IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4д, да не забравя да допълня .......... давам си сметка, че в един момент неминуемо някоя моя прогноза ще се окаже неправилна (с всяка следваща нова прогноза вероятността за грешка се повишава) .......... и знам какво ще последва след това, и съм готов за реакцията която ще има във форума...

не си мисли, че не гледам с поне един ход напред ......... до този момент всеки който нещо е познал веднага след това е спирал с прогнозите си, но аз съм решил да продължа докато се издъня ....... ще ви доставя удоволствието накрая да ме смачкате

мда
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Според мен не е брокер. Ако съм преценил правилно между редовете съм пил кафе с пича. Бавните и незабележими промени както и вътрешните противоречия в човешките твърдения са много лесно забележими за моят модел. Затова в психо профила ми пише, че не е добре да ме лъжат. Та Polki, мен манипулациите трудно ме ловят. Успех .На моменти си мисля, че не се опитваш да манипулираш хората а просто се кефиш максимално на първата си успешна сделка за десетина години на борсата. Преди десетина години приятелите ми твърдяха, че след като аз съм се научил да карам кола значи всеки може. Със същия успех може да се твърди и за теб и борсата. Не се възгордявай. Всеки може да направи една успешна сделка. Професионалистите се познават по то все, че правят поне 8 от 10. Помислиш ли че си разбирач и ще се сринеш .Само тема за размисъл. Лека и доходна.
      дори разваления часовник показва точно време два пъти в денонощието...

мога да ти обясня някои работи относно убеждението ти за моята "първата успешна сделка от десетина години на борсата", но точно на теб не ми се отделя никакво време...

пожелавам ти успех

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

ти си брокера .......... от теб чакаме да научим новините...
        Според мен не е брокер. Ако съм преценил правилно между редовете съм пил кафе с пича. Бавните и незабележими промени както и вътрешните противоречия в човешките твърдения са много лесно забележими за моят модел. Затова в психо профила ми пише, че не е добре да ме лъжат. Та Polki, мен манипулациите трудно ме ловят. Успех .На моменти си мисля, че не се опитваш да манипулираш хората а просто се кефиш максимално на първата си успешна сделка за десетина години на борсата. Преди десетина години приятелите ми твърдяха, че след като аз съм се научил да карам кола значи всеки може. Със същия успех може да се твърди и за теб и борсата. Не се възгордявай. Всеки може да направи една успешна сделка. Професионалистите се познават по то все, че правят поне 8 от 10. Помислиш ли че си разбирач и ще се сринеш .Само тема за размисъл. Лека и доходна.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Браво на Стария фрол, утре ще ги бием ли да си пожелаем да не се изметне на нецентричен натиск
          стария фрол знаят как да го използват за да отрежат главите на бичетата ........... в началото на седмицата нагоре и като се съберат бичета им отрязват главите през кръстта в края на седмицата ...... но ти този номер го знаеш дори по-добре от мен

за БФБ какво да кажа??? ........ трябват пари да потекат насам за да се обръне тренда ......... 9 поредни месеца Софикс завършва с понижение (месеца завършва на по-ниско ниво отколкото е започнал) ........ това се е случвало в историята само веднъж!!! ......... прогнозата ми е, че въпреки края на годината и мераците на фондовете, през декември за десети пореден месец Софикс ще финишира на червена територия...

не е препоръка - нямам акции (вече сигурно трябва да знаете това )

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
            За KZ някой ще напише ли нещо смислено моля?
            купуват си ги твърдо от два посредника по 32ст в неспирни количества... някой от ПИБ или от Стара Загора да има желание да сподели инфо?
            ти си брокера .......... от теб чакаме да научим новините...

