Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМоята прогноза е че корекцията приключва някъде тук... между 680 и 670 точки. ЕТФ-а се намести, а продавачите при Софарма биват посрещнати твърдо от мажо. Има придвижване и по листването на Експат в Германия. И като четвърти, много силен индикатор, монтито Монти вкара прогноза за голям спад.. Чудесно!
А нагоре колко ...?
Коментар
-
Моята прогноза е че корекцията приключва някъде тук... между 680 и 670 точки. ЕТФ-а се намести, а продавачите при Софарма биват посрещнати твърдо от мажо. Има придвижване и по листването на Експат в Германия. И като четвърти, много силен индикатор, монтито Монти вкара прогноза за голям спад.. Чудесно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЩом си толкова убеден в гениалността си, направи анкето-"Вярватели в прогнозите на Монти" и виж резултата.Или си пребери егото в джоба и изчакай да видим резултата.И ако наистина вярваш в мечият тренд-пусни снимка на занулен портфейл.
Аз , не занулявам портфеила си аз печеля от мечи тренд...
А тези ,който четат алчните за бързо забогатяване бикове и изпадат в екстаз когато им се качи акцията с 2 ст....става страшно като се осъзнаят
А че познах че борсата ще падне под 300 пункта през 2008/9 ,даже не претендирам че имам най точния най нисък резултат на Софикс през
2014 г-430 пункта...
Нещо не съм те срещал в дебатите през изминалите години що ли....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако верваш в шаманството, аз от 2009 г. съм негативен с един промеждутък,когато свалиха Борисоф през 2013 г...
Ти имаш ли сестра курва....
щото аз нямам ..
Ама нямам и сестра...
Аман от профани...
Ти им обясняваш възможност която е над 60 % вероятност а те гледат в една точка и тъпо се усмихват...
нищо лично но си носител на генийте на челнобилското поколение , нямат никакви ценности но и акъл нямат...
Нищо лично...
Ама една година бичи маркет и 9 г. на запад и да нямате и една мозъчна гънка да помисилите че идва торнадо...
Е то няма да ви хване..
НалЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа мен сме между 12-14- застой и безвремие..Тук не са важни само фазите, а и времето за което се случват..Един наивен въпрос- при кое управление има скок на БФБ и при кое застой..Направете и една простичка такава графика..Защо вече 8г. не искат да ни приемат в Шенген и не ни допускат даже до чакалнята на Еврозоната..Монти, ти каво ще кажеш..Другите имат ли мнение..
Мутрафон премиер и корумпирана съдебна и разследваща власт...
Следва загубени морални и човешки ценности от главата към опашката...
В момента Гроб е обвързал нашите фирми ,нашите кметове ,нашите прокурори ,нашите съдии ,нашите кадри и т.н..със омерта за бъдещ просперитет...
Всички те се крепят на властта ,поръчките на фирмите , заплатите , комисионните и т.н.
Само като чуят че ще се промени реда в държавата и почва рев че идват комунистите , седерастите ,чалгаджиите и т.н.
Истината че другата година по това време ще сме пред избори ,който Тиквата ще загуби катастрофално...
Не е препоръка..
Недоволните ще гласуват за Чалгаджията и червените и ще имат равен процент...
Не ме радва но това е бъдещето...
Но това Ще е бъдещето...
Ще има промяна на изборната система и тя ще бъде или президенско управление или двукамерен мажоритарен парламент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЩом Монти е негативен ,значи ще разстем!
Ако верваш в шаманството, аз от 2009 г. съм негативен с един промеждутък,когато свалиха Борисоф през 2013 г...
Ти имаш ли сестра курва....
щото аз нямам ..
Ама нямам и сестра...
Аман от профани...
Ти им обясняваш възможност която е над 60 % вероятност а те гледат в една точка и тъпо се усмихват...
нищо лично но си носител на генийте на челнобилското поколение , нямат никакви ценности но и акъл нямат...
Нищо лично...
Ама една година бичи маркет и 9 г. на запад и да нямате и една мозъчна гънка да помисилите че идва торнадо...
Е то няма да ви хване..
НалЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Е няма как при охранитела на диктатора, който премиерства на воля, да имаме прогрес, Шенген, ръст и така нататък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа мен сме между 12-14- застой и безвремие..Тук не са важни само фазите, а и времето за което се случват..Един наивен въпрос- при кое управление има скок на БФБ и при кое застой..Направете и една простичка такава графика..Защо вече 8г. не искат да ни приемат в Шенген и не ни допускат даже до чакалнята на Еврозоната..Монти, ти каво ще кажеш..Другите имат ли мнение..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
За мен сме между 12-14- застой и безвремие..Тук не са важни само фазите, а и времето за което се случват..Един наивен въпрос- при кое управление има скок на БФБ и при кое застой..Направете и една простичка такава графика..Защо вече 8г. не искат да ни приемат в Шенген и не ни допускат даже до чакалнята на Еврозоната..Монти, ти каво ще кажеш..Другите имат ли мнение..
Коментар
-
Ат 12до 13 беше възстановяването до кризата с КТБ,от 13до 14 периода след КТБ до края на 2016 и от началото на 2017 вървим плавно нагоре.Ако фонда но Никиту докара чужденци графикото ще се устреми рязко нагоре.
.Last edited by Grosss; 16.09.2017, 19:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А не забравям ,като слон съм....
Но толкова никове изчезнаха след спорове и басове с мен че чак им загубип броя...
Имам само един загубен бас във форума и той е от вале за ФИБ а печелившите са десетки.......
Та на въпроса ...
Забравяш че сме във бичи маркет вече 16 месеца и за мен сме във фаза 18 и 19 и влизаме в фаза 1, 2,3 или 4 ......Last edited by Grosss; 16.09.2017, 19:06.
Коментар
Коментар