IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Брех, май ще изляза прав че корекцията ще се ограничи до 670 пункта...
    Веднъж и аз да позная!
    Поглеждайки обективно си мисля, че SoHo те бие Той прогнозира 660 и се оказа изключително прецизен. Браво и на теб!
    Keep going ...

Коментар

• Ако стане сделка с ЧЕЗ и последващо търгово, смятайте колко кеш ще се освободи на пазара...

Коментар

Веднъж и аз да позная!
        Мисля, че ще продължи още малко във времето. Моментът на истината е в понеделник.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Веднъж и аз да позная!
          Дано си прав и да не е само преоценки към края на тримесечието

Коментар

• Брех, май ще изляза прав че корекцията ще се ограничи до 670 пункта...
            Веднъж и аз да позная!

Коментар

• Първоначално изпратено от дядо Коледа
              Есен е , вадете ските ,че скоро ще има снеговалежи. Извадка от прогноза на Емил Чолаков.
              Мечката стъпи много внимателно само с единия крак Да видим дали ще стъпи и с другия А дали зимата няма да е топла!? - за да изсъхнат хубаво "суджуците", !?))), как е по прогноза !>?)
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Нещо днес преоценката слабо върви досега....
                Ако остане на това ниво ,ще правя и аз преоценка на маркета в следващите месеци но в посока надолЕ ,щото за мен означава че ПФ са доволни от тези цени....
                По някога си мисля .че още живееш в миналото.
                До скоро разправяше ,че се продават акции преди празниците за да могат хората да ги отпразнуват .
                Сега говориш за преоценки на ПФ .
                За мен от 2-3 години вече няма преоценки в последния ден от пенсионните фондове. Просто ПФ си защитават интересите предварително и не толкова очевадно .
                Това вероятно е свързано с 1 писмо от преди време.
                Най-много да видим по някой кален номер заради конкуренцията в последния момент и съответната защита.
                Така ,че не очаквай големи изпълнения от пенсионни фондове днес. А и доходността им наистина е добра напоследък.

Поздрави.

Коментар

• Есен е , вадете ските ,че скоро ще има снеговалежи. Извадка от прогноза на Емил Чолаков.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

прочети темата за гласените промени по линия на ПФ диверсификацията ...в момента на ПФ сигурно им пушат главите да лобират да не им вземат сладките схемички...сигурно не мислят как да напомпат доходността с още 5% че после ще им излезе през носа.
                    Бертрам , прочетох го ,но все пак от миналото тримесечие някой акции паднаха с по над 10 % и това ще ги удари в доходността която имат до сега....?
                    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Нещо днес преоценката слабо върви досега....
                      Ако остане на това ниво ,ще правя и аз преоценка на маркета в следващите месеци но в посока надолЕ ,щото за мен означава че ПФ са доволни от тези цени....
                      прочети темата за гласените промени по линия на ПФ диверсификацията ...в момента на ПФ сигурно им пушат главите да лобират да не им вземат сладките схемички...сигурно не мислят как да напомпат доходността с още 5% че после ще им излезе през носа.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Нещо днес преоценката слабо върви досега....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

Не просто оцеляваме, а просперираме. В епохата на Третото Идване на Генерал Борисов, икономиката най-накрая цъфна и върза, и сега се намира в така наречената златна зона. Фондовият пазар изригва в огромен златен оргазъм! Brexshit се опита да ме спре, но не можа! Сега вече боравя с 9 цифри ! Само напред, нагоре и от ляво на дясно!
                          То и ние боравим със същите 9 цифри, значи и ние сме вързале!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

Сега вече боравя с 9 цифри !
                            Николай Василев харесва това!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Ти си))) Радвам се че си топ форма, наистина))) Ще ги разбием и на бфб. Беше станало скучно отново сме в играта значи. Мислех че си пострадал след тъпия брекзит, но виждаш, че който е на ниво не го касаят изпилените глави на местния туземец или абориген все тая само напред и нагоре !!! )))
                              Не просто оцеляваме, а просперираме. В епохата на Третото Идване на Генерал Борисов, икономиката най-накрая цъфна и върза, и сега се намира в така наречената златна зона. Фондовият пазар изригва в огромен златен оргазъм! Brexshit се опита да ме спре, но не можа! Сега вече боравя с 9 цифри ! Само напред, нагоре и от ляво на дясно!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist
                                и от ИХБ имам, дейба имам даже и от ЕУБГ.....
                                Ти си))) Радвам се че си топ форма, наистина))) Ще ги разбием и на бфб. Беше станало скучно отново сме в играта значи. Мислех че си пострадал след тъпия брекзит, но виждаш, че който е на ниво не го касаят изпилените глави на местния туземец или абориген все тая само напред и нагоре !!! )))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X