Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеЦЯЛАТА БОРСА ДО ОБЕД 18 800ЛВ ОБОРОТ,
ЧОВЕК ЕДИН БИТКОЙН НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ ОТ ВАС.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеЦЯЛАТА БОРСА ДО ОБЕД 18 800ЛВ ОБОРОТ,
ЧОВЕК ЕДИН БИТКОЙН НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ ОТ ВАС.
Можеш да прехвърлиш нещо от виртуала в реала, При този курс ... защо не
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ясно, давай да се изнасяме към "Паниката"!
Очевидно не сме за тук.
Пък да вземат да затворят и дюкяна най-добре до есента и дано се оправят.
не сте ли за тази тема?
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...%D0%B4-bso-bso
мисля, че и с други посредници има проблеми
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеИ аз при Бенч. Опитах чат с брокера. Не ще!
Взех телефона, пък се ядосах, хвърлих и него и сега излизам, пък дано да ми мине!Last edited by _1912_; 28.06.2019, 13:01.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
В Бенчмарк имам същия случай.
Очевидно не сме за тук.
Пък да вземат да затворят и дюкяна най-добре до есента и дано се оправят.
И аз при Бенч. Опитах чат с брокера. Не ще!
Взех телефона, пък се ядосах, хвърлих и него и сега излизам, пък дано да ми мине!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеПо някои позиции платформата ми показва бройки притежвани акции, но цените и стойността изчезнаха.
В резултат на всичко - брутната стойност на портфейла драстично намаля.
Имате ли подобен проблем?
Това за тази тема ли е или да търся другата?!
Кво става тука, бре?!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЯ да видим какви съвети е давал нашия герой юни 2018 Разбира се пак се цитират разни светила за да изглежда тезата по - авторитетно И пак доста систематично 1,2,3 играта се разкри.
https://money.bg/personal-finance/za...strannite.html
разликата е, че преди година като му пействаха манджите тук, събираха по десетина лайка, но вече не се намира идиот който да го подкрепи...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЯ да видим какви съвети е давал нашия герой юни 2018 Разбира се пак се цитират разни светила за да изглежда тезата по - авторитетно И пак доста систематично 1,2,3 играта се разкри.
https://money.bg/personal-finance/za...strannite.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНачев, трябва да пише , че е фейлетон защото ИНАЧЕ ИМА ГОЛЯМ РИСК ДА ПОДВЕДЕ СЪС СВОЯТА ЛИЖЕРНОСТ ДОСТА НЕОПИТНИ ИНВЕСТИТОРИ..
Да , възможен е и такъв прочит.
Ерго, с инструментите на сатирата да се бичуват някакви негативни обществени явления.
Минчев изначално си завежда оптимизма и мотивите му в този материал са други.
Него категорично не го е грижа за интересите на прохождащите инвеститори и по-скоро смятам, че въобще не си дава сметка, какъв потенциален грях си слага на душата.
Но, в едно си прав, без оглед на мотивите минчеви, човешко е, хуманно е и би имало сериозна социалнопрофилактична роля, да предложим ненатрапчиво на цялата аудитория един алтернативен поглед.
Моментът категорично не е подходящ за рискове от страна на начинаещи.
Коментар
-
Я да видим какви съвети е давал нашия герой юни 2018 Разбира се пак се цитират разни светила за да изглежда тезата по - авторитетно И пак доста систематично 1,2,3 играта се разкри.
https://money.bg/personal-finance/za...strannite.htmlLast edited by Todor Sabev; 27.06.2019, 15:21.
Коментар
-
Чел съм материали на Т. Минчев, които имат звучене и амбиция за аналитичност. При изричното подчертаване, че все пак представляват субективна интерпретация на автора и изричното акцентиране, че той изначално е приел да завежда оптимизма, без оглед на актуалните събития.
Долният материал не е изцяло издържан в стила на автора. Да, оптимистичното начало е тук, но има нещо в тона, което издава лежерност, популярност, сказъчност. Не обърнах внимание откъде го е копнал Тони, но това е без значение.
С оглед на сезона, вероятно и подходящо е насочен към лениво плажуващи.
Е, може и към аудиторията на тези, които не могат да си позволят плаж, а си разнообразяват лятото с в-к Уикенд.
Коментар
Коментар