If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че Софиксняма да има спирка поне до 800. После може да има малка корекция и после 1000. Тайминг: година - година и половина.
Хубав уикенд на всички колеги!
Мисля, че Софикс няма да има спирка поне до 800. После може да има малка корекция и после 1000. Тайминг: година - година и половина.
Мисля, че Софикс няма да има спирка поне до 800. После може да има малка корекция и после 1000. Тайминг: година - година и половина.
За мен е по-важно моите позиции да са нагоре.
Софикс е пълен с дървета, за които дори на мажовците не им пука.
Упорити са, щото си седят на кеша от години и вярват на теории за края на света, а инфлацията си работи ли, работи! И като гледат как някои позиции правят двуцифрени ръстове за дни болката от липсата на топки само се усилва...
Без риск печалба няма -- има само мечи сънища!
Аз не мисля, че имат кой знае какъв кеш, сигурно свършва преди края на месеца и са клиенти на фирмите за бързи заеми, с над 50 % лихва....
Ей страшно упорити добичета сте това апокалиптосите! Дау ви преби от бой вече 13 г., Софикс и той втора година ви мачка като тахтаби, ама на вас само падащи камъни и комети са ви пред очите. Не се ли научихте, че така цял живот ще сте бедни и нещастни бе хора?!
Животът е поредица възходи и падения
Престъпления и наказания
Бфб също. Нагоре -надолу
Ей страшно упорити добичета сте това апокалиптосите! Дау ви преби от бой вече 13 г., Софикс и той втора година ви мачка като тахтаби, ама на вас само падащи камъни и комети са ви пред очите. Не се ли научихте, че така цял живот ще сте бедни и нещастни бе хора?!
Упорити са, щото си седят на кеша от години и вярват на теории за края на света, а инфлацията си работи ли, работи! И като гледат как някои позиции правят двуцифрени ръстове за дни болката от липсата на топки само се усилва...
Само не с рогата. По-кротко.
Дау го чака спих до края на година,
Не знам на какво се надявате, но ....камъни ще падат. И ще падат от небето!
Мечката ще се събуди и ще иска да руча!!!!
Слава украйни, ебаси куцата позиция
Коментар