If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление, в последните 10 години (поне), БФБ никога не е била зелена при силен снеговалеж... И едва ли и днес ще изменина на традицията. Въпреки ентусиазма по позицията на акциите на самото БФБ...
Спокойно, въпрос на време е Боко тиквата и гербавите да занулят икономиката и борсата. С галопираща инфлация, без чужди инвестиции, без реален икономически растеж, без реформи и иновации, с увеличаваща се смъртност и емиграция през последните 10 години е ясно накъде вървят нещата.
Боковистите създадоха затворена икономика от тоталитарен тип, която е безперспективна и ще колабира рано, или късно.
Спокойно, въпрос на време е Боко тиквата и гербавите да занулят икономиката и борсата. С галопираща инфлация, без чужди инвестиции, без реален икономически растеж, без реформи и иновации, с увеличаваща се смъртност и емиграция през последните 10 години е ясно накъде вървят нещата.
Боковистите създадоха затворена икономика от тоталитарен тип, която е безперспективна и ще колабира рано, или късно.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Брокер не съм бъди сигурен не ставам грам за тази работа честно.
пишеш посред нощ поради лични причини да живееш постоянно в бунт е тежко и доста енергоемко.
Бладодарен съм че пия. Чай с 4д променя ме постоянно мисленето а за толкова години и хора аз рядко се впечатлявам от интелект и анализ!!!
та темата е за за оптимизма,а материята е прогнози. Дългосрочната ти мисля всеки ти я разбра....,изброй моля те три акции. Които ще поскъпнат през следващите три месеца до края на февруари 2019 между 5. до 20%. от текущите им цени?
благодаря!
4д е много добър манипулатор ....
Играе роля в позициите където има интерес.....
Маркета пада но някой от Батя и 4 д да е казал сбърках ,прави сте ....нее ..
Чакаме световното рали а те продават.....
Тогава ти си един от Голямото стадо на Офците и мюретата ако им Верваш.....
Веселба....
какво значение има кога пиша и къде пиша? .......... все си измисляте някакви доводи и обяснения ........ посмей се малко:
----- миналата година пишех през ноща защото сън не ме ловяло ...... бил съм до козирката в акции
----- тази година съм пишел през ноща защото сън не ме ловяло .......... нямал съм акции
а, сега, де ......... за вас няма угодия
на тебе поне 5 пъти ти го пиша, че покупки ще правя Q3 2019
БР
"вашето време" ще настъпи най-рано след година, но по-вероятно през 2020 ......... дори и да настъпи някаква корекция на настоящият тренд върха при софикс 720-730 няма да бъде подобрен през следващите 12 месеца, a през 2020-2021
Брокер не съм бъди сигурен не ставам грам за тази работа честно.
пишеш посред нощ поради лични причини да живееш постоянно в бунт е тежко и доста енергоемко.
Бладодарен съм че пия. Чай с 4д променя ме постоянно мисленето а за толкова години и хора аз рядко се впечатлявам от интелект и анализ!!!
та темата е за за оптимизма,а материята е прогнози. Дългосрочната ти мисля всеки ти я разбра....,изброй моля те три акции. Които ще поскъпнат през следващите три месеца до края на февруари 2019 между 5. до 20%. от текущите им цени?
благодаря!
Коментар