IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Според мен има време до кризата ,според моите сметки 2021
    Но и сега да почне на вън се затваря за секунди БФБ да му мислят
    Както написах затворих на 28.9.2018. за около 30 сек. няколко позиции. Това на БФБ няма как да стане при такава ликвидност.

Коментар

• Според мен има време до кризата ,според моите сметки 2021
      Но и сега да почне на вън се затваря за секунди БФБ да му мислят

Коментар

• Греит Бъфет снощи олекна с 4.5 милиярда долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
          Предупредих Ви,че ще стане страшноДано да сте подготвени за влакчето на ужасите
          Аз лично съм + 75 % кеш, акциите които държа са на сериозно подценени компании, на поне 75% от върха им, при които Margin of safety сработва добре. Днес дори се качиха.
          Увеличаването на кеша го направих на 28.09.18.

Коментар

• Предупредих Ви,че ще стане страшноДано да сте подготвени за влакчето на ужасите
            http://www.cboe.com/vix/
            Last edited by strol; 11.10.2018, 09:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
              момчета и момичета - кризата започна в първи акт !!!
              Как според вас, ще е най- добре да се отиграе???

Моята стратегия е - за момента кеш, а след около 2 години бавно влизане в позиции със смешни коефициенти.

Ти на какъв процент си кеш? А уранът? Виетнам затвори ли го?

Ако това е моментът кешът е цар!

Коментар

• Най сигурно е 100 % кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Ако наистина започва 2-3 години кеш после покупки на други цени.. А тук някои неграмотни рапони чакали брутално рали..
                  Несретник, пак започваш с глупостите.
                  Кризата започва само в твоята глава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                    момчета и момичета - кризата започна в първи акт !!!

Моята стратегия е - за момента кеш, а след около 2 години бавно влизане в позиции със смешни коефициенти.
                    Кеш основно. Иначе чакаме. Днес Азия е здраво надолу.

Коментар

• Ако наистина започва 2-3 години кеш после покупки на други цени.. А тук някои неграмотни рапони чакали брутално рали..

Коментар

• момчета и момичета - кризата започна в първи акт !!!

Коментар

• На някой цървулковци не им издържат нервите вече.Така е когато са се накълвали със заеми и аз им говоря за срив и криза.Пак ще загубят парите си като че ли аз съм ги карал да участват на БФБ.Тая игра не е за келеши а за хора които могат да мислят.

Коментар

• аре бе Кире , кой каза UP 4000

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

На бай ти Тръмп само фондов срив му липсва на главата... той нали стана президент за да си гледа кефа, а не да се занимава с финансови или военни кризи. Докато Путин и Тръмп са на власт не мисля, че ще има някакви особени кризи в Щатите и Русия. В Руската федерация икономическото възстановяване ще е малко по-бавно заради санкциите, но през следващите години икономиката им ще върви само ↑.
                              https://www.google.bg/search?q=%D0%B...hrome&ie=UTF-8

Коментар

• Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнение
                                Дали пък продавачите не предусещат един бъдещ фондов срив в САЩ - постановка на "демократите" с цел провал на Тръмп на предстоящите избори на 6 ноемри. Тезата е на Валентин Вацев

http://pogled.info/tv/alternativen-p...zapochne.97268

около и след 12 минута
                                На бай ти Тръмп само фондов срив му липсва на главата... той нали стана президент за да си гледа кефа, а не да се занимава с финансови или военни кризи. Докато Путин и Тръмп са на власт не мисля, че ще има някакви особени кризи в Щатите и Русия. В Руската федерация икономическото възстановяване ще е малко по-бавно заради санкциите, но през следващите години икономиката им ще върви само ↑.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X