If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да чакаме какво ,
то няма щастливи гербери ти искаш щастливи инвеститори....
В момента песимисти ,като мен купуват а оптимистите продават....
Освен един ИП на ХИМ ,който направи оборот на Галата и продавача от Юробанк в Доверие на маркета няма никои а и в Софарма може и да един и същи.....
Не е препоръка......
Монти не знам за продаване, но аз пак се страхувам от застой 1-2 години..Не смятам да спра да купувам, но ще се откажа комай от репата..
В момента с замислям Боко и ШИШИ каква галимация ще направят в БТХ ,защото изтича срока за забрана на продажбата му...
А те играят заедно там...
Не е препоръка...
При обработени 100% на гласовете от чужбина резултатите са следните:
ГЕРБ - 24.45%
ДОСТ - 17.49%
БСП - 12.54%
ДПС - 12.05%
"Да, България" - 10.19%
А ние чакаме Борсата да се покачи
да чакаме какво ,
то няма щастливи гербери ти искаш щастливи инвеститори....
В момента песимисти ,като мен купуват а оптимистите продават....
Освен един ИП на ХИМ ,който направи оборот на Галата и продавача от Юробанк в Доверие на маркета няма никои а и в Софарма може и да един и същи.....
Не е препоръка......
BSEtrader, и как разбра за тази вероятност след като ГЕРБ национализира БФБ по комунистически и нямаше ръст при Горанов..Бъдете обективни и стига с опорките.Най голям ръст досега е имало при НДСВ, защото политиката има значение за икономиката и Борсата , а там имаше грамотни хора.Нека ГЕРБ покачи СОФИКС на 2000 пункта и пак ще ме спечелят, защото първия път ме подведоха с обещания за възмездие спрямо кражбите на БСП- ДПС.., а после корупция и осем години застой на БФБ..
Какво възмездие? Виж Бойко не смее да говори дори лошо против другите лидери. Той им е прЕател. Приятел е с крадците Каракачанов и Симеонов и отново ще крадът от границата и ще пълнят хотелчето на оня смешен кабеларник. Бойко няма да пипа по братята си от БСП или фирмите на ДПС. Бойко е зависим и това е от ясно по-ясно. Но щом си зависим, остави партята на Цветанов или Дончев, но не той е лаком за власт нищо,че и грам не разбира. Пак ще строи Трейс некачествени пътитща пак парички от еврофондовете. Пак стадиончета по разни села с 200 души за милиони и пак комисиони гушкани от ДПС фирмички. По времето на ГЕРБ Пеевски( Доган) и обръча му от фирми завзеха голяма част от бизнеса в страната от до. А после били врагове с Пеевски ( Доган) . Пълен цирк. Едни и същи мутри с една и съща цел - ГРАБЕНЕ
Не знам как някой може да си мисли че идването на Нинова щяло да се отрази положително на страната, икономиката и борсата. От гледна точка на олигархия, корумция и аз смятам че са си горе-долу на едно ниво БСП и ГЕРБ. Но с Нинова, която поставя под съмнение изобщо избрания път на България, другарката дето нищо не ѝ и взел комунизма, ама демокрацията колко неща ѝ била отнела, другарката дето ти казва в прав текст, че ще вдига данъци, другарката дето щяла да купи Чез щото държавата трябвало да има политика в енергетиката и трябвало да помага на хората (през цената на тока ли бе?!?!), жената поставя под съмнение малкото положителни неща. Определено по-доброто за БГ и борсата от двете е ГЕРБ, за борсата да не говорим - сложиха май май читав човек в КФН, започнаха да работят нещо уж за развитие на пазара, стратегии, приказки за приватизация през борсата от страна на Добрев и Горанов (това го нямаше допреди няколко години), малко от малко се научават и те. Много дълга
тема.
И все пак за финал си признавам че не съм гласувал за нито една от двете. Но се мъча да гледам обективно.
Изборите минаха ...днес до 12ч Софикс има ръст 0,53%
Временното успокояване на страстите доведе до позеленяване на борсата. Поне докато почне пазарлъка. После кво ще става май извън България ще се решава.
BSEtrader, и как разбра за тази вероятност след като ГЕРБ национализира БФБ по комунистически и нямаше ръст при Горанов..Бъдете обективни и стига с опорките.Най голям ръст досега е имало при НДСВ, защото политиката има значение за икономиката и Борсата , а там имаше грамотни хора.Нека ГЕРБ покачи СОФИКС на 2000 пункта и пак ще ме спечелят, защото първия път ме подведоха с обещания за възмездие спрямо кражбите на БСП- ДПС.., а после корупция и осем години застой на БФБ..
Ако вярно това ти е критерият ... Можем да растем с 20% въреки управление на ГЕРБ или БСП, можем и да падаме при управление на която и да е партия. Опитвате се да слагате знак на равенство между неща, дето не мисля че би трябало. Ако говорим за вероятности аз си мисля че вероятността за ръст при ГЕРБ все пак е малко по-висока отколкото при БСП.
щото досега при БСП и НДСВ не е имало ръст а при ГЕРБ е имало....?
Коментар