Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеТва ли са биковете?! Тва и на телета не мясят бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Сега това значи ли, че ще ни кажеш, защо ще се вдигат?
Ди Каприйо.Last edited by Grosss; 20.02.2017, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМного се радвам, когато много колеги казват как акциите трябвало да паднат, защото не знам си какво... Това означава, че са продали т.е. има кой да подкрепи акциите, защото ще трябва да купуват.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениепсихолозите обичат тази фраза ..."Всички знаем, че ...."
лесно може да ти внуши нещо ...
Когато усетих, че жената започна често да я използва и в разговорите си с мен и дадох избор - да ми предоставя списък на знаещите или да я забравиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИзборите наближават все повече, а ръста се забави и изчезна.
Всички знаем, какво става с цените преди избори.
лесно може да ти внуши нещо ...
Когато усетих, че жената започна често да я използва и в разговорите си с мен и дадох избор - да ми предоставя списък на знаещите или да я забрави
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tony1975Както каза Гергана Малкоданска за времето по Нова - прекалено бързо тази седмица може да стане прекалено топло!)))
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеКъде са мечките? Защо не блъскат по биковете с лапите отгоре ?
Коментар
Коментар