера помолих Монти най-учтиво да си признае, че сбърка, но той не го направи. Така ли постъпват хората които се имат за сериозни борсови играчи?
                    Last edited by SOFIX; 02.06.2016, 20:43.

Коментар

• Софиксов аз днес съм доста нагоре, на теб пък сигурно ти е било доста вътре.Спря да ги биеш, ами пъшкай тогава.Няма да се научиш да четеш- само глупости и тролене.Кажи сега състоянието на банките има ли общо с инвестициите

Коментар

• На някои хора явно не им се отразяват добре последните борсови движения

Коментар

• Кире, Кирееее, Кире, ти съвсем се ошашави! Толкова си стресиран, че започна да пускаш всичко дето намериш из нета Какво общо има това което си пуснал с борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            Нищо не е почнало да знаете, оборота 350 хиляди
                            Почваме, когато Пенсионните започнат пак да инвестират на БФБ...
                            Така е, прав си, но се забелязва известно раздвижване в последните дни. Дали е само обичайното суетене около общите събрания или нещо друго ще стане ясно до края на месеца, според мен. Две години вече потъваме и се въргаляме в блатото. Май е дошло време за промяна! Успех желая!
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Taкива дела ще спечелят и акционерите на КТБ

Коментар

• След Капитал банк

Още една фалирала банка осъди България в Страсбург

Недопустима намеса на прокуратурата и липса на гаранции за справедлив процес при несъстоятелност, констатира ЕСПЧ по делото на Международната банка за търговия и развитие

http://m.legalworld.bg/53422.oshte-e...strasburg.html

Коментар

Working...
                                X