If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не мога да си обясня едно нещо - защо се ядосвате, когато цените вървят надолу? Не е ли по-добре цените да са по-ниски, за да се купят повече бройки от желаната позиция???
Защо? Ти не би ли искал да си купиш още Хес на dividend yield от 7% и същевременно компанията да прави ръст на продажби и печалба от 10-20% на година (мисля, че на този етап няма как да стане да падне до такива нива) Стига корекцията във финансовите пазари да не се прехвърли в икономиката, всеки спад е нова възможност. Естесвено, ако вложените пари на пазара не са ти нужни за да живееш и можеш да отделяш допълнителни средатва за нови покупки. При положение, че икономиката работи, като цяло в световен мащаб, апокалиптиците ще почакат още малко за новата криза и корекцията едва ли ще е много дълбока.
Реват като вдовица за *** защото си повярваха, че са големи спекуланти, но истината е друга.
Ами всеки може да провери какво си ревал ти рано сутринта и какво песен запя след 11 ч.
Каква истинска драма а?После се чудим ,че никой и за слива не я иб..а тази смешна борса.
Каква манипулация бе човек? Гледай какво прави мечката на чуждите пазари. Нормално е и ние да върнем малко. Според мен е твърде рано да почваме да псуваме пенсиите и ДФ, че гледат "безучастно" и да хулим държавата, че трябва да се намеси
Реват като вдовица за *** защото си повярваха, че са големи спекуланти, но истината е друга.
Вие хубаво си мечтаете и се надявате ама това мен ми прилича на целенасочена манипулация.
Каква манипулация бе човек? Гледай какво прави мечката на чуждите пазари. Нормално е и ние да върнем малко. Според мен е твърде рано да почваме да псуваме пенсиите и ДФ, че гледат "безучастно" и да хулим държавата, че трябва да се намеси
Коментар