Може да ги е хванал грипът Хонг Конг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абе да ама сякаш днес настоятелните продавачи са на ски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСофикс мина върха си от преди две седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоп 10 акции на форума за 2016 година към момента дават 30 % доходност спрямо края на миналата година. Може ли някой да ми напомни линка с компаниите на брокерите?
Тук е новата анкета за Най-добра инвестиция за 2017 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоп 10 акции на форума за 2016 година към момента дават 30 % доходност спрямо края на миналата година. Може ли някой да ми напомни линка с компаниите на брокерите?
Тук е новата анкета за Най-добра инвестиция за 2017 година
Коментар
-
Топ 10 акции на форума за 2016 година към момента дават 30 % доходност спрямо края на миналата година. Може ли някой да ми напомни линка с компаниите на брокерите?
Тук е новата анкета за Най-добра инвестиция за 2017 годинаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеАбе тия дни ще има ли търговия ?
Коментар
-
През последните години се научихме да ценим последната седмица на годината. Казват че 28 и 29.12 ще са интересни дати - Нека видим!
Иначе от Капитал за 2017:
"Татяна Пунчева-Василева, ръководител отдел "Анализи" в "Елана трейдинг"Да купувам ли акции през 2017 г.? Да, но избирателно. Търсенето на доходност след пониженото на лихвите по депозитите вече е факт. Към българския капиталов пазар започват да се прехвърлят пари, търсещи доходност. Пазарът се съживи през есента на 2016 г. и донесе по над 20% възвращаемост, измерена през представянето на основния индекс SOFIX. Този ръст в цената на акциите обаче започва да изпреварва скоростта, с която бизнесът трупа печалби. Това се вижда от растящия показател цена на акция спрямо печалба на акция от 10x на 12x за есента на 2016 (данните на "Блумбърг" се захранват със закъснение). Тези нива все още са прилични на фона на развития свят, разликата със средната в САЩ е над 50%. Освен това са и значително под пиковите 2007-2008 г. Вече има достатъчно място както за прибиране на малко печалби, така и за генериране на нови."Инфографика
Увеличаване
Успех на ордата бици
- 1 like
Коментар
Коментар