If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам за мечетата но нещо блокирахте в момента ....
Дръжте ъпъри зад вас целото борсово войнство........
Тук с неколко приятелчета правим залагания ако не тръгнете още нагоре ,кой акции от другите индекси ще се продават с промоции и дали ще има софиксови ....
сега други въпроси стоят пред инвестиционната общност, а за тези без пари остава да правят залагания като няма с какво да се включат
Вълната е доста силна Мечетата ще бъдат депресирани дълго време
Не знам за мечетата но нещо блокирахте в момента ....
Дръжте ъпъри зад вас целото борсово войнство........
Тук с неколко приятелчета правим залагания ако не тръгнете още нагоре ,кой акции от другите индекси ще се продават с промоции и дали ще има софиксови ....
Вярно е за радост не са много пари затворените там,но като не ги разбирам навън избирам "българското".Пробвах и там с едни CFD-та но не ми се получи
Не знам защо точно си избрал CFD но на вън пазарите са доста динамични и трябва доста четене в това което инвестираш аз лично следя 1–2 форума и Twitter .там трябва повече контрол и да си знаеш до къде може да си позволиш загубата .като си разучиш няколко компании като за начало те ти дават възможност да придобиеш поглед на пазара .след това и там има ракети и там излиза много инфо по форумите но си трябва четене не става само с зяпане
За да се получи си трябва много четене, много чакане и много труд, всеки ден, ден след ден.
Всъщност като се замисля голяма част от движенията ги "познавах"там ,но поемах прекалено голям риск и логично изгарях при всяка по голяма корекция . Не мога явно да контролирам съотношението риск към евентуален профит,но така е......само 5 процента печелят за сметка на останалите.
Ето защо се махнах от БФБ от 2014 си затворил едни пари и чак сега има движение а на вън има постоянно движение има кой да помпи и то на доста места с доста ресурс а тук все чакаме някой
Вярно е за радост не са много пари затворените там,но като не ги разбирам навън избирам "българското".Пробвах и там с едни CFD-та но не ми се получи
Така е редно хима да е напред все пак е "майката" от тях имам още от 2014 год,но ЦКБ-то като че ли има повече догонващ потенциал
Ето защо се махнах от БФБ от 2014 си затворил едни пари и чак сега има движение а на вън има постоянно движение има кой да помпи и то на доста места с доста ресурс а тук все чакаме някой
Коментар