Нещата си идват на място оптимисти ! ! !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХареса ми как започнахме годината.
Спорна и най вече здрава да е за всички !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЩо не пишете, бре - броите пачките, а!?Last edited by dolce; 02.01.2018, 18:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакви са тия нови стъпки, бе - какви са тия перверзии ??? То щото на БФБ е гъчкано с народ - милиони инвеститори - куцо, кьораво и сакато се бута да инвестира - та дай да ги поразредим, да отсвирим колкото е възможно повече.
Който го е измислил това, озъбен да го носят, дано !!!Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакви са тия нови стъпки, бе - какви са тия перверзии ??? То щото на БФБ е гъчкано с народ - милиони инвеститори - куцо, кьораво и сакато се бута да инвестира - та дай да ги поразредим, да отсвирим колкото е възможно повече.
Който го е измислил това, озъбен да го носят, дано !!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Какви са тия нови стъпки, бе - какви са тия перверзии ??? То щото на БФБ е гъчкано с народ - милиони инвеститори - куцо, кьораво и сакато се бута да инвестира - та дай да ги поразредим, да отсвирим колкото е възможно повече.
Който го е измислил това, озъбен да го носят, дано !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЗа много години!
Доста забавно се получава днес. Интересното е, че ПИБ горе-долу си задържа ръста. Според вас дали този растеж на SOFIX ще се окаже устойчив или пак ще се върнем на нивата 660+-
Успех на всички бикове през 2018!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Много голяма е разликата между продава и купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Ми ако така ще се гъзим поне да дойдат и немските пари.
Щото така бадева, еле и без вазелин, понаболява си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
карат по немско време
Щото така бадева, еле и без вазелин, понаболява си.
Коментар
Коментар