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
              Дъртака цепи мрака Стария се повиши с 1% за по-малко от половин час
              Браво на Стария фрол, утре ще ги бием ли да си пожелаем да не се изметне на нецентричен натиск

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Сън не те лови да пишеш по всички теми във форума.
                какво значение има кога пиша и къде пиша? .......... все си измисляте някакви доводи и обяснения ........ посмей се малко:

----- миналата година пишех през ноща защото сън не ме ловяло ...... бил съм до козирката в акции

----- тази година съм пишел през ноща защото сън не ме ловяло .......... нямал съм акции

а, сега, де ......... за вас няма угодия

Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

И понеже това е темата за оптимизма сподели кога точно ще дойде и нашето време?!
                след стре тестовете ли да го очакваме?
                след офицялното ни приемане в чакалнята за Еврото?
                след новите избори другата есен?
                на тебе поне 5 пъти ти го пиша, че покупки ще правя Q3 2019

"вашето време" ще настъпи най-рано след година, но по-вероятно през 2020 ......... дори и да настъпи някаква корекция на настоящият тренд върха при софикс 720-730 няма да бъде подобрен през следващите 12 месеца, a през 2020-2021

Коментар

• Дъртака цепи мрака Стария се повиши с 1% за по-малко от половин час

Коментар

• За KZ някой ще напише ли нещо смислено моля?
                    купуват си ги твърдо от два посредника по 32ст в неспирни количества... някой от ПИБ или от Стара Загора да има желание да сподели инфо?

Коментар

• Поздрави от
                      Пуи Сзе Джози Лок

Коментар

• Това да не "ЕНЕРгони-2" http://www.infostock.bg/infostock/co...cs/WCO/6months

Коментар

как ще останат тукашните мечки гладни? ...... случвало се е бици да останат гладни, но мечката никога не остава гладна ....... все се намира някое теле за курбан

да ти кажа на ушенце .......... до сега само една мечка показа зъби и жабчетата се панирахте

да ти кажа на ушенце ........ още 1-2% спад на софка и мечките ще налазат БФБ неудържимо

да ти кажа на ушенце ......... бикове няма и не се виждат на хоризонта

да ти кажа на ушенце ........ от толкова "промоции" биковете свършиха с кеша и вече седят и чакат да бъдат сготвени

да ти кажа на ушенце ........ ако знаеш какво ще се случи следващите 3 седмици ще предпочитеш да не започва новата седмица

не е препоръка ....... успешна седмица на всички
                          Може и да вземе нещо от Софарма и Химимпорт и някой друга позиция.При останалите половината от парите които вземе ще отидат за
                          комисион на брокерите и се губи смисълът да продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Интересно ми е как ще тръгне тази седмица.Тенскгивинг нещо не се усети в Америка.Май се задава нещо сериозно лошо.
                            е как да не се усети, хората са благодарни, че пазарите са затворени тогава
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

как ще останат тукашните мечки гладни? ...... случвало се е бици да останат гладни, но мечката никога не остава гладна ....... все се намира някое теле за курбан

да ти кажа на ушенце .......... до сега само една мечка показа зъби и жабчетата се панирахте

да ти кажа на ушенце ........ още 1-2% спад на софка и мечките ще налазат БФБ неудържимо

да ти кажа на ушенце ......... бикове няма и не се виждат на хоризонта

да ти кажа на ушенце ........ от толкова "промоции" биковете свършиха с кеша и вече седят и чакат да бъдат сготвени

да ти кажа на ушенце ........ ако знаеш какво ще се случи следващите 3 седмици ще предпочитеш да не започва новата седмица

не е препоръка ....... успешна седмица на всички
                              Сън не те лови да пишеш по всички теми във форума.Малко порастни стига живей в този бунт....И понеже това е темата за оптимизма сподели кога точно ще дойде и нашето време?!
                              след стре тестовете ли да го очакваме?
                              след офицялното ни приемане в чакалнята за Еврото?
                              след новите избори другата есен?
                              Last edited by Scottie Pippen; 26.11.2018, 08:36.

Коментар

• Интересно ми е как ще тръгне тази седмица.Тенскгивинг нещо не се усети в Америка.Май се задава нещо сериозно лошо.

Коментар

Working...
                                X