Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеОчаквам с нетърпение сесията да започне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеОчаквам с нетърпение сесията да започнеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
По твоята теория за липсата на купувачи за "скъпите" акции е обяснима, но защо няма купувачи за евтините?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
Ами именно теориятта ми се потвърждава всеки ден на БФБ - търговия няма. Скъпите никой не ги иска на тези цени, затова и измислиха това т.н. "рециклиране" на акциита кой нормален ще купи Планина на 6 лв. иил МЦХ на 6 лв., или СФИ на 5 лв., или Спийди на 30 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Теорията ти има само един недостатък. Скъпите според теб акции не падат а подценените стават по-подценени. Гледай по спокойно на живота. Не всичко е пари. Лека и доходна.та кой нормален ще купи Планина на 6 лв. иил МЦХ на 6 лв., или СФИ на 5 лв., или Спийди на 30 лв
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТоп коментаторите, дето все на на печалба на БФБето, независимо дали са пас, дали са купили или продали - имат ли обяснение на ниския оборот?
Да ви отговоря аз - ами няма как в БГ40 да имаме 10 акции добре оценени, 20 акции свръх-свхръх скъпи и 10 акции супер-супер подцененини...
Нормализация, нормализация, и пак нормализация на цените на БФб за да може да се види отново оборот...
Коментар
-
Топ коментаторите, дето все на на печалба на БФБето, независимо дали са пас, дали са купили или продали - имат ли обяснение на ниския оборот?
Да ви отговоря аз - ами няма как в БГ40 да имаме 10 акции добре оценени, 20 акции свръх-свхръх скъпи и 10 акции супер-супер подцененини...
Нормализация, нормализация, и пак нормализация на цените на БФб за да може да се види отново оборот...Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДали има някой, който да си смята доходността по часове
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСега погледнах как съм с доходността. Днес съм на - 1.7%, още 2 такива дни и излизам на загуба от началото на годината
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
при тези цитираните ..??? има ли увеличения на капитала ?
Коментар
Коментар