Те хората големия електорат гледат, не някакви си 1 000 мушморока, дето дремем в тоя форум. Нас с кеф ще ни пожертват за някой популистки закон и едните, и другите, стига да решат, че ще им носи гласчета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така е ,
Но като гледам цирка който цял ден тече в полза на Герб от цялата телевизионна общност и социологически агенции и коментатори ,не мога да реагирам на манипулациите който ми преставят....
сутринта гуруто един час разправя как е крал джанки на 10 години по НТВ ,сега по БТВ ще чакаме хвалби , как е помагал на възрастните жени в Банкя...
Цирка почва в 20 ч. по БТВ и ако има и една дума за борсата и нейното развитие ще се извиня на всички .....гербери във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз пък ще гледам "Новите съседи"..... тия циркове съм ги гледал ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така е ,
Но като гледам цирка който цял ден тече в полза на Герб от цялата телевизионна общност и социологически агенции и коментатори ,не мога да реагирам на манипулациите който ми преставят....
сутринта гуруто един час разправя как е крал джанки на 10 години по НТВ ,сега по БТВ ще чакаме хвалби , как е помагал на възрастните жени в Банкя...
Цирка почва в 20 ч. по БТВ и ако има и една дума за борсата и нейното развитие ще се извиня на всички .....гербери във форума.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа нова власт и на малко прасе не се радвайте .... нали знаете
Цирка почва в 20 ч. по БТВ и ако има и една дума за борсата и нейното развитие ще се извиня на всички .....гербери във форума.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
А с корнелия, Дррррагомирчо, Еленко Божков, Таско Ерменков и други партизански наследници интелигенти ще цъфнем и ще вържем. И няма да има корупция, а само червени рози за другарките и балкански кашкавал за другарите. Венсеремос. Баси наивниците. Абсолютен психо трилър.Пу-пу в пазвата ли трябваше, зад рамо ли беше, ама важното е да ни се размине
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОчаквах повече разпродажби а излезе слаба работа , но истината е , че повечето чакат изборите и тогава да се Уясни ситуацията....
За мен изборите ако свършат с победа на Боко и правителство с патриотите а ако влезат клиентелистите от РБ /майко мила/, ще гледаме социален милиционерски капитализъм ,ще почне пак безвремие с поръчки ти на мен аз на теб...
така ,че тогава ще има според мен повече разпродажби....
Не е препоръка...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Очаквах повече разпродажби а излезе слаба работа , но истината е , че повечето чакат изборите и тогава да се Уясни ситуацията....
За мен изборите ако свършат с победа на Боко и правителство с патриотите а ако влезат клиентелистите от РБ /майко мила/, ще гледаме социален милиционерски капитализъм ,ще почне пак безвремие с поръчки ти на мен аз на теб...
така ,че тогава ще има според мен повече разпродажби....
Не е препоръка...
Коментар
-
В понеделник - разбор.
Във вторник:
Вариант 1 - печели охранителя на Тодор Живков, основните позиции леко надолу, с тенденция на трайно разочарование(прекъснат тренд) и безвремие.
Вариант 2 - печели партията наследница на партията на Тодор Живков, основните позиции леко надолу, с тенденция на краткотрайно мотаене с последващ ръст(да не забравяме в чии ръце е икономиката ни).The strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе къде са биковете???Или тук всички са бикове, само когато някой голям купува? Пфу, жалка картинка!
Коментар
Коментар