Кой посредник ще го прави туй чудо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Има нужда от повече нови IPO и се надявам да се определи една приемлива пазарна оценка.
На пръв поглед изглежда компания, която би могла да генерира огромен ръст. Предпоставки затова са непрекъснато нарастващо търсене на бързи кредити, наложени на пазара, относително нисък процент на “лоши кредити”
Следя с нетърпение подробностите по емисията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПФБК за холда
- 1 like
Коментар
-
Колеги,
Не знам защо се захапахте за тоя ТА. Проблема на Софикс, а и на цялата ни борса, мисля е всеизвестен е, че няма ликвидност. Какъв ТА да правим на Софикс, като по позицията на ПИБ, примерно за една седмица се е завъртял оборот по-малък от лимита по кредитната ми карта в тази банка. В същото време Чакйфарма има 3 сделки за 20 мил. Дайте да измислим как и ние да правим поне по една такава сделчица на година...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеГрешката която правиш ти и други техничари е че смятате за действителен пробив всяко едно пробиване на трендлиния, съпротива или подкрепа с една свещичка или само фитила на свещичката. Фалшив пробив може да има дори когато линията е премината от няколко свещички.
Не знам защо изобщо отговарям на толкова елементарен ТА мисловен процес, някъв мазохизъм от моя страна може би,но:
1.Тренд линии като основно средство използват само риби 1-ви левел ТА и разни демо играчи
.2.Даже и за 1-ви левел,тази тренд линия която си начертал,тя не е валидна !Нито е правилно начертана,а и е нарушена 5 пъти.
3.Тренд линии и изобщо тоя ТА по учебниците е даже контра индикатор,понеже се знае в микроскопични детайли от големите акули и го използват да обират рибоци левел 1 ,а и доста по-нагоре.Играта е, аз знам,че ти си мислиш,че нещо знаеш,но всъщност ти нищо не знаеш.
4.Сайта който използваш,не предполага разгръщане на сериозна ТА ,което говори и за ТА "скила" ти.
4.Избяга от въпроса ми за прогноза за таргет и време,но аз знам,че не знаеш,затова ти е простено.Last edited by petrg5s; 11.11.2022, 19:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПак ли трябва да те уча!? В ТА има фалшиви и действителни пробиви. Айде вземи да почетеш малко, а не да чакаш аз да те уча
А ако искаш да ме учиш ,кажи точни цифри къде отиваме сега и до кога?...но предполагам за пореден път ще замълчиш като *** , понеже нямаш абсолютно никаква представаLast edited by petrg5s; 11.11.2022, 15:38.
Коментар
-
Пак ли трябва да те уча!?В ТА има фалшиви и действителни пробиви. Айде вземи да почетеш малко, а не да чакаш аз да те уча
Last edited by Спекулант79; 11.11.2022, 15:22.
- 1 like
Коментар
Коментар