IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Много просто откъде. Изминалото време лекува всичко, отделно никоя емоция не е подвластна безкрайно дълго, особено, когато вече математиката не излиза.
    А математиката не излиза и това е видно всеки ден. Няма как икономиката да показва рекордни резултати - примерно приходите от туризъм, рекорд он 25 г., брой осигурени лица и активи на Пенсионните, депозити на рекордно ниска лихва, кредити и те на рекордни ниски лихви, аквити на банките и те рекордни, е няма как да стои БФБ на дъно 10 годишно, просто математически не е възможно Освен, ако някой реши със закон да я забрани Но това, не случва, така, че възхода на БФБ е програмиран, да се случва след периоди на спада, който спад вече всеки вижда е несъстоятелен
    Едно е сигурно - наличие на несигурна среда .... каквото и да означава ...
    Трябва да се промени нещо, да се види точка на пречупване. Можеше да се случи с реформи в съдебната система , но не би ...
    Следващия шанс да видим подобно събитие са предстоящите президентски избори ....
    Оптимист съм , но розови лебеди не очаквам .
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Много просто откъде. Изминалото време лекува всичко, отделно никоя емоция не е подвластна безкрайно дълго, особено, когато вече математиката не излиза.
      А математиката не излиза и това е видно всеки ден. Няма как икономиката да показва рекордни резултати - примерно приходите от туризъм, рекорд он 25 г., брой осигурени лица и активи на Пенсионните, депозити на рекордно ниска лихва, кредити и те на рекордни ниски лихви, аквити на банките и те рекордни, е няма как да стои БФБ на дъно 10 годишно, просто математически не е възможно Освен, ако някой реши със закон да я забрани Но това, не случва, така, че възхода на БФБ е програмиран, да се случва след периоди на спада, който спад вече всеки вижда е несъстоятелен
      Bulls on BSE

Коментар

• Bullson къде виждаш спасението/раздвижването и т.н.?

само в пенсионните ли?

според мен всеки индивидуално трябва да го види като опция... на много връстници обяснявам, но или ги е страх понеже не знаят или понеже е неизвестно и макар и да имат някакви спестявания предпочитат депозита..

Коментар

• http://www.dnes.bg/business/2016/08/...i-nasam.311218

Имаме ли "туристически сектор" на БФБ
          Много икономически данни вече показват, че на БФБ спада от 2и половина години, не само е математически изчерпан откъм акции за продажба срещу пари да купуват насреща, но и икономически необоснован.
          Активите на Пенсионните както и на Банковата система се пръскат по шевовете на рекордно виски нива, непознати досега, а БФБ си стои на 10 г. дъно
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
            Търгувани емисии
            14

Брой сделки
            31

Оборот
            30,3 хил. лв

Последна промяна
            03 август, 12:52

Оборота не е един ресторант в Слънчев бряг е повече. Да не говорим за някой голям супермаркет. За какво иде реч?! Има ли нещо реално като някой със 100-200 000 може да подлуди всички тук.
            Ако се върнеш назад ще разбереш,че коментарите август месец са едни и същи
            до болка повтарящи се.Up отпред,upp отзад и накрая излъганите камилчета.

Коментар

• Търгувани емисии
              14

Брой сделки
              31

Оборот
              30,3 хил. лв

Последна промяна
              03 август, 12:52

Оборота не е един ресторант в Слънчев бряг е повече. Да не говорим за някой голям супермаркет. За какво иде реч?! Има ли нещо реално като някой със 100-200 000 може да подлуди всички тук.

Коментар

• Велика Класика

Седи Аврам на пазара в Ерусалим и продава дини.Пред тях стои табелка с надпис " 1 диня - 3 шекела, 3 дини -10 шекела!".
                Пристига клиент , прочита надписа , избира 1 диня, плаща и я отнася, след това се връща още два пъти, и повтаря операцията. С третата диня в ръце клиентът тържествуващо казва:
                -Може ли да си толкова прост? Три дини ми даде за 9 шекела вместо за 10!
                Аврам въздъхва:
                -Така е цял ден! Всеки идва по три пъти, взима три дини и после ми обяснява , че не разбирам от търговия!..

Коментар

• Обороцията пак кърти...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    защо мислиш така?
                    От една година не е мърдал, тъпо..

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      След отчетите, реакцията на играчората не е съвсем оптимистична - дано греша)))) Остава ни утешението, че софикс се е вдигнал до 460 ))))
                      защо мислиш така?

Коментар

• След отчетите, реакцията на играчората не е съвсем оптимистична - дано греша)))) Остава ни утешението, че софикс се е вдигнал до 460 ))))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                          Много ми е интересно как ще реагира пазара ако стресовете се окажат позитивни. Ако не са добре нещата ще изровим дъното, но при положителни......................
                          Най вероятно нищо няма да се случи..... в нито едната посока,мисля че твърде много се преекспонира!Момента е такъв в Европа че точно банките могат да "оцапат" работата. Напоследък май добрите новини оказват моментно(еднодневно) влияние,пазара е някак изкривен или пък инвеститорите чакат няколко позитивни отчета за потвърждение......или просто няма такива ,а спекулант борса не качва!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Според мен това покачване от близо месец се дължи на "бъдещите" новини, просто хората, които трябва да знаят нещо го знаят предварително. В тази връзка, ако се окаже всичко ОК очаквам мноого лек ръст, а ако се окаже нещо кофти - сериозен спад.
                            уф това "лек ръст" хич не ми звучи добре

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Много ми е интересно как ще реагира пазара ако стресовете се окажат позитивни. Ако не са добре нещата ще изровим дъното, но при положителни......................
                              Според мен това покачване от близо месец се дължи на "бъдещите" новини, просто хората, които трябва да знаят нещо го знаят предварително. В тази връзка, ако се окаже всичко ОК очаквам мноого лек ръст, а ако се окаже нещо кофти - сериозен спад.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Много ми е интересно как ще реагира пазара ако стресовете се окажат позитивни. Ако не са добре нещата ще изровим дъното, но при положителни......................

Коментар

Working...
                                X