Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by coder; 04.05.2018, 15:50.
- 2 Харесвания
-
супер груба синдичка!!! обадете се и само попитайте нещо !!!
https://www.investor.bg/specialni-pr...to-si-259865/#
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСпоред мен е добра, прогнозата на чичо Манчо.
Костолани беше казал, че от потрошен капитал на борсата можело да се научи повече от прочетено в някои университетски книги (да не се разбира или обобщава като 'всички' университетски книги) ))
Коментар
-
Отново в десятката !!! Много ми хареса графиката ти от фасебук за демографията. Реално сам пишеш за по нисък таргет, но тъй като няма къси на БФБ, всеки се "надява" на поне още малко нагоре.. Няма такова нещо!! На мен ми е отчасти забавно, защото и аз повтарям все едни и същи грешки ... Казвам го не за да се заяждам, а за да може всеки да се замисли !!ПарИ, ПАри, )) (да запари кеша после леша)
(шегувам се,) Няма страшно, Според мен е добра, прогнозата на чичо Манчо. Моята беше маалко по-оптимистична, що касаеше периодиката. Но след нова година числата чертите и цялата дивотия на "бясната" реалност събра разликата с безкрайно малкото делта-те.
В един момент на пазара май имаше прекален оптимизъм, който не чуваше много песимизЪма. Не се упреквай прекалено, понякога зло за добро! Костолани беше казал, че от потрошен капитал на борсата можело да се научи повече от прочетено в някои университетски книги (да не се разбира или обобщава като 'всички' университетски книги) ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВиждам го 690-710 в случай, че не подадем молба за ЕРМ2 . Ако се случи последното – над 20% up
Разбира се, ако не се заформи бичи пазар на западните борси …
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениекономиката и публичните дружества се развиват въпреки , а не благодарение на тях..
Знаете на кого трябва да благодарим за стабилната държава и борса..
На мен ми е отчасти забавно, защото и аз повтарям все едни и същи грешки ... Казвам го не за да се заяждам, а за да може всеки да се замисли !!
Коментар
-
Dr.Justice, това което пишеш донякъде съвпада с песимистичният ми варинт за БФБ..Все повече се влошава инвестиционният ни имидж..Заехме всички последни места в класациите на ЕС и даже в световните- демография и свобода на медиите..Едва ли някой ще иска да си хвърля парите в корупционната клоака на ЕС..Нито се мислят , нито се правят реформи..Доклада на ДП на САЩ сложи поантата на лъжите на милиционеркомунистическата мафия..Икономиката и публичните дружества се развиват въпреки , а не благодарение на тях..
Знаете на кого трябва да благодарим за стабилната държава и борса..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнениеТи какъв таргет имаш към края на годината за БФБ?
(Протокол)
Разбира се, ако не се заформи бичи пазар на западните борси …
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗамисляш ли се какво става когато "всички са на шорт" ???
Ако това е вярно, за мен е знак, че ще има up и тест на върховете от тази година ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
Според мен между 520 и 570.. няма откъде да дойдат свежи пари, освен от "законните пенсионни" потоци.
Говорих преди няколко дни с приятел от Блакрок - всички са на шорт ..
БГ я няма на инвестиционната карта, така, че не мога да очаквам, че Бойко, Банев и Бай - Иван ще се джобят и инвестират на БФБ.
Следиш ли "законните увеличения" на капитал на БФБ?? повод за оптимизъм !!!
Вече 2 - души познавам, които си затвориха позициите на БФБ, заради тези нови законни врътки. Любопитен съм дали ще мине Хидропневмотехниката? Там Юг Маркет и Торанага са захапали здраво. Ти как го виждаш??
Ако това е вярно, за мен е знак, че ще има up и тест на върховете от тази година ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЩе се радвам , ако поне завършим на 700-720..Разбира се трябва да благодарим на БХ, ШИШИ и слугата му Черешко за прекрасната Борса
Ти колко смяташ, че ще е..
Говорих преди няколко дни с приятел от Блакрок - всички са на шорт ..
БГ я няма на инвестиционната карта, така, че не мога да очаквам, че Бойко, Банев и Бай - Иван ще се джобят и инвестират на БФБ.
Следиш ли "законните увеличения" на капитал на БФБ?? повод за оптимизъм !!!
Вече 2 - души познавам, които си затвориха позициите на БФБ, заради тези нови законни врътки. Любопитен съм дали ще мине Хидропневмотехниката? Там Юг Маркет и Торанага са захапали здраво. Ти как го виждаш??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДОГОДИНА , ДО АМИНА..
Еврокомисар: България ще е следващият член на еврозоната, но първо трябва здрава икономика
Прочети още : https://www.actualno.com/business/ev...ws_671862.html
© Actualno.com
Коментар
Коментар