IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като "по команда" се оттеглиха офертите купува... и пак зейнаха спредовете!

Коментар

• Точно така. Никой на никого не трябва да вярва, защото тук всеки има за цел да прибере парите на другия. Колкото и брутално да звучи това е самата истина. Аз самия не вярвам на никого. Ма то и на кого да вярваш??? Тук не сме приятели, а състезатели. Знам че много хора не харесват и не одобряват това което пиша, но не ми пука. Аз съм такъв и не смятам да се променям заради тях.

наздраве на всички!
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
        Точно като форумните мечки
        Няма мечки ,нито бикове има само балъци и чок тарикати.Дотам я докарахме ,че
        всеки си плямпа каквото му оттърва и никой на никого не вярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Това не е мечка а някакъв киртак облечен в меча кожа.Тая "мечка"прави човешки
          майнмуджелъци.
          Точно като форумните мечки

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
            Това не е мечка а някакъв киртак облечен в меча кожа.Тая "мечка"прави човешки
            маймуджелъци.
            Last edited by Grosss; 18.10.2016, 20:53.

Коментар

• Те така се бие мечка

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                понеже не искам да слизам на нивото на някои писали малко по надолу ще кажа следното: бил съм мечки, бия мечки и ще бия мечки

Айде много ви здраве!

A Fight Between Man And A Bear (At the end the bear trys to fuck the man)

Знаем

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Кво става тук кинтите свършиха с тях и Оптимизма

Тепърва много кинти ще влизат Сега си чакаме отчетите

Коментар

• понеже не искам да слизам на нивото на някои писали малко по надолу ще кажа следното: бил съм мечки, бия мечки и ще бия мечки

Айде много ви здраве!

Коментар

• Нали им обраха акциите евтино, какво да говорят, че да си ги върнат обратно?

Коментар

• хахахаха...другата седмица ще тръбиш обратното ... печен

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Кво става тук кинтите свършиха с тях и Оптимизма
                          и на СОФИКС бушоните

Коментар

• Кво става тук кинтите свършиха с тях и Оптимизма

Коментар

• пак ли се перчиш "Бик в атака" ((SOFIX) ???

Ти в HIDPN инвестирал ли си??? Защото печалбите през последните 5 години са там. Можеш ли да кажеш нещо за тази позиция???

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                                Аз специално не съм с толкова защото липсва ликвидност тук, и ако искам да излизам ще ми трябват 2 години (визирам 2007-2008). Тогава извън БГ продадох всичко за 10 мин, а тук само можех да гледам как всичко се срива. 70% от инвестициите ми са навън, поради няколко основни причини, които съм казвал и преди.

Няма смисъл да се дискутира тази тема ,требва да пазя нервите на оптимистите....
                                където и да ходим , връщаме се към едно .....нема борса а някакво подобие на пазар където някакви шарлатани правят сделки по телефона и се пазарят с други шарлатани за да изкарат някое петаче е и нема ликвидност освен в редките момента когато некой мажо си подпре акцията но там требва оракулски способности.......
                                Ако продължи дълго това чакане ,ще стане пак като през последните две години.... а още повече ако пък дойдат избори ,което ще е добре поне през следващата година ,че ще има поне някакво движение...

Коментар

Working...
                                X