If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така като гледам, май всички са удвоили на тези цени та дано не сме още в т.6 (чарта на марков)
Не всички , купих малко хика и холдинг варна и неохим миналата седмица ,но това е нищо пред свободния кеш....
Гледането е безплатно даже продукцията да е лоша и актьорЕте слаби а слалома е много лош за психиката и за отношенията в семейството особено репата...
За купувачите идеята е да се сринат цените и тогава да купуват големи пакети! Хахаха, защо да ги купуват на 4.70 като са видели възможност да цени около 4 - 4,20!
Всичко е въпрос на виждане и стратегия на даден фонд. Сега като знаеш цените е лесно да коментираш. И другото, което ще ти оспоря, не съм сигурен, че като купувачи идеята на фондовете е да сринат цената, защото това може да доведе до спад в стойностите на дяловете им и оттам теглене на средства. Така, че вместо в купувач фонда може бързо да се превърне в продавач.
Аз се чудя на тези нашите фонд мениджъри, при положение че резултатите на Софарма вървят нагоре и няма някакви фундаментални причини за спад в цената толкова ли не се намери някой смелчага от тях да купи и да се договори с този продавач за пакета, а трябваше така да сриват цената на акцията, че и целия пазар !
Може пакета да е твърде голям .....Ромфарм примерно ......за да се взема в горния ценови диапазон.А пък представи си че и резултатите на Софармата бяха лоши,тогава никакъв шанс за продажба на прилични нива .....сега е момента
Аз се чудя на тези нашите фонд мениджъри, при положение че резултатите на Софарма вървят нагоре и няма някакви фундаментални причини за спад в цената толкова ли не се намери някой смелчага от тях да купи и да се договори с този продавач за пакета, а трябваше така да сриват цената на акцията, че и целия пазар !
За купувачите идеята е да се сринат цените и тогава да купуват големи пакети! Хахаха, защо да ги купуват на 4.70 като са видели възможност да цени около 4 - 4,20!
Според мен ще има още малко надолу преди реално да обърнем. Сега виждаме показно в малки мащаби какво ще се случи по позициите като корекцията приключи. Ако някой си мисли, че ще има достатъчно време да купи на дъното, няма как да се случи.
Коментар