IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    днес ше ги маам с правата лопата
    За съжаление, в последните 10 години (поне), БФБ никога не е била зелена при силен снеговалеж... И едва ли и днес ще изменина на традицията. Въпреки ентусиазма по позицията на акциите на самото БФБ...

Успех!

Коментар

подкрепям те морално...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

днес съм с кирка в багажника

Коментар

Нали каза ,че се уши около 600 пункта седи мирен сега

Коментар

• днес ше ги маам с правата лопата

Коментар

• Warren Buffett: How to Pick Stocks (1985)

https://www.youtube.com/watch?v=PEs5caq8QNs

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

наскоро в градус им казах, че след дивидента ще има СПО, а после володя стоянов

Да оставим играчите, да придобiят полезен опит LD и от кошницата с яйцата
                bez препоръка
                Last edited by precakanoto; 28.11.2018, 09:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                  A онази песен "пирамиди-фараони" как започваше и защо така мне е е препоръка
                  наскоро в градус им казах, че след дивидента ще има СПО, а после володя стоянов
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                    Спокойно, въпрос на време е Боко тиквата и гербавите да занулят икономиката и борсата. С галопираща инфлация, без чужди инвестиции, без реален икономически растеж, без реформи и иновации, с увеличаваща се смъртност и емиграция през последните 10 години е ясно накъде вървят нещата.
                    Боковистите създадоха затворена икономика от тоталитарен тип, която е безперспективна и ще колабира рано, или късно.
                    -1

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                      Спокойно, въпрос на време е Боко тиквата и гербавите да занулят икономиката и борсата. С галопираща инфлация, без чужди инвестиции, без реален икономически растеж, без реформи и иновации, с увеличаваща се смъртност и емиграция през последните 10 години е ясно накъде вървят нещата.
                      Боковистите създадоха затворена икономика от тоталитарен тип, която е безперспективна и ще колабира рано, или късно.
                      галопираща инфлация, смях голям

Коментар

• Поздравления за Николай Василев !!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Вече сме у Лондон .......

https://www.investor.bg/novini-i-ana...ondove-272533/

дано е на хаирлия

Коментар

• Спокойно, въпрос на време е Боко тиквата и гербавите да занулят икономиката и борсата. С галопираща инфлация, без чужди инвестиции, без реален икономически растеж, без реформи и иновации, с увеличаваща се смъртност и емиграция през последните 10 години е ясно накъде вървят нещата.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Брокер не съм бъди сигурен не ставам грам за тази работа честно.
                              пишеш посред нощ поради лични причини да живееш постоянно в бунт е тежко и доста енергоемко.
                              Бладодарен съм че пия. Чай с 4д променя ме постоянно мисленето а за толкова години и хора аз рядко се впечатлявам от интелект и анализ!!!

та темата е за за оптимизма,а материята е прогнози. Дългосрочната ти мисля всеки ти я разбра....,изброй моля те три акции. Които ще поскъпнат през следващите три месеца до края на февруари 2019 между 5. до 20%. от текущите им цени?
                              благодаря!
                              4д е много добър манипулатор ....
                              Играе роля в позициите където има интерес.....
                              Маркета пада но някой от Батя и 4 д да е казал сбърках ,прави сте ....нее ..
                              Чакаме световното рали а те продават.....
                              Тогава ти си един от Голямото стадо на Офците и мюретата ако им Верваш.....
                              Веселба....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

какво значение има кога пиша и къде пиша? .......... все си измисляте някакви доводи и обяснения ........ посмей се малко:

----- миналата година пишех през ноща защото сън не ме ловяло ...... бил съм до козирката в акции

----- тази година съм пишел през ноща защото сън не ме ловяло .......... нямал съм акции

а, сега, де ......... за вас няма угодия

на тебе поне 5 пъти ти го пиша, че покупки ще правя Q3 2019
                                БР
                                "вашето време" ще настъпи най-рано след година, но по-вероятно през 2020 ......... дори и да настъпи някаква корекция на настоящият тренд върха при софикс 720-730 няма да бъде подобрен през следващите 12 месеца, a през 2020-2021

Брокер не съм бъди сигурен не ставам грам за тази работа честно.
                                пишеш посред нощ поради лични причини да живееш постоянно в бунт е тежко и доста енергоемко.
                                Бладодарен съм че пия. Чай с 4д променя ме постоянно мисленето а за толкова години и хора аз рядко се впечатлявам от интелект и анализ!!!

та темата е за за оптимизма,а материята е прогнози. Дългосрочната ти мисля всеки ти я разбра....,изброй моля те три акции. Които ще поскъпнат през следващите три месеца до края на февруари 2019 между 5. до 20%. от текущите им цени?
                                благодаря!

Коментар

Working...
                                X