If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно така. Никой на никого не трябва да вярва, защото тук всеки има за цел да прибере парите на другия. Колкото и брутално да звучи това е самата истина. Аз самия не вярвам на никого. Ма то и на кого да вярваш??? Тук не сме приятели, а състезатели. Знам че много хора не харесват и не одобряват това което пиша, но не ми пука. Аз съм такъв и не смятам да се променям заради тях.
Аз специално не съм с толкова защото липсва ликвидност тук, и ако искам да излизам ще ми трябват 2 години (визирам 2007-2008). Тогава извън БГ продадох всичко за 10 мин, а тук само можех да гледам как всичко се срива. 70% от инвестициите ми са навън, поради няколко основни причини, които съм казвал и преди.
Няма смисъл да се дискутира тази тема ,требва да пазя нервите на оптимистите....
където и да ходим , връщаме се към едно .....нема борса а някакво подобие на пазар където някакви шарлатани правят сделки по телефона и се пазарят с други шарлатани за да изкарат някое петаче е и нема ликвидност освен в редките момента когато некой мажо си подпре акцията но там требва оракулски способности.......
Ако продължи дълго това чакане ,ще стане пак като през последните две години.... а още повече ако пък дойдат избори ,което ще е добре поне през следващата година ,че ще има поне някакво движение...
Коментар