Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Горанов: Моите колеги станаха милионери, а аз работя за 2 бона! И напусна НС.
Така постъпи той при първото сътресение след изгонването на кабинета бб1 и нещата по "герберски" станаха обществено достояние в най-големи подробности. Владислав Горанов влиза в управлението на Общинска банка. Ето това е причината, че в Бг няма деца. Как да гледаш деца с два бона заплата. Поне важните партийни кадри ги трудоустрояват временно. Важно е обстоятелството, че междувременно той вече беше издигтан до ранг "офицер за свръзка" и устрояването беше задължително.
Нещата имат и обратен прочит. Вероятно е подходящо да кажем добра дума за партия герб, където повествованието се води открито, пряко, честно и директно: Става въпрос за пари и власт и ние сме тук по тази причина. Излишно е да си хвърляме прах в очите с идеи, идеологии и пр. Нещата са житейски простички.
В тази връзка поведението на Горанов нито за миг не е било оценявано и приемано от ръководството на партията и съпартииците му като някакво форма на отстъпление и/или предателство. Честна и открита постъпка - парите свършиха, аз се омитам. Ако утре се отвори нещо ново, аз съм насреща.
Представете си какъв лицемерен вой щеше да се надигне в коя да е друга партия, която освен горното все пак се основава и на споделяне на някакви идеи. Лицемерен, ама вой! Обикновено в съдържателен аспект това е просто една форма за разправа и отстраняване на конкуренцията вътре в партията, а не толкова защита на идеи, ама нейсе! И обичайно извършителят приключва с политическата си кариера.
Не и в герб, не и Горанов.
Коментар