If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес се усети някакъв "свеж" полъх... Само да не ни издуха...
И аз усетих нещо такова , но като че ли е прекалено рано за някакви изводи. Всички позиции да са ми в зелено е много добре, а и цвета успокоява някакси !
Увеличението там по-скоро освобождава кеш за останалите, не виждам кой освен ПФ ще участва в него, а те тези пари не биха ги прехвърляли по другите позиции.
Аз мисля че първо парите ще се насочат към KZ но в очакване и. Там. Да стане 1лв поради някакви незнайни причини.
очаквам парите от свилоза да се влеят на бфб също от евентуални коледни преоценки и изкупувания на мажоритари ,ПФ и ВФ.
както и малко. Кеш от увеличението на Сирма.
.. тука бъркаш - спекултивният капитал, който играе с PKB и KZ изобщо не го вълнува бг акции в момента (и обратното е вярно).
Ако останат тези пари, по-скоро ще се насочат към KZ/GKZ,
Аз мисля че първо парите ще се насочат към KZ но в очакване и. Там. Да стане 1лв поради някакви незнайни причини.
очаквам парите от свилоза да се влеят на бфб също от евентуални коледни преоценки и изкупувания на мажоритари ,ПФ и ВФ.
както и малко. Кеш от увеличението на Сирма.
Очаквам освободените от ПКБ пари да останат на борсата в сини чипове
.. тука бъркаш - спекултивният капитал, който играе с PKB и KZ изобщо не го вълнува бг акции в момента (и обратното е вярно).
Ако останат тези пари, по-скоро ще се насочат към KZ/GKZ,
ПКБ стана 1 лв ( и то при сериозен обем) ... честито на продавачите за добрата печалба.!!! Такава цена май последно беше при сделката на БТК?
Интересно тези, които купуват систематично от доста време KZ дали го правят заради арбитража или знаят, че най-накрая ще може KZ да се ползва като PKB (поне така е по закон)
Очаквам освободените от ПКБ пари да останат на борсата в сини чипове
4д, да не забравя да допълня .......... давам си сметка, че в един момент неминуемо някоя моя прогноза ще се окаже неправилна (с всяка следваща нова прогноза вероятността за грешка се повишава) .......... и знам какво ще последва след това, и съм готов за реакцията която ще има във форума...
не си мисли, че не гледам с поне един ход напред ......... до този момент всеки който нещо е познал веднага след това е спирал с прогнозите си, но аз съм решил да продължа докато се издъня ....... ще ви доставя удоволствието накрая да ме смачкате
мда
Здравей полки на 27 12
обещах да ти споделя три акции които според мен ще поскъпнат през следващите три месеца.моят избор е
градус 1.54
ихлбл. 0.98
третата завършва на буквата “E” И цената и била около 1.50 към. Тази дата
ПКБ стана 1 лв ( и то при сериозен обем) ... честито на продавачите за добрата печалба.!!! Такава цена май последно беше при сделката на БТК?
Интересно тези, които купуват систематично от доста време KZ дали го правят заради арбитража или знаят, че най-накрая ще може KZ да се ползва като PKB (поне така е по закон)
Коментар