If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе момци, вие откъде знаете кога ще дойде мечката? Да не би вие да и правите графика за посещение? Ами ако не стане така, както го пророкувате? Много добре знаете, че тези неща могат да се прогнозират много трудно и то от много малко хора, а аз силно се съмнявам че вие сте от тях.
Не те разбирам , до онзи ден викаше мечката всеки ден и като се напълни с акции ,почна да се правиш на теле....
Айде по сериозно....
Абе момци, вие откъде знаете кога ще дойде мечката? Да не би вие да и правите графика за посещение? Ами ако не стане така, както го пророкувате? Много добре знаете, че тези неща могат да се прогнозират много трудно и то от много малко хора, а аз силно се съмнявам че вие сте от тях.
Гледам..., последно време доста стари никове са се появили... Което е добра тенденция... Някои ги подменят... ама то като в поговорката за вълка и овцата... Tа, да ви питам: Някой спомня ли си за Facts ?
Е ,и какво фактс...,
после форекс майстор и т.н...
той по скоро е на форекс маркета и биткойна и политиката, отколкота на БФБ...
Добро утро за всички!! И специално на дядо Коледа!. Не понапудрен а направо напудрен оптимизъм в последния (засега) екстремум, дядо Коледа!)))) (Y) Мnого добър усет (вероятно и опит) - поздравления!!!. Гледаме напред с едно наум и днес, да не стане който продал- продал!?!? )))) А димитровден приближава (26.10) Може би и... 4-5 дена ще устиска надежда за отчетите и после... сезона на зимните спортове )))), апогея след коледа)), след подаръците от дядо Коледа)))
Гледай к'во Ше стне като дойде мечката края на февруари, началото на март... Димитровден ще им се стори като мечта, която са изпуснали...
Добро утро за всички!! И специално на дядо Коледа!. Не понапудрен а направо напудрен оптимизъм в последния (засега) екстремум, дядо Коледа!)))) (Y) Мnого добър усет (вероятно и опит) - поздравления!!!. Гледаме напред с едно наум и днес, да не стане който продал- продал!?!? )))) А димитровден приближава (26.10) Може би и... 4-5 дена ще устиска надежда за отчетите и после... сезона на зимните спортове )))), апогея след коледа)), след подаръците от дядо Коледа)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Пак не позна. Много неща съм видял и много малко неща могат да ме учудят или уплашат.
Не искам, а и никога не ми е било цел да плаша когото и да е било, пиша за да имате едно на ум. Няма вечни растежи , както и спадове, но ми се чини, че на повечето оптимизма им в момента е понапудрен.
Сега вече боравя с 9 цифри ! Само напред, нагоре и от ляво на дясно!
А пък аз боравя с 10 цифри ( 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 ) . Коя не ти харесва та не я използваш? А, за посоката съм съгласен "Само напред, нагоре и от ляво на дясно!"
Защо да е проблем ? Не виждам какво толкова се газирате всички от написаното от мен, нещо нервнички ми се виждате, сигурно до един сте дългосрочни инвеститори и гледате ежедневно минусите по позициите си с надежда , че новоизлюпените ви колеги ще ви отърват от неприятната гледка, за тяхна сметка естествено.
Пак не позна. Много неща съм видял и много малко неща могат да ме учудят или уплашат.
Проблемът е, че на Софката не и пука за мнението на Дядо Коледа
Защо да е проблем ? Не виждам какво толкова се газирате всички от написаното от мен, нещо нервнички ми се виждате, сигурно до един сте дългосрочни инвеститори и гледате ежедневно минусите по позициите си с надежда , че новоизлюпените ви колеги ще ви отърват от неприятната гледка, за тяхна сметка естествено.
Най-голяма промяна има при средната лихва на спестяванията на фирмите с договорен матуритет в евро, където намалението е с 0,11 процентни пункта в сравнение с юли, и в края на миналия месец банките са олихвявали депозитите на бизнеса с 0,08%. http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...avgust-247470/
Коментар