Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Днес ще станат ясни резултатите от стрес-тестовете в банките, проведени от ЕЦБ
http://bnr.bg/post/101148714/dnes-sh...ovedeni-ot-ecb
БНБ има добър пиар и предваритолно оповести стабилност на системата..Браво Тони..
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Бъркаш! Ако някоя българска банка има проблем с капиталът няма да е ЦКБ. Мисля че се презастраховаха с последното увеличаване на капиталът но не очаквам много по различни резултати спрямо проверката през 2016-та.
къде точно прочете, че съм написал, че ЦКБ ще има проблем с капиталът, че отгоре на всичко си написал, че бъркам...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Или по скоро ще си продължим все така докато Боко, Прасчо, Цаца и Гешевта /прокуратурата/ управляват страната !
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеМоже и да греша, но нещо ми подсказва, че нивата на SOFIX 580 скоро няма да ги видим отново. Enjoy.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
за цкб-то пишат
да видим коя банка какво ще направи в следващите няколко месеца...
ПИБ трябваше да повиши капиталовия си буфер с 206 млн.лв. до април 2017 г., но това така и до ден днешен не се е случило...
интересното предстои
не е препоръка ........ имам акции във фонда на никиту "софикс експат" и де факто притежавам акции на пиб и цкб
- 1 like
Коментар
-
Днес ще станат ясни резултатите от стрес-тестовете в банките, проведени от ЕЦБ
http://bnr.bg/post/101148714/dnes-sh...ovedeni-ot-ecb
БНБ има добър пиар и предваритолно оповести стабилност на системата..Браво Тони..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Some analysts said some of the lenders might have met the minimum requirements but still need to raise capital to fulfil the buffer requirements.
Others believe some of the lenders might have fallen below the requirements during the AQR, whose reference date was the end of 2018, but have taken steps since then to boost their capital positions. (Reporting by Tsvetelia Tsolova; Editing by Kevin Liffey)
да видим коя банка какво ще направи в следващите няколко месеца...
ПИБ трябваше да повиши капиталовия си буфер с 206 млн.лв. до април 2017 г., но това така и до ден днешен не се е случило...
интересното предстои
не е препоръка ........ имам акции във фонда на никиту "софикс експат" и де факто притежавам акции на пиб и цкбfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеБНБ: Стрес тестовете на ЕЦБ показват устойчивостта на българския банков сектор
Май добре са минали тестовете
Others believe some of the lenders might have fallen below the requirements during the AQR, whose reference date was the end of 2018, but have taken steps since then to boost their capital positions. (Reporting by Tsvetelia Tsolova; Editing by Kevin Liffey)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Тоя Гешев от много време май го подготвят с показни акции.
Кире, моля те да пускаш лоши неща за прокуратурата, така ще пътуваме в 1 лодка с теб.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
ква зона бе брат виж кой назначават за главен прокурор.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар