Логиката е Доверие, не вярвам Донев да иска обратното.... за съжаление нямам свободни за него
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Еврохолд или ДОХ залагам аз. Имам доволно и от двете
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarevНа знам кой ще влезе и кой ще излезе, но днес три компании дето не са в гранде индекса, ми донесока 6 К.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМислите ли че ще има промени в Софикс? и кога ще станат ясни промените? Има няколко компании с много лоша ликвидност но пък гледаме че Трейс се продава? Кой може да влезе? Еврохолд? въпреки че там все още има проверки ?
Засега е ясно, че фармата ще бъде с теглови фактор около 0.9, така че да влезе в нормата под 15% тежест, а албенката вероятно ще се изравни с планината заради по-висок фф.
Коментар
-
Коментар
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМислите ли че ще има промени в Софикс? и кога ще станат ясни промените? Има няколко компании с много лоша ликвидност но пък гледаме че Трейс се продава? Кой може да влезе? Еврохолд? въпреки че там все още има проверки ?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМислите ли че ще има промени в Софикс? и кога ще станат ясни промените? Има няколко компании с много лоша ликвидност но пък гледаме че Трейс се продава? Кой може да влезе? Еврохолд? въпреки че там все още има проверки ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеУдри, Баба Мецо!
Разбий ги!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМислите ли че ще има промени в Софикс? и кога ще станат ясни промените? Има няколко компании с много лоша ликвидност но пък гледаме че Трейс се продава? Кой може да влезе? Еврохолд? въпреки че там все още има проверки ?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЕеее, къде ходиш, за струни за гъдулката ли беше?
Коментар
Коментар