Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБВП за 2018 към 107 млрд. лева...
Трябват ни ударно инвестиции че поне с 5% да растем за да стигнем поне Румъния
Тая новина няма да вдигне пазараще трябва нещо по голямо
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЗабелязал съм ,че когато БФБ почне да расте и на вън почва корекция
Тъй че умната !засега като гледам само малките купуват а големите гледат което не е положително
Коментар
-
За мен поне последните шест месеца бяха едни от най-вълнуващите на борсата ни, имаше толкова много възможности на пазара - и ненадейни изсипвания при позиции, на които по принцип вярвам, и възможност за кротко пълнене при други. Радва ме, когато чета хора с мнения, различно от моето. Ако всички мислехме еднакво за борсата ни, аз нямаше да се интересувам от нея, понеже възможностите нямаше да ги има. Желая успех на всички. Не знам какво предстои за пазара ни, търговията с акции носи финансов риск. Притежавам акции на БФБ. Препоръки нямам никакви.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
- 1 like
Коментар
-
- През четвъртото тримесечие на 2018 г. брутният вътрешен продукт (БВП) нараства с 3.1% спрямо съответното тримесечие на предходната година и с 0.7% спрямо третото тримесечие на 2018 г. според сезонно изгладените данни.
- Крайното потребление регистрира положителен икономически растеж от 5.3%. Бруто образуването на основен капитал отчита ръст от 4.0% през четвъртото тримесечие на 2018 г. спрямо съответното тримесечие на предходната година по сезонно изгладени данни.
- Общият доход средно на лице от домакинство през четвъртото тримесечие на 2018 г. е 1 557 лв. и нараства със 7.5% спрямо същото тримесечие на 2017 година.
- Доходът от работна заплата нараства от 781 на 858 лв. (с 9.9%)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМного лошо така като стане, маса народ продаде че идвал края на света, а акциите растат...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Друга ми беше мисълта. Чудя се дали има нещо общо между Дъбово, държава от близкия изток и Мадорооо ???
току-що разбрах, че съм бил прав ... Десетки милиони долари от Венецуела в Инвестбанк
ДАНС влезе на проверка в банката заради преводи, дошли от Petróleos de Venezuela по сметка на адвокат
https://www.capital.bg/politika_i_ik...1U1AdheQ27jwwU
да приберат?Last edited by Grosss; 13.02.2019, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Кубрат е прав, 10 е широкоспектърно и може да се включи във фишаОще от египетски време му се носи слава на човешко число
Също е = две петици (по пет пръста на двете ръце),
а може и чифт ръкавици
току-що разбрах, че съм бил прав ... Десетки милиони долари от Венецуела в Инвестбанк
ДАНС влезе на проверка в банката заради преводи, дошли от Petróleos de Venezuela по сметка на адвокат
https://www.capital.bg/politika_i_ik...1U1AdheQ27jwwULast edited by Innocent; 13.02.2019, 18:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Краен брой ли са простите числа в редицата на фибоначи?
Елементарна задача за 9 или 10 клас съм я решавал/доказвал на олимпиадаLast edited by Todor Sabev; 13.02.2019, 18:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Десет е цялото в десетична. система и се дели на споменатите 2 и 5 . . А вселената хиш не я интересува в в кво смятаме
60 по- универсално 2,3, 5,, и кратните им 10,, 12,,15.
2, 3 и 5 са числа от началото от редицата на фибоначи
Елементарна задача за 9 или 10 клас съм я решавал/доказвал на олимпиадаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар