Моля, не спамете повече в темата с личните си спорове. Пишете си на ЛС. Последващи постове по този въпрос ще бъдат изтрити.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Прави каквото искаш! Не виждам с какво съм те засегнал. Просто имам мнение и го казвам. Ако някои има мнение за мен също може да го изрази без значение дали на мен ще ми хареса.
Защо все се заяждате ти и Киро с мен , какво съм направил ,ще ви се извиня ако съм те обидил за да има нормален разговор....
Гадно нещо е алкохола....и паметта ...
Това са постове на Софикс ти не си Софикс май.....
Коментар
-
През 2017 г. КФН ще осъществи активен диалог и сътрудничество с големи международни финансови компании с цел стимулиране развитието на българския капиталов пазар. В този приоритет са включени и дейности в процеса на подготовка и успешно осъществяване на Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...017-g--230775/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
да ти цитирам ли поста който ми пишеше на лични ,какво имат множеството колеги спрямо теб.....и ако трябва ще се извиниш ако си виновен.
Гадно нали ....това дългото пребиваване в един форум...
да го постна ли....Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Гола вода е!
За толкова година на борсата така и не научи правилата на играта. Само като го чете човек къде се е набабанил и му става ясно къв инвеститор е.
Гадно нали ....това дългото пребиваване в един форум...
да го постна ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Добър ветропоказател си!
За толкова година на борсата така и не научи правилата на играта. Само като го чете човек къде се е набабанил и му става ясно къв инвеститор е.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Не знам какво да ти кажа......
Днес имаше яко прехвърляна на акции от единия джоб в другия......това е версията за ИП на хим в края на годината....
Знаеш за какво ги упрекват тези фондове за свързаност...
Другия вариант е Ники Василев да си е купил холдинг Варна но не вярвам ....
Всичко това ще даде насоки на търговията в следващата седмица....
Нали не вярваш ако химаджиите прехвърлят на 33 лв акциите си да ги дадат на Василев под тази цена...а друг няма....
В ХИМ минаха на 1,67 ...не е много оптимистично.....
така че ...чакаме 29 декември...Добър ветропоказател си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеПак ще те обвинят, че си изтървал влака
Аз също за никъде не бързам
Весели празници на всички и успешна 2017г.
Акции бол ,парите ще са кът скоро....
Влака е изпуснат още със създаването на тази система на борсата....
През 1998 Костов докара куп спекуланти да ни покажат как работи борсата....
Те изкупиха част от акциите от масовата на стотинки и ги продадоха после за лефчета....после пак за стотинки и после пак за лефчетата...
И вече 18 години се работи по този начин.....
Коментар
-
Не знам какво да ти кажа......
Днес имаше яко прехвърляна на акции от единия джоб в другия......това е версията за ИП на хим в края на годината....
Нали не вярваш ако химаджиите прехвърлят на 33 лв акциите си да ги дадат на Василев под тази цена...а друг няма....
така че ...чакаме 29 декември...
Аз също за никъде не бързам
Весели празници на всички и успешна 2017г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеГолям срам-индексите на зелена,аз светя червено....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
+1111
така че ...чакаме 29 декември...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ще расте Монти ,ще расте защото акциите са в ръцете на мажовците.Такива са правилата на играта,мажовците да събират пари
от пазара за да си финансират евтино бизнеса.Ако бяха на кеш щеше да пада,но те направиха големи обратни изкупувания и са
на акции,които ще гледат да обърнат в мангизи и колкото по-вече,толкова по-вече.Така ,че да яхваме бика докато сдаде багажа.
Коментар
-
Свали си очилата и тогава ще кореспондирам с теб....
На язвителните съм язвителен а на слепите им обяснявам какво виждам.....
" Ето и тренда се потвърди току що по-долу, сега вече ръста е гарантиран."
Ако някой ти каже че си лузър ти няма ли да реагираш.....особенно като лузър го казва....
та така ...
Чакам извинения....
от пазара за да си финансират евтино бизнеса.Ако бяха на кеш щеше да пада,но те направиха големи обратни изкупувания и са
на акции,които ще гледат да обърнат в мангизи и колкото по-вече,толкова по-вече.Така ,че да яхваме бика докато сдаде багажа.
Коментар
Коментар